Dodaj do ulubionych

przeszczep włośów

IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:22
Mam pytanie czy ktos z rzeszowiaków robil sobie taki przeszczep w medical
hair? jak efekty jakie ceny ,jak to wszystko wyglądalo.Zamierzam sobie
uzupełnic wnerwiające mnie cholernie zakola...
Z gory dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxxxx Re: przeszczep włośów IP: *.range81-153.btcentralplus.com 11.08.06, 02:06
      Osobiście sama planowalam zrobic przeszczep w medical hair. Pojechalam na
      konsultacje, okazalo sie ze w moim przypadku przeszczep nie jest wskazany, gdyż
      mam słabe włosy i prawie na całej powierzchni głowy rzadkie a w takiej sytuacji
      transplantacja groziłaby utratą włosów nieprzeszczepionych. Powiedziano mi że
      ogolnie taki przeszczep zawsze osłabia włosy ktore masz na głowie, wiec mozesz
      spodziewać się po transplantacji ich lekkiej utraty choć po pewnym czasie
      powinny odrosnąć. Jednak nie zawsze tak jest i nie zawsze tracisz małą ilość
      nieprzeszczepionych włosów, moze się zdarzyć że transplantacja bedzie tak
      szokująca dla twojej skóry głowy ze stracisz wszystkie włosy jakie miałeś przed
      transplantacją a pozostaną tylko te przeszczepione, czyli nie wiele. Więc to
      twoje ryzyko. Moze sie zdarzyc ze taka transplantacja bardziej cie okaleczy niz
      poprawi twoj wyglad. Chociaż jest to idywidualną sprawą i najlepiej byloby
      gdybys udał sie na konsultacje do medical hair i zaczerpnął tam porady, lekarz z
      ktorym ja rozmawialam był bardzo rzetelny. Maksymalna cena zabiegu to o ile sie
      nie mylę to 8 tys. Możesz poczytać rownież o metodach w handsome man.
      www.handsome.com.pl
      • Gość: mtg Re: przeszczep włośów IP: *.delv.east.verizon.net 11.08.06, 06:15
        Do Gosc: "zakole". Czym Ty czlowieku sie przejmujesz(?)! Pamietaj, ze kazdy
        towar ma swego kupca! ... Jezeli ktos Ci "docina"* to powiedz mu, czy ty
        widziles kiedys barana lysego(?).
      • Gość: hej Re: przeszczep włośów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:40
        z tego co piszesz to ta metoda jest beznadziejna !!!
      • Gość: zakole Re: przeszczep włośów IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:32
        No szczerze móeiac nie miałem pojecia ,ze może zaistniec taka sytuacja z
        wypadaniem włosów nie przeszczepionych...nikt nigdzie o tym nie pisal Co do
        tego linka ktory podalejs odpada odrazu wiele zlych rzeczy slyszalem o tej
        firmie zreszta ta metoda jest badziewna co mi z perułki...
        No nic wybieram sie najpierw na konsultacje jesli sie okaze ,ze nici z tego
        maszynka czeka...:/
        Pozdrawiam i czekam na dalsze odpowiedzi
        • Gość: zzz Re: przeszczep włośów IP: *.krak.tke.pl 12.08.06, 00:07
          A co slyszales? Troche sie tym zainteresowalam, na stronie wszystko pieknie,
          jakie minusy co do tej firmy? Z gory dzieki
    • agaanna85 Re: przeszczep włośów 11.01.17, 16:20
      polecałabym konultacje telefoniczną z EstheFlair bezpałatnie można skontaktować się i dowiedzieć się więcej o przeszczepie włosów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka