Dodaj do ulubionych

deska barlinecka

IP: 91.224.193.* 03.08.11, 09:30
Czy ktoś mi może odpowiedzieć na pytania: co to jest deska barlinecka? czy to jest trwałe? czy to się maluje?
Obserwuj wątek
    • Gość: hihihi Re: deska barlinecka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.08.11, 07:40
      Tego się nie maluje. Jest już wykończone fabrycznie. Są to warstwy naprzemiennie naklejanej sklejki z cienkim plastrem naturalnego drewna na wierzchu. Fabrycznie pokryte lakierem.
      Montuje się podobnie jak panele. Podobno jest trwałe, ale dopiero czas pokaże jak długo można tę podłogę używać.
      Do cyklinowania się nie nadaje. Zapewne po starciu lakieru trzeba całość wymienić na nową.
      • Gość: mtm Re: deska barlinecka IP: *.rz.izeto.pl 05.08.11, 17:31
        jak możesz kolego to kup sobie panel w cenie około 50-70 zł za m2 i będziesz bardziej zadowolony niż z tej deski. Mam taką bo sprzedawca mi polecał, przy układaniu reklamowałem 3 razy deski, a po około roku skrzypią i trzeszczą. Ja akurat układałem sam, znajomy poprosił o ułożenie firmę i podobnie....
        Następnym razem kupię panele
        Poczytaj opinie o tych deskach w internecie. Szkoda że ja wcześniej nie poczytałem :)
        • Gość: gosc138 Re: deska barlinecka IP: *.rzeszow.mm.pl 05.08.11, 21:56
          Rowniez mam to cudo ktorego nikomu nie polecam, wogole nie jestem zadowolona
          • Gość: zielony Re: deska barlinecka IP: 91.224.193.* 05.08.11, 22:15
            dzięki za cenne informacje.
    • Gość: St Re: deska barlinecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:40
      Deska wołomińska (ale to praktycznie to samo co barlinecka) to najgorszy mój pomysł w mieszkaniu, to miękkie i sie okropnie rysuje, po 10 latach wygląda paskudnie. Bardzo żałuje że nie wybrałam klepek...
    • Gość: tracz Re: deska barlinecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 19:56
      z alfabetu rozrywki. D-eska przedmiot to kanciasty, D ... przysmak pederasty.
    • Gość: cqpx/15 Re: deska barlinecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:43
      z alfabetu rozrywki : deska przedmiot to kanciasty,d... przysmak pederasty !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka