Dodaj do ulubionych

fotowoltaika

15.07.19, 08:30
Czy ktoś może pomóc mi w moich rozmyśleniach? zastanawiam się nad zamontowaniem płyt/ modułów fotowoltaicznych, czy posiada ktoś takie i może polecić lub odradzić?
Znalazłam takie [url=http://heatenergia.pl/fotowoltaika/]fotowoltaika[/url] ale nie wiem też co dokładnie wybrać i w jakich kosztach się zamknę
Obserwuj wątek
    • rysikbonczak Re: fotowoltaika 27.08.19, 12:36
      Cześć.
      Mam pytanie odnośnie tej firmy: feste.pl/ Czy ktoś korzystał z jej usług?
    • Gość: Tomek Re: fotowoltaika IP: *.96.173.238.ipv4.supernova.orange.pl 19.12.19, 15:41
      Możesz sobie sprawdzić tą ofertę pvprojekt.com/oferta/ panowie mają doświadczenie w tej branży i montowali u mnie panele, instalacja działa bardzo dobrze
    • frank88 Re: fotowoltaika 03.01.20, 12:03
      Polecam firmę SOLARTIME bardzo dobry kontakt, krótki czas realizacji od podpisania umowy do montażu paneli fotowoltaicznych na dachu. SOLARTIME polecacie ten kalkulator fotowoltaiczny
      • Gość: dariusz Re: fotowoltaika IP: 193.33.174.* 16.12.21, 14:05
        Ja Tej Firmy nie polecam powinni zmienic nazwe z Solartime na Łgarz.
    • franz.kawka Re: fotowoltaika 27.03.20, 10:22
      Najszybciej będzie jeśli pogadasz z fachowcami. Dowiesz się jak wszystko wygląda na dzień dzisiejszy. Na pewno przedstawią Ci ofertę a Ty przemyślisz na spokojnie co i jak. Osobiście polecam Ener Solar OZE
    • rabarbar44 Re: fotowoltaika 14.07.20, 10:41
      Skonsultuj się z SPR Polska, to rzetelni fachowcy w dziedzinie fotowoltaiki, więc na pewno Ci doradzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka