Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację

04.09.10, 19:15
Mam ogromną prośbę o pomoc w interpretacji mojej daty urodzenia - 04.08.1971
Liczyłam sama ale odpowiedzi nie mogę znaleźć. Chodzi mi o sprawy zawodowe,
czym powinnam się zajmować i w jakiej dziedzinie się odnajdę. Do chwili
obecnej moja praca nie przynosiła mi satysfakcji, była raczej koniecznością.
Będę wdzięczna za odpowiedz - pozdrawiam serdeczniesmile
Obserwuj wątek
    • weronika0408 Re: prośba o interpretację 04.09.10, 19:25
      Dodam jeszcze literki smile

A - 1
      C - 2
      E - 2
      I - 2
      J - 1
      L - 1
      O - 1
      U - 1
      Z - 1
      W - 3
      Jeszcze raz serdecznie dziekuję.
      • janus50 Re: prośba o interpretację 04.09.10, 20:32
        Witaj
        Czy podałaś zawartość wszystkich imion (również z bierzmowania) oraz nazwisk?
        Pozdrawiam
        • weronika0408 Re: prośba o interpretację 04.09.10, 23:22
          Witam
          Dałam imię i nazwisko
          Po dodaniu imienia z bierzmowania wyszło tak:
          A 3
          C 2
          E 2
          I 2
          J 2
          L 1
          O 2
          U 1
          Z 1
          W 3
          N 2

Pozdrawiam serdecznie. Z góry bardzo dziękuję.
    • weronika0408 Re: prośba o interpretację 05.09.10, 13:10
      Panie Januszu dopisał to imię z bierzmowania smile
      Obliczyłam nawet piramidę zycia

8
      7
      3 4
      8 4 9
      4 5
      1

dziękuje i pozdrawiam smile

• janus50 Re: prośba o interpretację 11.09.10, 16:56
        Witaj
        Aktualnie jesteś w drugim cyklu o wibracji cztery, który potrwa do 52 roku zycia oraz drugim szczycie o wibracji 4/13, który będzie trwał do 42 roku zycia. Oznacza to, że jesteś w okresie silnie zaznaczonym przez aktywność związaną ze sferą ogólnie pojmowanej pracy, tworzenia trwałych struktur, budowania stabilności życiowej. Dla urodzeniowej czwórki, która ma zacięcie raczej humanistyczne, nie jest to najbardziej komfortowy układ. Czwórka wymaga skupienia się na sprawach przyziemnych, praktycznych, pożytecznych. Zamyka w określonych ramach, ściśle określonych zakresach działań. Karmiczna trzynastka, która zawarta jest w czwórce z drugiego szczytu, może przynosić konieczność konfrontowania się z trudnymi doświadczeniami w sferze pracy. Nic więc dziwnego że wykonywana praca nie przynosi dostatecznej satysfakcji i pewnie uważasz ją za nudną, monotonną i męczącą, możliwe, że za sprawą piątki w czarnym szczycie, która prezentuje skrajnie różne aspekty od czwórki. Tak jak czwórka kocha schemat i sprawdzone metody, piątka karmi się nowościami i pragnie zmian.
        Aktualny układ czwórkowy, w którym jesteś, może być dość trudny dla ciebie, gdyż brakuje tobie również wibracji 4 w imionach i nazwisku. Nie masz tam liter D i M, które prezentują wibrację cztery. Taki brak zwykle przynosi jakieś deficyty lub nawet negatywy w sferze, za którą brakująca wibracja odpowiada, tak więc utrudnienia w pracy mogą być również spowodowane lub potęgowane poprzez brak czwórek.
        Twoje wibracje własne mają wartość 1-8-9 i są to bardzo korzystne wibracje własne. Dają dużą siłę przebicia, wytrwałość, determinację. Jednak poza czwórką brakuje tobie również dwójek (litery B i T) oraz siódemek (G, P i Y). Możliwe więc, że pojawiają się również trudności w sferach za które odpowiedzialne są dwójka (partnerstwo i współpraca) oraz siódemka (sfera duchowa, umiejętność analizy i przyswajania wiedzy).
        Te braki warto byłoby skorygować numerologicznie.
        Pozdrawiam
        • weronika0408 Re: prośba o interpretację 12.09.10, 17:33
          Panie Januszu serdeczne dziękuję za odpowiedz i pomoc.
          Spróbuję coś zadziałać. Co do pracy to w 100% prawda. Związki też są trudne. Nauka jest raczej bardzo łatwa tylko, że ciągle muszę się czegoś nowego uczyć. Może to braki w duchowości- ciągle szukam smile

Postaram się zrobić sobie nowy podpis!! tylko czy to pomoże? smile

Jeszcze raz bardo dziękuję i pozdrawiam serdecznie
          • janus50 Re: prośba o interpretację 16.09.10, 17:11
            Witaj ponownie
            Zmiana podpisu z pewnością nie zaszkodzi jednak nie sądzę aby dała jakąś radykalną zmianę. Przy tak wielu brakach wibracji oczekują ciebie ciągłe zmagania, szczególnie w sferach zarządzanych przez brakujące wibracje. Taki brak to trochę jak brak paliwa w samochodzie, co z tego że jest super auto jak nie pojedzie.... Braki takie można skorygować numerologicznie poprzez dodanie odpowiednio dobranego imienia.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka