e_w_a21 24.01.14, 22:22 Witam wszystkich po przerwie, szczególnie katoli i innych pisuarów oraz wybite szambo. To ja Lechosiu - twoja ateistyczna dewotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 24.01.14, 22:41 Nie możliwe! Świat zwariował! Resmen dostaje pie...a, straszy że odchodzi i jedzie gorzkie żale aż przykro patrzeć. Ty znowu obwieszczasz światu wiadomość 10-lecia, jakby to kogokolwiek obchodziło i nikt cię tu w międzyczasie nie widział pod innym nickiem. Widzieliście się i razem oczadziali? Czy nawaliliście się jakimś świństwem korespondencyjnie? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 24.01.14, 23:15 Zawsze o tej godzinie tak głupio pier***sz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 24.01.14, 23:32 Co wg ciebie jest głupiego w mojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 00:16 Gość portalu: jasniewaść napisał(a): > Ty Na takie dictum acerbum, drogi Robercie, brak mi odpowiedzi. Jednak możesz mi wierzyć, że w pełni was Adolfiki rasy ratler rozumiem. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 13:11 marzy ci się miły przesmiewco abym o tej porze odpowiadał na twoje wpisy ? - o północy kiedy ty nadal udzielałes sie na forach świata jak zasypiałem trzymając w ramionach ciepłą, pachnącą kobietę i jakbyś sie starał nie myslałem o Tobie ...przykro mi - musisz mi wybaczyć ale nie jestes trescią mojego życia ani układu pokarmowego Z poważaniem RR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 18:18 robert_resmanowicz napisał(a): > trzymając w ramionach ciepłą, pachnącą kobietę Ciepłą powiadasz, ale jeszcze czy już? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 18:32 cokolwiek napiszesz szanowny dobrodzieju to ty jeszcze o północy siedziałes jak ten ostatni h... zaczepiając z proxy kazdego kogo mozna zaczepić a większość z nas normalnie oddawała sie dzenderowym przyjemnosciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 19:10 robert_resmanowicz napisał(a): > cokolwiek napiszesz szanowny dobrodzieju to ty jeszcze o północy siedziałes jak > ten ostatni h... To ciekawe, że uważasz iż o północy przy komputerach siedzą "ostatnie ch...e". Ale ty już taki śmieszniutki jesteś i nie zaskoczyłeś mnie. > zaczepiając z proxy W świetle tego przestałeś być już nawet śmieszniutki Autor: Gość: prześmiewca IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 00:16 ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 19:29 Panowie - nie kłócić się tylko gonić sukienkowych i doktora OKO Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 19:32 To ciekawe, że uważasz iż o północy przy komputerach siedzą "ostatnie ch...e". Uzyłem liczby mnogiej ? nie... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Ewunia wróciła IP: *.homenett.pl 25.01.14, 19:33 Gość portalu: prześmiewca napisał(a): > W świetle tego przestałeś być już nawet śmieszniutki Awansował na głupiutkiego ;-))) Przy okazji, to wiesz, że jakiś taki frajer faktycznie był w Kulinarnym Świecie i szamał łososia? Porcyjkę dostał specjalną, taką dla extra vipów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ewunia wróciła IP: *.static.sl-net.pl 25.01.14, 22:57 > i szamał łososia? Porcyjkę dostał specjalną, taką dla extra vipów ;-))) Nie pytam jakimi to ekstra dodatkami go uraczyliście. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 20:33 Witam Cie , było tak fajnie bez ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 20:58 A ty nie miałeś zakończyć swojej misji na tym forum ? Czy to było tylko katolskie szczekanie bo pies gendra zobaczył ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Ewunia wróciła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.14, 21:00 Dziewczyno, uwierzyłaś nieudolnemu grzesiowi? :-) Proszę, nie bądź naiwna ... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:12 Gość portalu: grey napisał(a): > Dziewczyno, uwierzyłaś nieudolnemu grzesiowi? :-) Proszę, nie bądź naiwna ...\\\ obronczyni ucisnionych sie znalazła nastepna do spalenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Ewunia wróciła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.14, 21:15 Nieudolny grześ rozpoczął swoją kolejną krucjatę :-) Teraz chętnie by coś spalił, tylko czy będąc tak nieudolnym osobnikiem, będzie potrafił rozpalić ogień? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:11 e_w_a21 napisał(a): > A ty nie miałeś zakończyć swojej misji na tym forum ? Czy to było tylko katolsk > ie szczekanie bo pies gendra zobaczył ? a ty widze dalej mocno pracujesz p-ko KK, jak zwykle, nic wiecej nie masz do powiedzenia. A moze to jakas sekta? Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:19 Jasne jestem dzieckiem rydzyka i natanka A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 21:26 e_w_a21 napisał(a): > Jasne jestem dzieckiem rydzyka i natanka A ty ? ja kleru nie cierpie ale w Boga wierze. Mozesz jezdzic na kler a nie na Koscioł Katolicki i Boga Ja dzieckiem swoich rodziców jestem, chyba logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Ewunia wróciła 25.01.14, 22:29 Miało być spanie - ale odpowiem Tobie na ten post. Ja też kleru KK nie cierpię chociaż w Boga wierzę / co prawda po ewangelicku ale to już nie moja zasługa /. Dlatego nie jest moją intencją atakowanie Boga i wiary tylko krytyka KK jako instytucji, sposobu pojmowania i realizowania jego misji oraz krytyka ludzi ślepo idącymi za jego głosem. Nie powiem złego słowa o Franciszku ale za to dużo o JPII oraz kulcie JPII. Odpowiedz Link Zgłoś