Dodaj do ulubionych

Sylwester dla singli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 22:12
Jest może w Rzeszowie ? Ktoś coś wie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pr Re: Sylwester dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 22:26
      podbijam wątek
    • Gość: Kamil Re: Sylwester dla singli IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 08.12.11, 22:34
      też jestem singlem i na dodatek mam koleżanke singielke która by sie dołączyła. My w wieku 23 lata
    • Gość: leszczu Re: Sylwester dla singli IP: 91.150.167.* 09.12.11, 02:35
      Ludzie wbijcie sobie do głowy że singiel to krótkie wydawnictwo muzyczne a wy jesteście starymi kawalerami i starymi pannami. A co do Sylwestra przybywajcie na Rynek wmieszacie się w tłum i nikt się nie zorientuje kim jesteście:)
      • Gość: Kaźmirz Świnto prowda IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 09.12.11, 23:53
        Tak było, jest i będzie. Amen.
    • menoff Re: Sylwester dla singli 10.12.11, 12:15
      Dla singli to jedynie polecić moge teatr Buffo w Warszawie.

Rok temu była fajna imprezka. W tym roku też się wybieram. Mam nadzieje ze wy też!
      iloveyou.art.pl/sylwester-w-teatrze.html
      • Gość: pr Re: Sylwester dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 22:45
        Wielkie dzięki ale pytałem o sylwestra dla singli w RZESZOWIE :)
    • btw92 Re: Sylwester dla singli 12.12.11, 23:03
      Przecież Sylwester nie musi być czasem załamki dla singli ani nic. Warto jechać w ciekawe miejsce, gdzie akurat można poznać fajnych ludzi, a nawet jedną jedyną. Ja właśnie rok temu poznałam tam swojego obecnego chłopaka. :) Było to w ośrodku Start w Zakopanem. Poznaliśmy się nietypowo, bo podczas kuligu, kiedy to oboje siedząc obok siebie obserwowaliśmy ślicznie dzielnice Zakopanego. :) Pobyt jest 5-dniowy, naprawdę wart swojej ceny :) Jak się zacznie nowy rok, taki będzie cały rok, pamiętaj! :)
    • Gość: paulibka Re: Sylwester dla singli IP: *.home.aster.pl 28.12.11, 11:39
      Troszkę za pózno się obudziłam na takiego Sylwestra. Ale na szczęscie mam nadzieję, że w tym roku również będzie wyjątkowo, ponieważ mam zamiar spędzić go online ;) z poznanym niedawno super facetem na serwisie randkowym mydwoje. Więc z pewnością nie będzie to nudny Sylwester ;)
    • Gość: milena Re: Sylwester dla singli IP: *.jmdi.pl 16.01.12, 15:04
      Zgadzam się z Tobą, że serwisy dla singli, zwłaszcza te randkowe na pewno mogą być dobrym sposobem na samotne wieczory. Zwłaszcza właśnie jeśli podchodzimy do tego bardzo poważnie i jesteśmy na właściwym serwisie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka