Dodaj do ulubionych

wymienic listonoszy :P

IP: *.rzeszow.mm.pl 15.03.06, 14:39
mieszkam na kmity, zawsze jak przychodzi jakaś paczka listonoszowi nie chce
przejść na góre, albo nawet zadzwonić to ktos by zszedł tylko zostawia awizo
!! Można coś z tym zrobić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: TAKI TAM GOŚĆ Re: wymienic listonoszy :P IP: 82.177.97.* 16.03.06, 11:58
      CZY TY WIESZ ILE TAKI LISTONOSZ MUSI DZIENNIE SIĘ NACHODZIĆ PO PIĘTRACH.I
      NAPRAWDĘ ZARABIA MARNE GROSZE.GDYBY TO BYŁ PRZEKAZ PIENIĘŻNY TO CO INNEGO
      ZAWSZE COŚ TAM SKAPIE.NAJWYRAŻNIEJ NIE DAŁEŚ MU NIC GDY BYŁ OSTATNIO U CIEBIE Z
      PRZEKAZEM PIENIĘŻNYM.JA ZAWSZE COŚ DAM I PRZYCHODZI DO MNIE DO MIESZKANIA ZE
      WSZYSTKIM.I MNIE SIĘ TO OPŁACA I JEMU.MIESZKAM NA 4-TYM PIĘTRZE.PO PROSTU NIE
      BĄDZ SKNERĄ.
      • Gość: kleszcz Re: wymienic listonoszy :P IP: *.rzeszow.mm.pl 17.03.06, 14:09
        To chyba nie moja wina, że chodzi, ale jemu za to jednak płacą, a ja musze latac
        na poczte za free. Pozatym mógłby zadzwonic do domu, ktoś by zszedł i nie
        latałby na 4 piętro. :)
    • Gość: lilo Re: wymienic listonoszy :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:58
      To prawda .Ja mieszkam w domku i listonosz też zostawia awizo a jest na tyle
      beznadziejny, że nawet nie chce mu się zadzwonić domofonem, a ja nie pracuje i
      zawsze jestem w domu. Mało tego kilka razy widziałam przez okno jak wrzuca coś
      do skrzynki po wyjściu do "niej"jest AWIZO. Interwencja na ul.Langiewicza (bo
      tam jest siedziba kierowniczki listonoszy) nic nie pomogła.
      • Gość: TAKI TAM GOŚĆ Re: wymienic listonoszy :P IP: 82.177.97.* 21.03.06, 15:44
        NO JEŚLI JUŻ Z NIEGO TAKI LEŃ TO WYMIENIĆ NIECH IDZIE NA ZASIŁEK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka