03.04.14, 13:04
chce zamknac usta swoim kolegom dziennikarzom.Idzie w slady swego ojca SB-eka,ktory wiernie sluzyl w walce o wolnosc.Czyzby Stokrotka wstydzila sie swojego i ojca zyciorysu?
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Monika-Olejnik-pozywa-tygodnik-W-Sieci,wid,16515499,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: Stokrotka 03.04.14, 13:23
      pozywa za kolejne kłamstwo Karnowskich Lechowski , za kłamliwy fotomontaż - to tak jak ty robiłbyś sobie zdjęcia z Piłsudskim i mówił ze byłes jego adiutantem :-) heheh - Powinna zciągnąc za to niezłą kasę jesli Karnowskich będzie stać i puscić ich z torbami a zapłacą za to tacy jak ty - bezmuzgie wydmuszki czytające to co chcą usłyszeć aby leczyć swoje kompleksy.Widzę ze Lechowski zwiedzasz amerykę z polskich serwerów kłamliwy ludziku :-)
      • rzeszowski15 Re: Stokrotka 03.04.14, 14:45
        W tym fotomontazu nic nie jest klamliwe.Stokrotka dzieki protekcji swojego ojca sbeka,zostala przyjeta do Trojki w stanie wojennym,w czasie gdy setki dziennikarzy znalazlo sie na bruku,bo walczylo z rezimem Jaruzelskiego.
        i.wp.pl/a/f/jpeg/32493/kol.jpeg
        • kulinarny.robert Re: Stokrotka 03.04.14, 15:01
          sam Jaruzelski wypowiedział sie ze nigdy nie był na balu dziennikarza a fotkę zrobiono ze zdjęcia gdzie zamiast generała stał partner Pani Olejnik co juz było pokazywane we wszystkich gazetach tylko nie w tych szmatławcach które czyta ktos taki jak ty - to prasowe gó... które zarzucało Panu Turskiemu alkoholizm nawet nie przeprosiło ale cóz ...tacy jak ty z pewnoscią w to wierzą jak w to ze Gil kocha dzieci tylko na odległość i jest to czysta platoniczna miłość ...nie chce mi sie z tobą gadać głupia zakłamana mendo ...czytaj dalej te "resortowe szczyny" z wypiekami na gębie i odkrywaj wiecznie wczorajszy niereformowalny debilu swoje skandale w tej wirtualnej ameryce ...
          • mr.paprykarz Re: Stokrotka 03.04.14, 20:58
            Monika Olejnik, Bogdan Rymanowski to dziennikarze którzy prezentują najwyższy poziom dziennikarstwa, ten z najwyższej półki.
    • wislocki12 Wykapany papcio ;-)) 03.04.14, 21:20
      No coś Ty? Stokrotka to wykapany papcio! Te same blond włosy, szałowe szpilki, legitymacja sbeka, ąe o walce o wolnośc i demokrację nie wspomnę! Nie wiem tylko, co począć z ową zootechniką? Ale przecież Michalkiewicz też jest zaledwie prawnikiem... ;-))
      • rzeszowski15 Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 01:14
        Wlosy moze i inne a i tato sbek,jak inwigilowal wrogow socjalizmu,to raczej w szpilkach nie chodzil.Jedno napewno maja wspolne.Milosc do PRL-u,postkomunistow i nienawisc do polskiej prawicy.
        • kulinarny.robert Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 09:33
          polska prawica myszami smierdzi Lechowski więc nie ma jej za co kochać - to zascianek , prymityw i tępota ...i "długie penisy" , płacone z publicznych pieniędzy prostytutki , experci z zółtymi papierami ... nieciekawe życiorysy , kłamliwa prasa , poparcie radia maryja za poparcie w sejmie ...zamach , mgła , hel , wsiiibziiiuuu , pęknięta parówka , brzoza , opcja niemiecka , opcj rosyjska , fotyga , błaszczak , brudziński , hofman kompromitujący gatunek ludzki no i ty "w ameryce" ...a to juz jest dno - o maciarewiczu nie napisałem ...czuję sie ponizony kiedy o nim myslę
          • rzeszowski15 Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 16:15
            ...a mnie Twoje myslenie o otaczajacym Cie swiecie,przypomina to;
            www.youtube.com/watch?v=jifa5YCdg_Q&hd=1
            • rzeszowski15 Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 16:17
              Szczegolnie polecam Ci od 2 min 50sek
              • mr.paprykarz Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 20:18
                Lynchburg - inspiracja Hitlera.
            • kulinarny.robert Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 16:32
              mam to w dupie Lechowski co ci co przypomina - dla mnie jestes swirem niegodnym uwagi...obojętnie w jakiej postaci
              • rzeszowski15 Re: Wykapany papcio ;-)) 04.04.14, 22:48
                Nienawisc w kazdej postaci,deformuje mysli i dusze czlowieka.
                • kulinarny.robert Re: Wykapany papcio ;-)) 05.04.14, 09:11
                  ty lechowski wzbudzasz we mnie uczucie litosci bardziej niz nienawiści - nienawiść dotyczy raczej istot rozumnych działających logicznie ...
        • wislocki12 Najgorsza jest owa nienawiść do prawicy! ;-)) 04.04.14, 22:32
          No tak, najgorsza jest owa "Milosc do PRL-u,postkomunistow i nienawisc do polskiej prawicy." Bo przecież powinno być odwrotnie! ;-))
          • rzeszowski15 Re: Najgorsza jest owa nienawiść do prawicy! ;-)) 05.04.14, 15:19
            Okazuje sie ze nie tylko Stokrotka idzie sladami Michnika i w sadzie chce ustalac prawde o swoich pogladach i zyciorysie.Pani od korupcji tez!
            mobile.natemat.pl/97275,julia-pitera-bezwzglednie-sciga-internaute-ktory-opisal-jak-potraktowano-obywatela-w-jej-biurze
            • wislocki12 Re: Najgorsza jest owa nienawiść do prawicy! ;-)) 06.04.14, 00:24
              "Julia Pitera bezwzględnie ściga internautę, który opisał, jak potraktowano obywatela w jej biurze."
              Czyżbyś miał coś na sumieniu? Wiem, każdy twój post to już prowokacja... Mam nadzieję, jednak, że nie zamierzasz likwidować sądów?
              PS. A może w geście odwagi obywatelskiej pójdziesz i Ty na całość, przedstawiając całą prawdę o swoich poglądach i życiorysie, że o środowisku rodzinnym nie wspomnę? ;-))
              • rzeszowski15 Re: Najgorsza jest owa nienawiść do prawicy! ;-)) 06.04.14, 02:21
                Swoje poglady, prezentuje tutaj niezmiennie, od dlugich miesiecy.W przeciwienstwie do Ciebie,mistrza wklejek,bez podania nawet zrodla.
                A moj zyciorys i moja rodzine znaja moi znajomi,sasiedzi i przyjaciele a czesc mojego zyciorysu,maja wislocki zapewnie Twoi koledzy,gdy wyniesli z siedziby SB papiery ktore latami na moj temat zbierali.
                I wracamy do Stokrotki...
                wpolityce.pl/media/190143-monika-olejnik-wzywa-do-przeprosin-po-smolensku-czy-dlatego-ze-uderzenie-sie-we-wlasne-piersi-mogloby-ja-przytkac-bardziej-niz-nowe-szpilki-od-louboutina
                • komunywielbiciel Re: Najgorsza jest 06.04.14, 16:49
                  ...a czym ty sie chwalisz ? . Ze wystepowales przeciw legalnej wladzy ? za to dostawales w dupe i bardzo dobrze . Czy to nie twoi koledzy "bojownicy" o sprawiedliwa Polske na czele z tym niedorozwinietym elektrykiem i przypadkowym swietym ktorych amerykanska CIA podsadzila na konia historii , zapomnieli o tobie, kaczynskich i reszcie zdrajcow narodu ? Chce ci sie wladzy, zaszczytow a przedewszystkim dostepu do koryta jako zaplaty za twoja zdradziecka dzialalnosc.
                  Wstyd...ale bylby wstyd gdybys nie byl polakiem i katolikiem bo tak jakos sie sklada ze ta nacja jest szczegolnie podatna na płodzenie zdrajcow, sprzedawczykow i pospolitych durni. Moze dlatego nic jej nie wychodzi, moze dlatego wiecznie sluzy za lokaja moznych tego swiata, moze dlatego chleje bez opamietania, i kradnie na potege, moze dlatego nie ma juz nic swojego a jedynym dostepnym zajeciem jest służba , donosiocielstwo i pierd//lenie na forach.
                  Pomysl o tym.
                • wislocki12 Znany z tego, że jest znany? ;-)) 06.04.14, 21:40
                  No tak, znany z tego, że jest znany! I co z tego wynika? Kompletne 0, jak skądinąd świetnie znany Zbigniew Z.! ;-))
                  PS. Jaki życiorys? Jaka rodzina? Jacy znajomi, jacy sąsiedzi, że o przyjaciołach nie wspomnę! Nikodem Dyzma au rebours? Gratuluję! ;-))
    • wislocki12 Obłędny sen paranoika 06.04.14, 21:53
      Jak może jeszcze Matka Ziemia nosić taką kreaturę? Zamyka usta swoim kolegom dziennikarzom, "idzie w ślady swego ojca esbeka, który wiernie słuzył w walce o wolność" i "wstydzi się swojego ojca życiorysu"! Przecież to to jakiś obłędny sen paranoika! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Obłędny sen paranoika 06.04.14, 21:59
        Istny sen paranoika....wstydzic sie swojego ojca i "randkowac" z kanalia Urbanem.
        • wislocki12 Obłędny sen paranoika cd. 06.04.14, 22:06
          "Istny sen paranoika....wstydzic sie swojego ojca i "randkowac" z kanalia Urbanem." ;-))
          • wislocki12 Re: Obłędny sen paranoika cd. 06.04.14, 22:21
            No tak, na tym poziomie długo można, ale to twój poziom... Pozdrawiam serdecznie! ;-((
            • rzeszowski15 Re: Obłędny sen paranoika cd. 07.04.14, 00:38
              Pozdrawiam wislocki rowniez i zycze przyjemniejszych snow!...np jak 50-letnia Stokrotka caluje Cie obfitymi ustami pelnymi botoksu.
              • rzeszowski15 Re: Obłędny sen paranoika cd. 07.04.14, 00:39
                Przepraszam!.Oczywiscie 58-letnia Stokrotka Olejnik
                • kulinarny.robert Re: Obłędny sen paranoika cd. 07.04.14, 09:03
                  zagonili cie w kozi róg miernoto lechowska więc czepiasz sie juz wyglądu kobiety - tak postępują zakompleksione skompromitowane scierwa którym udowodni sie ze nie są w ameryce ... co do twoich osiągnięc w szerzeniu wolnosci i walki z komunizmem to takie bzdury mozesz opowiadać w wariatkowie jak cie tam juz zamkną...
              • wislocki12 Czy to aby nie jest perwersja? 07.04.14, 00:53
                Mam wrażenie, że zjechałeś już poniżej wszelkich norm dobrego smaku, że o kulturze nie wspomnę!
                PS. Miałem znacznie lepsze wyobrażenie o twoim poziomie moralnym... Piszesz: "Obfite usta pełne botoksu". Czy to aby nie jest jakaś perwersja? Ciekawe, co na to Jezus, że o Matce Boskiej nie wspomnę! ;-))
                • mr.paprykarz Re: Czy to aby nie jest perwersja? 07.04.14, 08:51
                  Ciekawe czy Monika całuje w stópkę Jezuska przed wyjściem?
                  • rzeszowski15 Re: Czy to aby nie jest perwersja? 07.04.14, 16:42
                    Myslisz prostaku ze to dowcipne?!
                    • mr.paprykarz Re: Czy to aby nie jest perwersja? 07.04.14, 19:04
                      Niektórzy mają taki nawyk np. Adaś Miauczyński.
                      • lodowy_pl Re: Czy to aby nie jest perwersja? 07.04.14, 21:08
                        Monisię oglądam regularnie od paru lat... specjalistka od "wywiadów z tezą" nie gorsza od sławnej pani Pochanke, której to do przeprowadzenia rozmowy "na ważny temat" najczęściej zupełnie wystarcza ona sama... Pastelowa Polska by TVN.
                        • wislocki12 Jest tak głupi jak... 07.04.14, 21:23
                          Nawet jeżeli dziennikarz nie ma tezy, co jest oczywistą niemożliwością, to indagowany bez tezy obejść się nie może, chyba, że jest tak głupi jak...
                          • lodowy_pl Re: Jest tak głupi jak... 07.04.14, 21:52
                            Czy dla Ciebie rozmowa "na temat" to to samo co "wywiad z tezą" ? To musi śmiesznie brzmieć w tych czasach, ale trawiąc czas na telewizyjną publicystykę wciąż liczy się dla mnie wartość poznawcza, choćby minimalna, która przynajmniej w teorii refleksyjnie wpływać ma na moje poglądy na dany temat. O ile z programów Monisi nie wynoszę nic poza tępą emocją (Hoffman, Palikot, Miller, Niesioł w koło macieju) to z rozmów takiego Piaseckiego, któremu dobre, trudne pytania jakoś łatwiej przychodzą korzystam - mam wrażenie - sensowniej.
                            • wislocki12 Dziennikarz stroną sporu? 07.04.14, 22:02
                              A może rzecz na tym polega, aby niezależnie od tezy interlokutora, spróbować obnażyć jego tezy?
                              O ile w ogóle sensowne jest założenie, że dziennikarz jest stroną sporu! To chyba nie do końca jest normalne! ;-))
    • wislocki12 Ot, cała wina! 07.04.14, 22:04
      Winna, bo jest córką własnego ojca! ;-))
      • wislocki12 Re: Ot, cała wina! 07.04.14, 22:06
        A ponadto ma całkiem inne poglądy niż niejaki rzeszowski! ;-))
        • rzeszowski15 Re: Ot, cała wina! 07.04.14, 22:18
          Widzisz wislocki!.W tym problem ze w tuskolandzie dziennikarze sluza do prezentowania swoich pogladow,zamiast jak w normalnym swiecie,starac sie te poglady wydobyc ze swoich rozmowcow.No ale zeby to zrozumiec i zaakceptowac,trzeba miec poglad na swiat mediow uksztaltowany nie poprzez Trybune Ludu i komsomolska Prawde.
          • lodowy_pl Re: Ot, cała wina! 07.04.14, 22:27
            Nie sposób nie zgodzić się co do zasady. Albo Rozmowa na temat albo Tok Szoł na przezbywanie się pod rumieńce gawiedzi.
          • wislocki12 Nowe idzie! 07.04.14, 22:36
            No tak, też oglądam "TV Respublikę" i czytam "GP", źe o paru innych periodykach nie wspomnę. Nie mogę jednak oprzeć sie wrażeniu, że dziennikarzom owych pism, rzeczywiście, o nic tak nie chodzi, jak o wydobycie z rozmówców ich prawdziwych poglądów, co zreszta wcale nie jest takie trudne do osiągnięcia! ;-))
            PS. Mam wrażenie, że "Nasz Dziennik", "Gazeta Polska", także ta codzienna, że o paru innych nie wspomnę, już dawno zdewaluowały osiągnięcia owych słynnych prekursorów propagandy i demagogii! ;-))
            • rzeszowski15 Re: Nowe idzie! 07.04.14, 23:05
              W Republice regularnie wydarzenia komentuja dziennikarze Trybuny i Krytyki Politycznej a w WSI-24 na przemian Wolek,Lizut,Wronski,Blumstajn i inni "niezalezni" dziennikarze.
              • wislocki12 Re: Nowe idzie! 07.04.14, 23:18
                Tak się składa, że akurat ani dziennikarze "GP", "GPC", że o paru inych pokrewnych nie wspomnę, ani panowie z "Trybuny", że "KP" nie wymienię, nie bardzo mnie podniecają! Za pozostałymi, również tymi z WSI, też nie przepadam! Udało mi się nie wymienić tylko "Naszego Dziennika". ;-)) I może o to chodzi?
                • rzeszowski15 Re: Nowe idzie! 08.04.14, 00:55
                  Zupelnie mnie nie interesuje za kim przepadasz a kogo nie znosisz.Rozmawiamy bowiem o pluralizmie w polskich mediach a nie o Twoich gustach.
                  • wislocki12 Pluralizm a botoks! 08.04.14, 01:08
                    No tak, wiem, nie chodzi Ci o to, za kim przepadam i kogo nie znoszę! Wiem, rozmawiamy o pluraliźmie w polskich mediach, a nie moich gustach! Tylko, co ma z tym wspólnego ów botoks, że o pułkowniku Olejniku nie wspomnę? ;-))
                    • rzeszowski15 Re: Pluralizm a botoks! 08.04.14, 02:18
                      Nic nie ma wspolnego...tak jak i Ty z logika i wiedza.
                      • wislocki12 Logika, wiedza, że o botoksie... 08.04.14, 20:29
                        Może jeszcze jakieś bardziej rzeczowe argumenty? Choć ze dwa...
                        PS. Mam nadzieję, że botoks już sobie odpuścisz... To chyba nie był najlepszy pomysł! ;-))
    • wislocki12 Zawsze dżentelmenem był 08.04.14, 20:32
      Zacznie się od tego, że "chce zamknac usta swoim kolegom dziennikarzom.Idzie w slady swego ojca SB-eka,ktory wiernie sluzyl w walce o wolnosc.Czyzby Stokrotka wstydzila sie swojego i ojca zyciorysu?", a skończy się na botoksie, bo rzeszowski zawsze dżentelmenem był! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Zawsze dżentelmenem był 22.04.14, 13:28
        Stokrotka nie pyta.Stokrotka stwierdza i ruga swoich gosci.Oto przykla obiektywnego dziennikarstwa!
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Monika-Olejnik-do-Jacka-Kurskiego-niech-pan-nie-wciska-ludziom-kitu,wid,16552836,wiadomosc.html
        • wislocki12 Re: Zawsze dżentelmenem był 22.04.14, 21:14
          Na tak, całkiem jak Pośpieszalski, że o Wildsteinie czy Lichockiej (co za nazwiska!) nie wspomnę!
        • mr.paprykarz Re: Zawsze dżentelmenem był 22.04.14, 22:08
          Z przykrością muszę stwierdzić ,że dzisiaj po raz pierwszy podpadł mi prof. Niesiołowski, właściwie to zgadzam się ze wszystkim co mówi on i Tusk , ale to jak dzisiaj bronił u Moniki JP2 , tej nieszczęsnej uchwały sejmowej, to ,że nie zaprotestował na zarzut o rosnącej zatrważająco liczbie szkół im. JP2 to już było za wiele. Drogi Stefanie nie rób mi tego więcej :(
          • przesmiewca-lux Re: Zawsze dżentelmenem był 22.04.14, 22:16
            mr.paprykarz napisał(a):

> Z przykrością muszę stwierdzić ,że dzisiaj po raz pierwszy podpadł mi prof. Niesiołowski,

Żartujesz prawda?
            Owszem, czasem ma rację, to fakt, ale chamska i agresywna forma jest nie do przyjęcia w każdym środowisku poza pełzającym prostactwem.

• mr.paprykarz Re: Zawsze dżentelmenem był 22.04.14, 22:57
              Zawsze ma rację z wyjątkiem kilku nierozważnych słów które dzisiaj padły u Olejnikowej.
              Wiem ,że go nie znosisz ale wiem ,że prędzej czy później doznasz iluminacji i zmienisz zdanie.
              Tak się stanie.

Dum Spiro Spero
              • przesmiewca-lux Re: Zawsze dżentelmenem był 22.04.14, 23:47
                mr.paprykarz napisał(a):

> Zawsze ma rację z wyjątkiem

momentów kiedy nie ma ;-D

> Wiem ,że go nie znosisz ale wiem ,że prędzej czy później doznasz iluminacji

Nigdy, przenigdy nie zaakceptuję prostaka uprawiającego chamstwo w absolutnie czystej, nieskażonej postaci. Takiej w jakiej go uprawia prof. Niesiołowski.
