Gość: awe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:57 Witam wszystkich ,szukam dobrego endokrynologa z Rzeszowa będę bardzo wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piessek Re: endokrynolog IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 18.11.04, 20:06 Ja uczęszczam do pani dr Góralczyk. Bardzo chwalę sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:47 bardzo dziękuję a czy mogłabyś mi napisać namiary gdzie przyjmuje może być prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: endokrynolog IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 19.11.04, 09:38 Dowiem się to napiszę , ja , bowiem leczę się w Dębicy, którą pani Góralczyk nawiedza co dwa tygodnie. Wiem , że na pewno leczy w Rzeszowie , też prywatnie, a chyba również, przynajmniej dawniej , przyjmowała m"społecznie" w Przychodni na Warzywnej, tam , chyba można zasiegnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:00 dziękuję Ci bardzo jak sie coś dowiesz daj mi znać Pa Odpowiedz Link Zgłoś