inwestor_pz
26.01.13, 14:04
Wy chcecie inwestorów? Puknijcie się w głowy i zastanówcie jak się zachowujecie i co reprezentujecie?
Ludzie w tym grajdole nie chcą pracy tylko brać kasę za nic i jeździć po szefie i kraść. Dla was wszystko jest źle, Jeden przez drugiego wszystko wie lepiej i chce rządzić nie swoją firmą, cudzym domem miastem i cała polską Tu kazdy lepszy i madzrejszy od Obamy.
Otworzyłem oddział firmy z Wielkopolski i już mam dość. Nie liczę strat tylko się pakuję i zapominam na zawsze o wwas. Nigdy więcej podkarpacia i wrednych wszystkowiedzacych idiotow którzy mają tylko roszczenia, fochy i umieją się tylko kłócić i przekręcać kasę.
Tu tylko niewolnicy jak nie mają co do gara włożyć to pracują pod batem, ale oni niczego nie umieją. Żadnego pożytku. Jak im się choć lekko poprawi sytuacja finansowa to od razu zaczyna się judzenie, narzekanie i idiotyczne roszczenia.
Przecztajcie siebie na tym i innych forach lokalnych i zastanówcie się kim jesteście do czego się nadajecie? Żaden inwestor tu nie zainwestuje w nic więcej niż taśma montażowa i będzie zmieniał niewolników co max 3 miechy żeby nie mieć z nimi jazd. Krótka umowa, na bruk nowy i tyle. Srednią kadrę trzeba przywieść żeby umieli być lojalni,bo wy nie umiecie. Koledzy mnie uprzedzali, że tu tak jest ale głupi nie uwierzyłem. Zobaczyłem ładne zadbane cywilizowane miasto i dałem się zwieść ze ludzie tez tacy sa. Gdyby ktoś płacił za pretensje do wszystkich na około bylibyście miliarderami, a gdyby egoistyczna tępota i wredota umiała latac bylibyście kosmonautami.
Straciłem niezłą kupkę kasy licząc że tu jest cywilizacja, ale wy do niej nie dorosliscie i bardzo dlugo nie dorosniecie. Pretensje ze bida z nedza do siebie i rodziców ze was tak wychowali. Naprawde nie śmierdzą wam te tony g....en którymi sr....cie non stop na wszystko wokół? Ja się już obrzygałem i na zawsze bedziecie mi sie kojarzyc z tym smrodem.