                Po prostu nie ta liga. Prostacy nie mają wstępu do mojego świata, a wyjątkowe sytuacje, w których muszą wywołują u mnie...
                Choćby stał się moim bratem ideologicznym i światopoglądowym, geniuszem polityki i natchnionych przemówień, chama tej klasy nie zaakceptuje nigdy.

• mr.paprykarz Re: Zawsze dżentelmenem był 23.04.14, 18:10
                  Niesioła cenię za dosadność języka i antyrydzykalizm.
          • wislocki12 Jeszcze jedna! 22.04.14, 22:32
            "Budujemy szkołę im. Jana Pawła II w Togo" ;-))

rodzina.org.pl/category/budujemy-szkole-imienia-jana-pawla-ii-w-togo/
            • rzeszowski15 Re: Jeszcze jedna! 23.04.14, 13:21
              Wyznawcy PO zaakceptuja kazdego chama,pod warunkiem,ze bedzie wysylal Kaczynskiego do domu wariatow.Tak tez jest i w przypadku Niesiolowskiego,tak bylo,gdy polityczny gangster Palikot,doprowadzal polska polityke do miana szamba.
              • mr.paprykarz Re: Jeszcze jedna! 23.04.14, 17:17
                no i forumowe enfant terrible dało głos
              • wislocki12 Re: Jeszcze jedna! 23.04.14, 19:39
                No tak, lepiej wesprzeć budowę szkoły im. JP II w Togo! ;-))
                • rzeszowski15 Re: Jeszcze jedna! 23.04.14, 20:17
                  Co ma szkola w Togo do Stokrotki i Niesiolowskiego,to wiesz wislocki tylko Ty!
                  • wislocki12 Bieszczady i... Togo 23.04.14, 20:30
                    Wiem, nie każdy jest w stanie ogarnąć obłudę we wszystkich jej objawach! Np. tę, że dzieci w Bieszczadach głodują, a polscy katolicy budują szkołę im. JPII w Togo! Może raczej nakarmić najpierw polskie w Bieszczadach?
                    PS. Cóż, i Stokrotka, i Niesiołowski obnażają ową obłudę! ;-))
                    • rzeszowski15 Re: Bieszczady i... Togo 24.04.14, 00:41
                      No tak!.Polscy katolicy powinni nakarmic glodujace dzieci w Bieszczadach.A Stefan i Stokrotka obnazac beda w tym czasie oblude i nie tylko,bo Stefan twierdzi,ze juz doganiamy Anglie...No i wogole jest wspaniale!
                      wpolityce.pl/polityka/192648-niesiolowski-jedzie-szczawiem-tym-razem-o-demografii-ja-widze-pelno-wozkow-co-wsiadam-do-tramwaju-to-wnosza-jakis-wozek
                      • wislocki12 Szkoła w Bieszczadach z... Togo 24.04.14, 00:58
                        "(...) Stefan i Stokrotka obnazac beda w tym czasie oblude i nie tylko,bo Stefan twierdzi ,ze juz doganiamy Anglie...No i wogole jest wspaniale!"
                        No tak, a za chwilę katolicy z Togo wybudują nam szkołę w Bieszczadach! ;-))
                        PS. Co miałeś na myśli, pisząc że "Stefan i Stokrotka obnazac beda w tym czasie oblude i nie tylko."? No tak, to jest twój styl! ;-))
                        • rzeszowski15 Re: Szkoła w Bieszczadach z... Togo 24.04.14, 03:30
                          Katolicy z Togo moga nam wislocki wybudowac szalas w Stuposianach.A od zywienia glodnych dzieci sa ich rodzice i ich rodziny,potem sasiedzi,no i panstwo,jak nie wydaje pieniedzy na reklamy naszych osiagniec w Unii i z podatkow,zamiast zatrudniac 30 tys urzednikow,choc po czesci wspomoze tych,ktorzy z roznych powodow nie radza sobie w zyciu.
                          Ateistyczne Dewotki rowniez moga orgaizowac sierocince zamiast wieszac po miastach bilboardy ze Boga nie ma.
                          • rzeszowski15 Re: Szkoła w Bieszczadach z... Togo 24.04.14, 21:40
                            Misio sie kaja za milosc do Pinocheta ale jak widac lewactwo grzechow nie wybacza
                            www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/sejm-nie-powinien-zajmowac-sie-swietoscia-jana-pawla-ii-kaminski-mozna-nie-glosowac,421390.html
                            • wislocki12 Togo... w Bieszczadach 24.04.14, 21:53
                              Myślę, że powinieneś założyć nowy wątek, bo przecież ów, jak piszesz, Misio, nijak ma się do głodujących dzieci w Bieszczadach, że o szkołach budowanych przez polskich katolików w Togo nie wspomnę. ;-))
                            • mr.paprykarz Re: Szkoła w Bieszczadach z... Togo 24.04.14, 22:03
                              Nie podoba mi się ta baba z pentagramem na szyi :(
                              • wislocki12 Krzyż, swastyka, gwiazda, pentagram... 24.04.14, 22:24
                                Po pierwsze, spróbuj doprecyzować, czy ta, jak powiadasz, "baba", nie podoba Ci się sama z siebie, czy tylko z owym pentagramem na szyi.
                                Po drugie, spróbuj ustalić czy jesteś pewien, że ów, jak powiadasz, pentagram jest rzeczywiście pentagramem.
                                Po trzecie, spróbuj przyjąć do wiadomości, że w naszym kraju zabronione jest jedynie używanie symboli faszystowskich i komunistycznych! ;-))
                                • rzeszowski15 Re: Krzyż, swastyka, gwiazda, pentagram... 25.04.14, 02:50
                                  Nie rozumiesz wislocki,ze oprocz prawa jest cos takiego jak estetyka,upodobania,etyka itd.Jemu sie poprostu ta baba nie podoba i nie ma to nic wspolnego z prawem.
                                  • wislocki12 Re: Krzyż, swastyka, gwiazda, pentagram... 25.04.14, 22:15
                                    Wiem, ale sam napisał, że z pentagramem ona mu się nie podoba!
                                    PS. "Po prostu" należy pisać rozdzielnie! Jak ty zdałeś maturę, jeżeli zdałeś... ;-))
                                • mr.paprykarz Re: Krzyż, swastyka, gwiazda, pentagram... 25.04.14, 10:27
                                  Nie znoszę takich bab ,gada i gada i gada, przegadała panią redaktor, zagadała Kamińskiego.
                                  I jak tu z taką uprawiać miłość?
                                  • wislocki12 Re: Krzyż, swastyka, gwiazda, pentagram... 25.04.14, 22:40
                                    A czy ona tego od Ciebie oczekuje?
                                    • mr.paprykarz Re: Krzyż, swastyka, gwiazda, pentagram... 26.04.14, 10:25
                                      Czarna bluzka, satanistyczne gadżety, ataki na kościół przez pół godziny . No tak, wszystko się zgadza.
                                      A gdyby zamiast pentagramu nosiła przez kilka dni na szyi ząb Jana Pawła II-ego i wybrała się do Rzymu?
                                      Może ocalałaby jedna zagubiona duszyczka.
    • wislocki12 W sieci ;-)) 26.04.14, 00:11
      "Sąd nakazał pismu (W sieci) zaprzestanie rozpowszechniania okładki numeru z 9 grudnia ub.r. pokazującej fotomontaż, w którym dziennikarka stoi obok gen. Wojciecha Jaruzelskiego z podpisem "Dzieci esbeków i ludzie PZPR rządzą w mediach".
      No i słusznie! Tak się wpada we własną sieć! ;-))
      • rzeszowski15 Re: W sieci ;-)) 26.04.14, 03:24
        Slusznie mowisz?.To stanie ramie,w ramie z czerwonym dyktatorem Jaruzelskim zaczyna byc na Salonach obciachem?.Co na to tatus Moniki,stary sbek?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka