Gość: nieuk Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 23.02.05, 20:07 1. Putylanka ... Ostatnie Frau Debska Dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
goddamme Re: I LO ranking nauczycieli 24.02.05, 18:11 Co do infy w I LO.... Kisała poszedł sobie dwa latka temu i za swoją decyzję o emeryturze dostał owację na stojąco. Jedynym kryterium oceny u niego były odopwiednie kolory w prezentacjach, czyli jego ulubiona kombinacja: niebieski z zółtym. Jakkolwiek Kisałę można było jeszcze tolerować, tak Albin działa na nerwy. Śmierdzi, drapie się po nogach, jakby zabrać mu książkę, to sie zaczyna gubić i popada w panikę. Raz byłem świadkiem, jak otwierał pudełko na płytki od strony łączenia, przez co rozpieprzył pudełko i płytkę przy okazji... Jest jeszcze Alina Król, ona przynajmniej zna sie trochę na rzeczy. W sumie pozytywna nauczycielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.osk.enformatic.pl 24.02.05, 21:56 oj złotko- z pamięcią u ciebie na bakier, nie Alina lecz Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:04 nawiązując do tematu rocznika po reformie,to także jestem zdania ze teraz Liceum wyglada na parade wysmarowanych laleczek i chlopaczków od stylistów.Brakuuje mi dawnego przesiadywania pod sunsetem(obecnie cottonfield),słonecznika ,szyderki,Jurka żula z pieskiem i wszytskiego co wiązało sie z otoczeniem liceum.POZDRAWIAM rocznik '83, my dzieci niespełnionej nowej matury i taniego wina,wa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 15.05.05, 18:16 Jak tam matury w I LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.osk.enformatic.pl 22.05.05, 21:52 na właśnie, jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 04.06.05, 22:11 Oj widzę że nie chcecie odpowiadać. Aż tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:34 Ustne całkiem dobrze. Na wyniki matur pisemnych niecierpliwie czekamy do 27.06. Odpowiedz Link Zgłoś
karciaaa Re: I LO ranking nauczycieli 20.06.05, 22:30 ja kogo dobrze wspominam to mojego wychowawce profesora Plisia:) chyba jeden z lepszych wychowawcow:)...a u Ruszaly to byla nauka;) nauczylismy sie na pamiec chyba wszystkich rocznikow statystycznych:P...pozdrowionka dla rocznika 86:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń 1LO Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 19:11 A pan Pliś od WF to jest najlepszy nauczyciel w szkole od WF.Spoko gość.W razie potrzeby postawi sie za uczniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 30.07.05, 13:49 A wyniki pisemnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:58 Na 265 zdających 5 osób oblało. 1 osoba z polskiego i aż 4 z matematyki:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:10 Jak wyniki matury pisemnej? Zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.radio.rzeszow.pl 06.07.05, 12:50 jestem absolwentką z 93 roku strasznie nie lubialam Piekarskiej - najgorsza baba jaka istniała, miała córkę w moim wieku o której opowiadała jaka to jest zdolna i mądra a ona była z lekka dziwkowata. Moim wychowawca był Kusibab (wf) super facet !!!! Rusinek - uczył biologi tolerował tylko chłopaków. No i ten plujacy Świeboda (historia) oblesny facet. Król (matematyka) osobiscie ja lubiałam bo umiałam matematykę i nie miałam z nią problemu. Wróbel (uczył polskiego) świetny młody człowiek! Ciekawe co z nim jest czy nadal uczy ? Jedliczka uczyła mnie chemii strasznie zakręcona nie miałam nic do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Lidia Wal - SB? IP: *.man.rsk.pl 12.07.05, 11:12 Czy to prawda ze Lidia Wal, byla dyrektor I LO, wspolpracowala z SB? Czy ona sie urodzila w 1933 roku? www.opcja.pop.pl/ujawnic/agenci3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:17 Alicja Krol jesli chodzi o informatyke to jest porazka, ta kobieta nie ma o tym pojecia, dla niej ECDL (dalej smieszy mnie ten certyfikat) to byl szczyt osiagniec, matury (nowej) z informatyki nie zdalaby na 100%, potrafi programowac w Pascalu (petle i warunki haha). A tak na serio to ja najlepiej wspominam (w sumie to dopiero ork temu skonczylem) Karola Rysza (nazywalismy go "Karolek" :>). ten facet to wymiatacz ;] Super oceny dawal na koniec i na maturze ustnej tez wiekszych problemow nie robil. Od polskiego mialem pania Byszuk, spoko kobieta ;] Zawsze 4 na koniec dala :) Pani Ruszala to byla masakra, chociaz w sumie jakos nigdy sie nie przemeczalem a zawsze mialem 3/4/5 ;) Ale na koniec i tak tylko 3. :/ A mieliscie moze zajecia z Marysia Ulman (chemia) ?:> Hehe "jedynka" :> Ale tez ja strasznie lubilem ;] Nie lubilem tylko Cierpiala i Wojewody, straszne mi problemy sprawiali, wszystko robili mi na zlosc i wbijali mi noz w plecy zeby tylko mnie udupic.. ale sie wybronilem na 3 i 3, w kazdym razie takich nauczycieli nie polecam. Idioci. A Cierpial to juz flaszke za ocene bierze - kompromitacja totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza pani Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:35 > Nie lubilem tylko Cierpiala i Wojewody, straszne mi problemy sprawiali, wszystk > o > robili mi na zlosc i wbijali mi noz w plecy zeby tylko mnie udupic.. ale sie > wybronilem na 3 i 3, w kazdym razie takich nauczycieli nie polecam. Idioci Oj dziecinko. Cyba masz za duże mniemanie o sobie... Myślisz, że nauczyciele o niczym innym nie mysleli , tylko jak jakiemuś sfustrowanemu chłopczykowi wbić nóż w plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.res.pl 13.07.05, 22:10 jak będą już wyniczki to piszcie, piszcie czy się dostajecie na te uczelnie, na które chcecie się dostać - zobaczymy w końcu, ile ta nasza szkółka jest warta:) biol-chem narazie górą ;D 7 x medycyna:D Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: I LO ranking nauczycieli 23.07.05, 04:47 ubawily mnie niektore wpisy o nauczycielach i juz noc gleboka mnie zastala przy tym czytaniu. wychowawca moim byl sp.prof.Plizga (mat.fiz.), ktory kiedys wyrzucil nas wszystkich z klasy, bo mu teczek z papierami na studia na czas nie przynieslismy na jakas tam godzine wychowawcza w klasie maturalnej. ogolnie jednak byl w porzadku, na wycieczke w gory pojechalismy z nim i prof. Krukiem, ktory , z racji swego nazwiska, zastanawial sie, czy nie zostac w muzeum ptakow (ale gdzie to bylo nie pamietam). odstawialismy tez kabarecik swego czasu w jakiejs piwnicy na rynku, kolega czytal wiadomosci z nogami w misce z woda. ktos kojarzy? matme mielismy z Peszkiem( matematyk z niego slaby)ale wtedy wykazywal jedynie zywe zaineteresowanie dziewczynkami. co to sie porobilo... ;) cakiem milo wspominam "baterie r20 sa? - rzucil Stasiek", czyli Kisale w rozowych koszulkach. przez cale cztery lata podejrzewalismy,ze koszulki podbiera zonie :) kiedys przy sprzataniu tego jego kantorka ze srubkami wykopalismy pasek od sukienki :D Rusinkowa niemca nas uczyla i zawsze porownywala mnie do Maji z obrazow. kto pamieta, wie, o co chodzi ;) pani od fizyki(nawiska nie pamietam, a zreszta ona mojego tez nigdy nie pamietala)mylila nazwiska jak zadna, dla niej slusarz, stolarz czy jakiekolwiek inne , byleby techniczne, a pasowalo. tylko za duzo gadala w pokoju nauczycielskim o tym, co uslyszala od nas. prof.Lemanski (???) uczyl nas geografii czas jakis, wkurzyc zdarzylo mu sie raz jedyny, kiedy chyba wszyscy wzieli np.na jednej lekcji. a co to perukami bylo, to juz nie pamietam, od plastyki baba??? Kazimierz Opalinski dreczyl stopniami wojskowymi. "prosze pana, prosze siadac, dwa zapisalem" nie lubilam baby od biologii, jaka nuda... jakies dwa nazwiska miala. najbardziej cenilam Kochanowska od polaka w I klasie, rewelacja kobieta, chociaz kosila przeokropnie.potem ja gdzies do W-wy wywialo i juz nic dobrego dalej nie bylo. i nastepna- p.Ulman od chemii: wchodzila, pytala, co tam bylo ostatnio i jechala z glowy nastepny temat. jesli ktos kojarzy klase, to mejlik niech jakis skrobnie. aha, po wycieczce do zakopca byla wielka afera i pani wychowawczyni po prostu z nas zrezygnowala,ku naszej uciesze zreszta. i nastal pan Plizga. pozdr wszystkich konarow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.lublin.mm.pl 09.12.13, 16:09 To była klasa 4B o profilu mat.-fiz.z lat 1979-1983 XX wieku.Wiem bo chodziłem do niej.Pozdrawiam Darek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesorek Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 24.07.05, 14:29 1 x stomatologia, 2 x farmacja zgadza się Ela? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.ostnet.pl 10.09.05, 22:56 ja zaczęłam uczęszczać do 1 lo 10 dni temu i narazie nie moge jeszcze wiele powiedzieć o nauczycielach: ale wiem jedno, nie podpasił mi ks. Darek Konieczny i Rusinek (od biologii) Jeśli chodzi o babkę od matmy - Agnieszkę Pękalę, to ona sama mota się w tym co mówi.... za to Gajdek-Haber, Ruszała i Ulman wydają się spox!!! Mundurki też nie są złe.... ;) przynajmniej nie będą sobie chodzić po szkole panny kiczowato (według nich modnie) ubrane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:55 w I jest bardzo dobrze :) Pierwsze spostrzeżenia: - pan Rusinek - troszkę (:D) dziwny starszy pan, Ci ktorzy z nim mają wiedza o co chodzi - p. Ruszała - bardzo elegancka i miła kobieta - Gamracy - wesołe lekcje, ciekawe przykłady :D, ale ogólnie jak narazie mało rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:29 A czy zagląda tu ktoś kto zdawał maturę w 1986r.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:07 w 1987. Może być? To tylko rok później. We wrześniu jest podobno spotkanie absolwentów różnych roczników, organizowane przez szkołę. Trzeba zapisać się do klubu, wpłacic chyba 20 złotych i co roku mozna spotykać się ze starymi znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:47 zdawałam w 1987 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:05 up(s) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:56 Kończyłam I LO mniej więcej w tym samym czasie - traume mam do dzisiaj. Mam tez dużo żalu do nauczycieli, którzy uczyli tak jakby była to dla nich kara. W najlepszym wypadku po prostu uczniów olewali. Co niektórzy po 4 latach nauki nie znali nawet uczniów w swojej klasie. Zamiast przekazywać wiedzę, swoim stosunkiem do pracy zniechęcali do nauki. Np.: czy jest ktoś wśród absolwentów I LO, komu Prof. Rusinek zaczszepił miłość do biologii? Albo czy jakiś "tuman cholerny" miał przyjemność z uczenia się matematyki po lekcji z Prof. Peszkiem. (Chyba,że "tuman" był ładną dziewczyną to nie musiał.) Czy coś się w I LO przez te lata zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:57 Oj zmieniło! Prof. Bać od matematyki wlaśnie, mówi do nas słoneczka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:14 Ja chcę spowrotem do szkoły!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:08 Tak. Nawet powinnaś. Zwłaszcza na lekcje ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
moniabronia Re: I LO ranking nauczycieli 07.04.26, 18:12 Droga Aniu. Przeczytaj jeszcze raz swój wpis i zastanów się, czy nie warto byłoby go usunąć i przeprosić, kogo trzeba. Tak się składa, że również chodziłam do I LO, Twój rocznik , że bardzo dobrze znam osobę, którą z nazwiska obrażasz. Nie znasz, nie oceniaj. Znasz, nie hejtuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.osk.enformatic.pl 08.09.05, 21:46 I jak pierwszaki się macie w nowej szkółce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:59 17 września zjazd absolwentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka:D juz niedługo maturra:D IP: *.osk.enformatic.pl 18.09.05, 23:07 ha! do wszystkich co I LO wciąż ich uciska... czekajcie na maturalną:D 24h w tygodniu i boooskie lekcje ja mam tylko 2h matmy ( na inne wpadam do kooochanego Bacia!buźka dla niego)!! pozdrawiam pierwszaki! półroczna załamka przed wami:). no stress grunt ze z pierwszego wszedzie jest blisko!:) dla niezadowolonych... wiadomo ze skzoła badziewna ale grunt to mieć dobre samopoczucie i robić jaja zeby było co wspominać!!! :) czy absolwenci opłakali juz salę nr 0??? zabytek klasy zerowej legł w gruzach jak i renoma naszej szkoły! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilo Re: juz niedługo maturra:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 12:59 nie ma już sali "0"????? :(:(:( hehe najlepsze lekcje odbywały się tam zimą,kiedy śnieg przez wybite okno wpadał,albo okropnie wiało... Żyć nie umierać!!!! :> Odpowiedz Link Zgłoś
belemnitida Halo Dlaczego nikt nie donosi... 15.10.05, 09:52 ze nasz kolega absolwent 1994 Adrian Ochalik zagral role Jurka Klugera w "KAROLU"??? Zawsze to akcent I LO, rzeszowski, teraz juz krakowski. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.ostnet.pl 15.11.05, 17:45 Pierwsze LO nie jest takie złe, ale gdybym miała jeszcze raz wybierać, to chyba poszłabym do IV!!! A jesli chodzi o ranking nauczycieli, to najgorsza jest Barbara Nizioł - poprostu brak słów. Gdy babka widzi, że ktoś nie umie, to specjalnie go gnębi. Kidyś pytała taką jedną pannę z mojej klasy i dziewczyna omal nie zemdlała (cóż taki dostała wicisk od Niziołki)!!!! Za to Maria Wyganowska myśli, że jest niewiadomo jak świetną nauczycielką, a byle kit można jej wcisnąć.... Zresztą.......nic więcej już pisać nie będę!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica p.Nizioł Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:57 I dobrze, bo piszesz bzdury, zwłaszcza o jednej z najlepszych polonistek I LO. A co miała chwalić jeśli panna nic nie umiała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń p.Nizioł Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.11.05, 14:26 Panni Nizioł i Pani Ulman to najlepsze nauczycileki w szkole.Co prawda pani Nizioł jest bardzo wymagająca ale jak ona kogoś uczy to ta osoba ma na 100%zdaną maturę.To są 2 nauczycielki które dobrze uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja_2 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:22 buahahahahahahahahaha Łączy ich pewiem szczegół : jak lubisz ich przedmiot to cie nauczą, jak nie to cie pogrążą... w szczególności ta pierwsza :/ pozdr :) "interpreeeeeetuj!" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:49 Ja się Pani Nizioł, podobnie jak cała moja klasa, po prostu bałam. Już niedługo moje dziecko też pójdzie do szkoły. Przy całym szacunku dla wiedzy tej Pani, nie chciałabym aby moje dziecko tak się bało nauczycieli. Czy jest możliwe aby nauczyciel nauczył bez wzbudzania strachu w uczniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja_2 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:42 spoko, odchodzi na emeryture.. powinna juz iść 2 lata temu ale gnębi dalej, miejmy nadzieje, że ten 2006 rok będzie tym szczęśliwym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golo Re: I LO ranking nauczycieli - do Uczennicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:13 Potwierdzam twoją opinię. Moja klasa też panicznie sie bała p. Nizioł. Większość zresztą cyba nabawiła się nerwicy. W I kl uczyła nas p. Rusin, w II p. N. i oblała 8 osób, w III kolejne 8 osób, a na maturze 2. Nie zwróciła się inaczej do nikogo jak po nazwisku. Wiedzę miała olbrzymią, ale brak szacunku do ucznia również. teraz by to nie przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granini Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:43 Pani N...Ł ??? Największa gnębicielka w latach 80tych. Brak jakiegokolwiek szacunku dla uczniów, traktowanie z góry, nawet dzień dobry nie potrafiła odpowiedzieć mimo, że od uczniów kultury wymagała (tylko nie od siebie), nie znała imion tylko numery z dziennika i nazwiska, niesprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania25chicago Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.chcgilgm.covad.net 25.11.06, 21:10 a ja p niziol bardzo szanuje!!!dzieki niej wyszlam na ludzi...pomogla mi kiedy mialam durny okres zwiewania ze szkoly....mature ustna zdalam na 4 choc nie odpowiedzialam ani slowa!!!chyle czola przed pania Basia!!!a paly zbieralam jak nikt inny,ale slusznie ,bo nic nie umialam...i tez mnie gnebila,ale coz jak sie ksiazki w rekach nie mialo ,to racje miala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:47 Skończyłam to Liceum w 1989 r. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć tylko jedno- poza stresem związanym z lekcjami łaciny u pani prof. Środoń i poczuciem zażenowania kiedy pani prof. Bryg ( uczyła polskiego ) zwracała się do nas tymi słowy cytuję: "Wy wory mięsa!!! gdyby na krześle, na którym siedzicie położyć 50 kg mięsa, to było by tak samo co teraz!!! Nic nie myślicie!!! ta szkoła NIC mi nie dała. Jedynym miłym wspomnienie z tej szkoły wiąże się z panią Władzią - woźną. Pozdrawiam p. Władzię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:31 Pani Władzia już w I LO nie pracuje. Teraz jest dwóch, często "dziwnie wesołych" woźnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liza Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:12 A co myslicie o pani prof Magdalenie Janickiej-Rzeszutek?? Dla mnie super babka, nikt mnie nigdy tyle angielskiego nie nauczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylamtam Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:56 Z ogromnym sentymentem przypomnialam sobie lata kiedy uczylam sie w Ilo. Nie bede orginalna kiedy napisze ze najmilej wspominam prof. Ochenduszke (pamietam jak wyprowadzony kiedys z rownowagi klasy brakiem uwagi wstal zrobil, tak mu sie pewnie wydawalo, grozna mine walnal piescia w stol i krzyknal "psia krew bedzie cisza?" a kliasa na to wybuchla smiechem... tak nie balismy sie go. Czy ktos moglby napisac czy ucza jeszcze: Acela, Jedliczka, Kruk, Swieboda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:13 Prof. Ochenduszko i Kruk jeszcze uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:54 I LO najlepsze-to do kuratora z IVLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEK Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:58 A u nas studniówka w sobotę była - ale się działo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1d ;p Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:11 LEK to opowiedz co się działo ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matura2000 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:37 jak tam nasycenie dresiarstwem w I LO ??? Niech się ktoś kompetentny wypowie ,ta gangrena toczy niestety wszystkie rodzaje szkół ostatnio ,ajk to wygląda w Konarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_zu Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:47 matura 1987 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1D Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:08 Obecnie w Konarze nie udaje mi się zauważyć plagi wyżej wymienionych.Są jedynie dwa,bądź trzy pryszczate wyjątki :D A tak to spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj6 [G] Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:20 teraz rządzą metale o_O\m/ moja klasa jest zdecydowanie metalowa :P typowych drechów praktycznie nie ma. i dzięki Bogu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 21.05.06, 18:25 Właśnie stoję przed wyborem szkoły średniej, moje kroki najprawdopodobniej zwrócę w kierunku 1lo i tutaj mam pytanie do obecnych uczniów tej szkoły, bo jescze do niedawna tweirerdział,iż jest to szkoła z tradycją, sympatyczni ludzie i ogólnie miła atmosfera, a w dodatku prestiż, ale kiedy postanowiłam zagłębić się w "klimat" tej szkoły troszę mnie to rozcarowało. Ludzie mówią, że dzisiejszy Konar to już nie to samo, co kiedyś, że nauczyciele nie zwracają uwagi na uczniów, że trzeba uczyć się samemu <wiem, że nikt mi niczego łopatą do główki nie włoży> ale czy dużo wynosicie z lekcji?, że ludzie z elity nie tolerują biedniejszych, że atmosfera nie zacikawa. Jeśli zdecyduję się na tę szkołe to wybiorę profil językowy, wiadomo już może kto najprawdopodobniej będzie moim wychowawcą:P i oczywiście kto będzie uczył języków? czy Ci nauczyciele umieją nauczyć? Jest sens się w to pchać? Kurde, ale i tak coś mnie ciągnie w tamtą stronę jakaś niewidzialna siła:D Bedę wdzięczna za wszelkie informacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza_zu Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:38 Ludzie, kto zdawał mature w 1987???????? Odezwijcie się. Powspominajmy stare dobre czasy. We wrześniu mozna sie spotkac na zjeździe ogólnym, ale moglibyśmy urządzic coś extra! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
neverman Re: I LO ranking nauczycieli 22.05.06, 22:57 Gość portalu: Zuza_zu napisał(a): > Ludzie, kto zdawał mature w 1987???????? Odezwijcie się. No, ja. Jestem w okolicach postow 201-300;) Klasa humanistyczna. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza_zu Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:33 Może jakiś zjazd byśmy urządzili? Dawno nie spotykałem sie z ludźmi z konara. Fajnie by było odświeżyć wspomnienia, spotkać sie z kumplami, rozpoznać dawne piekne koleżanki i pogadać z nauczycielami. Wprawdzie rocznica nie jest okrągła, bo 19. Ale to chyba nie zaszkodzi. No chyba że pomyslimy o przyszłym roku 2007. Akurat minie 20 lat... Ach kawał czasu. Nie czuję tego. Najchętniej już teraz bym wyskoczył na jakieś miłe spotkanie w gronie starych znajomych. Może jakieś ogłoszenie. Konar lata 1983 -1987 - SPOTKANIE PO LATACH.... GDZIE I KIEDY????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.fenomenalny.net 22.06.06, 21:36 Ja jestem chętna na spotkanie:) Bernadeta T. matura 87, klasa A. Jak coś to maila pisać bernaRdeta@texaclub.com.pl. Moje dzieci chodzą teraz do 1 więc możemy powspominać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: I LO ranking nauczycieli IP: 195.136.56.* 26.06.06, 11:27 jakie mam szanse na dostanie sie do Pierwszego na humana z 123 punktami ? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:08 Żadne:( Odpowiedz Link Zgłoś
neverman Re: I LO ranking nauczycieli 04.07.06, 09:53 Pozdrawiam:) I nie moge wyjsc ze zdumienia, to ten czas tak szybko leci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artick Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:20 masz takie szanse jak Żyd za okupacji!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 27.06.06, 20:24 Jakieś tam szanse masz, jeśli bardzo Ci zależy pisz odwołanie znam ludzi którzy mieli po 110 i sie dostali do 1, ale nie na humana;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 29.06.06, 22:24 Kto w przyszłym roku rozpocznie naukę w murach Konara? Wiadomo już jacy będą wychowawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: I LO ranking nauczycieli 29.06.06, 22:49 Stare dobre czasy....;-) Bardzo dobrze wspominam p. Putyło z j. polskiego - na jej lekcjach dyskutowaliśmy wspólnie, pytała rzadko i tylko pod koniec roku albo pólrocza ;-) p. Jakubowski z historii - w liceum klnęłam na niego bo wymagał,ale z historii nikt mnie nie zagiął ;-) Rysz, Bać - obaj z matmy - o ile Rysz wymagał i rzucał w nas kredami haha, o tyle Bać był wielce wyrozumiały dla naszej ciasności umysłu i na początku każdej lekcji powtarzał, że humanista nie równa się idiota (byłam w klasie humanistycznej). Chemię przemilczę bo miałam ją z p. Mackiewicz :/ Na fizyce z panią Mierzwińską dowiadywałąm się róznych ciekawych rzeczy np. że rzucam się jak pchła na powrózku albo, że mam włosy z szuwaksu (do dziś nie wiem co to jest ). No i moja ukochana łacina z p. Kasią Milcarek, na której godzinami tłumaczyliśmy łacińskie sentencje (kiedyś nudne, dziś bardzo doceniam to, że nas ich nauczyła). Pani Renia Ruszała z geografii potrafiła dać nam w kość - wkuwaliśmy wszyscy statystki upraw buraka cukrowego na całym świecie albo pytała nas, które zwierzęta wcinają owies by na końcu wytlumaczyć nam, że na dnie morza pływają "ryby z jednym okiem" sama się z tego zaśmiewając. A na koniec zostawiłam sobie pana Romualda Rusinka :) Pan Rusinek zawsze przez pierwsze 15 minut lekcji podlewał i mówił do swoich roślinek :) Radził nam by myć się szarym mydłem, nawet włosy, które "na poczatku będą się kołtunić i tłuścić,ale potem się przyzwyczają" :) Jak dla mnie Romuald to mistrz kwitowania i puenty :) Oczywiście pomijam to wielu nauczycieli z naszej poczciwej szkółki,ale to dlatego, że zabrakło by miejsca na forum by każdego drobiazgowo opisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:33 Czy w I LO uczy matematyki prof. Gamracy ?? Co o nim sadzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 30.06.06, 14:23 Uczy, ja od kumpla słyszałam, że fajny nauczycieol i dobrze tłumaczy a idziesz na mat- inf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:14 Dostalem sie ale wybralem 2 LO pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 30.06.06, 17:12 Oj nie wiesz co tracisz:D:D:D A o Gamracego to tak z ciekawości pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:43 Wiecie może kto będzie wychowawcą w klasie językowej? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 30.06.06, 21:50 No właśnie nie wiem;) A tak w ogóle to dozobaczenia w jednej klasie. Ale wiesz co słyszałm, że Ci którzy przyjmowali potwierdzenia to przyszli wychowawcy:)Ale nie wiem czy to pewne czy nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:29 To co mowicie ze Gamracy fajny ?? Bo slyszalem ze na pierwszy rzut oka spoko ale kilka osob usadzil ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:09 Gamracy nikogo nieusadził, a jakby już kogoś usadził to by ktoś musiał wogóle na matme nie chodzić lub być kompetnym idiotą. daje zdawać i można poprawiać oceny. Na lekcjach opowiada dowcipy, któe z czasem już nie śmieszą :) Ogólnie wyluzowany facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:30 O! To już kogoś "znam" xD A wiesz może jak nazywała się ta, która odbierała od nas podanie? Jeśli to wychowawczyni to OK, bo zrobiła na mnie dobre wrażenie. A tak w ogóle to Kaśka jestem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:23 Wychowawcą klasy językowej będzie pani profesor Debska...Strach w oczach jeśli nie umiesz niemieckiego.Jesli nie wchodiz w gre nauczanie to nie masz sie jej co obawiac....Niestety potrafi podsumowac czlowieka,co niekoniecznie musi zgadzac sie z prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 01.07.06, 15:08 Magda:P Bardzo mi miło;] Jak będzie Ci sie bardzo nudzić to możesz odezwać się na moje gg: 5834027;) Aha a co do tych kobiet to jak składałąm podanie to była jedna miła Pani tylko podobno ona nie miałą nigdy nie była wychowawczynią. Ale jak przyszłąm potwierdzić to siedziała z nią jescze jedna kobieta i to raczej ta druga będzie wychowawczynią, ale to jescze nic pewnego;] pożyjemy zobaczymy.... może wpadnę do 1 jak będę miałą czas w tygodniu i zapytam;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 01.07.06, 17:37 takie jak np. kółko historyczne, geograficzne czy coś takiego? nie wiem chyba jest tylko kółko teatralne ale nie jestem pewna a takich przedmiotowych to raczej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 02:27 jeśli by ktoś miał jakieś pytanie dotyczące prof. Wróbla albo w ogóle byl wstanie pogadać o nim to jestem ciekawy zdania... moj mail bartek_rzeszow@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuuiu Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.fenomenalny.net 02.07.06, 14:31 a najgorsza to byla ku.. janicka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:25 W tej szkole nikt nie myslo o zadnych kolkach az do fakultetow:D:D:D:) a i wlasnie:D POZDRAWIAMY PANIA RENIE ZE SKLEPIKU!!!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.res.pl / *.res.pl 06.07.06, 17:22 przypominam że to jest ranking.. Gamrac "Antonio" jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 08.07.06, 21:24 A Dębska? Podobno jest fatalna? A może jednak nie, może potrafi czegoś nauczyć? A jako człowiek? Sympatyczna, towarzyska? Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:23 Ostatnio przez pół roku była na "chorobowym". Lekcja u niej wygląda tak, że jest wpatrzona w swój telefon komórkowy albo smsy, w przerwach każe przeczytać zadane ćwiczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja_2 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:26 Gamracy to jeden z najlepszych nauczycieli jakich miałem podczas całej mojej edukacji !!! Młodzi 1LO-owcy ;P strzeżcie sie zła... mary nikczemnej... strzeżcie sie.... NIZIOŁa Odpowiedz Link Zgłoś
emilia57 Re: I LO ranking nauczycieli 09.07.06, 20:19 jatoja_2 uczyła Cię może Dębska? Chętnie poczytam wszytstkie opinie na temat tej nauczycielki. Rzeczywiście fatalnie uczy?:/ A jako człowiek sympatyczna? lubiana?:/ Bardzo chętnie poczytam wszytskie opinie na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BORSUKA Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:44 11 wrzesien 2006!!!!!!!!!!Data powrotu legendy!HAKABOR WRACA Z GWIZDKEM HEHHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 08:53 Emilia57 - tak się wypytujesz o nią, bo bedzie twoją wychowawczynią? Gamracy - fajny gośc, na lekcjach wprowadza przerywniki w postaci dowcipów , i jak już ktoś wspomniał ma wiele ksyw typu Banderas, Antonio (wystarczy na niego spojrzeć, chociaż dodałabym jeszcze Bono ;)) drugim fajnym matematykiem jest oczywiście prof. Bać - jednego i drugiego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
emilia57 Re: I LO ranking nauczycieli 10.07.06, 14:14 Tak zgadza się najprawdopodobniej ma być moją wychowawczynią, a na dodatek to ja z niemca jakiś brylatn nie jestem:/ I zaczynam się zastanawiac czy już mam stamtąd uciekać czy poczekać do września <lol2> <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:40 To z niemieckiego dalej brylantem nie będziesz, chyba, ze dostaniesz innego nauczyciela np. prof. Rusinek, czego, mimo trudu nauki, szczerze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:30 A czy zagląda tu ktoś kto zdawał maturę w 1986r. ? Odpowiedz Link Zgłoś