Dodaj do ulubionych

Ewunia wróciła

24.01.14, 22:22
Witam wszystkich po przerwie, szczególnie katoli i innych pisuarów oraz wybite szambo. To ja Lechosiu - twoja ateistyczna dewotka.
Obserwuj wątek
    • Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 24.01.14, 22:41
      Nie możliwe! Świat zwariował! Resmen dostaje pie...a, straszy że odchodzi i jedzie gorzkie żale aż przykro patrzeć.
      Ty znowu obwieszczasz światu wiadomość 10-lecia, jakby to kogokolwiek obchodziło i nikt cię tu w międzyczasie nie widział pod innym nickiem.
      Widzieliście się i razem oczadziali? Czy nawaliliście się jakimś świństwem korespondencyjnie?

;-D
      • e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 24.01.14, 23:15
        Zawsze o tej godzinie tak głupio pier***sz ?
        • Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 24.01.14, 23:32
          Co wg ciebie jest głupiego w mojej wypowiedzi?
          • Gość: jasniewaść Re: Ewunia wróciła IP: *.res.pl 25.01.14, 00:02
            Ty
            • Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 00:16
              Gość portalu: jasniewaść napisał(a):

> Ty

Na takie dictum acerbum, drogi Robercie, brak mi odpowiedzi.
              Jednak możesz mi wierzyć, że w pełni was Adolfiki rasy ratler rozumiem.

;-D
              • robert_resmanowicz Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 13:11
                marzy ci się miły przesmiewco abym o tej porze odpowiadał na twoje wpisy ? - o północy kiedy ty nadal udzielałes sie na forach świata jak zasypiałem trzymając w ramionach ciepłą, pachnącą kobietę i jakbyś sie starał nie myslałem o Tobie ...przykro mi - musisz mi wybaczyć ale nie jestes trescią mojego życia ani układu pokarmowego

Z poważaniem

RR
                • Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 18:18
                  robert_resmanowicz napisał(a):

> trzymając w ramionach ciepłą, pachnącą kobietę

Ciepłą powiadasz, ale jeszcze czy już?

;-D
                  • robert_resmanowicz Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 18:32
                    cokolwiek napiszesz szanowny dobrodzieju to ty jeszcze o północy siedziałes jak ten ostatni h... zaczepiając z proxy kazdego kogo mozna zaczepić a większość z nas normalnie oddawała sie dzenderowym przyjemnosciom
                    • Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 19:10
                      robert_resmanowicz napisał(a):

> cokolwiek napiszesz szanowny dobrodzieju to ty jeszcze o północy siedziałes jak
                      > ten ostatni h...

To ciekawe, że uważasz iż o północy przy komputerach siedzą "ostatnie ch...e". Ale ty już taki śmieszniutki jesteś i nie zaskoczyłeś mnie.

> zaczepiając z proxy

W świetle tego przestałeś być już nawet śmieszniutki Autor: Gość: prześmiewca IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 00:16

;-D

• e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 19:29
                        Panowie - nie kłócić się tylko gonić sukienkowych i doktora OKO
                      • robert_resmanowicz Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 19:32
                        To ciekawe, że uważasz iż o północy przy komputerach siedzą "ostatnie ch...e".

Uzyłem liczby mnogiej ? nie...
                        _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
                      • Gość: red Re: Ewunia wróciła IP: *.homenett.pl 25.01.14, 19:33
                        Gość portalu: prześmiewca napisał(a):

> W świetle tego przestałeś być już nawet śmieszniutki

Awansował na głupiutkiego ;-)))
                        Przy okazji, to wiesz, że jakiś taki frajer faktycznie był w Kulinarnym Świecie i szamał łososia? Porcyjkę dostał specjalną, taką dla extra vipów ;-)))

• Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 22:57
                          > i szamał łososia? Porcyjkę dostał specjalną, taką dla extra vipów ;-)))

Nie pytam jakimi to ekstra dodatkami go uraczyliście.

;-D
    • wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 20:33
      Witam Cie , było tak fajnie bez ciebie
      • e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 20:58
        A ty nie miałeś zakończyć swojej misji na tym forum ? Czy to było tylko katolskie szczekanie bo pies gendra zobaczył ?
        • Gość: grey Re: Ewunia wróciła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.14, 21:00
          Dziewczyno, uwierzyłaś nieudolnemu grzesiowi? :-) Proszę, nie bądź naiwna ...
          • wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:12
            Gość portalu: grey napisał(a):

> Dziewczyno, uwierzyłaś nieudolnemu grzesiowi? :-) Proszę, nie bądź naiwna ...\\\

obronczyni ucisnionych sie znalazła nastepna do spalenia
            • Gość: grey Re: Ewunia wróciła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.14, 21:15
              Nieudolny grześ rozpoczął swoją kolejną krucjatę :-) Teraz chętnie by coś spalił, tylko czy będąc tak nieudolnym osobnikiem, będzie potrafił rozpalić ogień? :-)
        • wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:11
          e_w_a21 napisał(a):

> A ty nie miałeś zakończyć swojej misji na tym forum ? Czy to było tylko katolsk
          > ie szczekanie bo pies gendra zobaczył ?

a ty widze dalej mocno pracujesz p-ko KK, jak zwykle, nic wiecej nie masz do powiedzenia. A moze to jakas sekta?
          • e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:19
            Jasne jestem dzieckiem rydzyka i natanka A ty ?
            • wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:26
              e_w_a21 napisał(a):

> Jasne jestem dzieckiem rydzyka i natanka A ty ?

ja kleru nie cierpie ale w Boga wierze. Mozesz jezdzic na kler a nie na Koscioł Katolicki i Boga

Ja dzieckiem swoich rodziców jestem, chyba logiczne
              • e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 22:29
                Miało być spanie - ale odpowiem Tobie na ten post.
                Ja też kleru KK nie cierpię chociaż w Boga wierzę / co prawda po ewangelicku ale to już nie moja zasługa /. Dlatego nie jest moją intencją atakowanie Boga i wiary tylko krytyka KK jako instytucji, sposobu pojmowania i realizowania jego misji oraz krytyka ludzi ślepo idącymi za jego głosem.
                Nie powiem złego słowa o Franciszku ale za to dużo o JPII oraz kulcie JPII.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka