maddakw 05.10.06, 21:58 hej, czy są w rzeszowie jakies samotne mamy ??? które chętnie by sie spotkały z dzieciaczkami- jak tak to proszę o odzew- mój synek ma 1 rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plochaczek Re: samotne mamy - rz-ów 08.12.06, 14:00 witaj. troszke pozno tu zagladnelam :) jestem samotna mama, moj synek ma 8 tygodni :) maz zostawil nas w 5 m-cu ciazy.. z checia nawiaze kontakt :) jesli to nadadl aktualne oczywiscie? pozdrawiam serdecznie moje gg 8587049 Odpowiedz Link Zgłoś
ivo21 Re: samotne mamy - rz-ów 20.12.06, 00:02 witam, ja czuje sie samotna mama , bo ciagle siedze sama , przyjechalam z innego miasta, nawet ust nie mam do kogo otworzyc. Maz ciagle siedzi w pracy (przynajmniej tak mowi), a jak wroci to tez nie za bardzo jest z kim pogadac. Bardzo jestem, wiec zainteresowana . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hukersowa Re: samotne mamy - rz-ów 02.02.07, 10:37 Iwo21 daj mi jakis kontakt do Ciebie numer gg lub adres skrzynki? POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
maddakw Re: samotne mamy - rz-ów 04.03.07, 23:08 witajcie wspaniałe dzielne mamy:) przperaszam ze tak urwałam kontakt- ale zbyt duzo działo się w moim życiu i dalej trochę się komplikuje. ale teraz postawnawiam być bardziej systematyczna i częściej tu zaglądac...a przyjanmnoije poznać jakieś mamy z rzeszowa.pozdrawiam i czekam na odezwe- mój nr gg- 2319594 Odpowiedz Link Zgłoś
iweti Re: samotne mamy - rz-ów 01.02.07, 21:49 Cześć mamuśki ja też czasem czuje się samotna mam siedmiomiesięczną dziewczynke i chciała bym żeby moje dziecko miało kontakt z rówiesnikami, jeśli macie ochotę napiszcie mój numer gg-10076235. Odpowiedz Link Zgłoś