Gość: Mućka_bez_BSE IP: 213.241.38.* 23.03.03, 20:04 HEHE Pokorne ciele dwie matki ssie... Jedną nad stołem podaje do zgody i robienia interesów a w drugiej pod, trzyma pistolet... POPIERAM ROSJAN (wiecznie trzeba być czujnym) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gesco Brawo Rosjanie. IP: *.arcor-ip.net 23.03.03, 20:30 Z Amerykanami tak trzeba: ´przywitac sie ale potem lepiej policzyc palce, czy jeszcze wszystkie Gesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Gesco - na front to Czeczenii! IP: *.twcny.rr.com 23.03.03, 20:38 ty 'gesco' to masz w glowie pomieszane - ty sie lepiej wybierz na wycieczke do Czeczenii - onie tam potrzebuja ludzi do glosowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mućka_bez_BSE Re: USA: Rosjanie wspierają Irakijczyków techniką IP: 213.241.38.* 23.03.03, 20:31 Gość portalu: Mućka_bez_BSE napisał(a): > HEHE Pokorne ciele dwie matki ssie... > > Jedną nad stołem podaje do zgody i robienia interesów a w > drugiej pod, trzyma pistolet... > > POPIERAM ROSJAN (wiecznie trzeba być czujnym) MU MU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Phi, tez mi wiadomosc ! IP: 151.39.218.* 23.03.03, 21:56 Gdyby napisali, ze Rosja NIE wspomaga Husajna, to by byla wiadomosc! Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 co przeszkadza w tancu zlej baletnicy ? 23.03.03, 22:45 Chujowiej baletnicy majtki w ktoku przeszkadzaja.... Tak jest z angloamerykancami.. Ich elitarne ,najlepiej wyszkolone, najnowoczesniejsze , najmocniejsze , najlepiej uzbrojone naj, naj juz nie wiem co jeszcze naj wojsko nie moze sobie poradzic z brudasami arabskimi.. Komentatorzy polskiej klecznikowej tv orgazmu dostawali wychwalajac jankesow a tu pizda zimna... Od paru dni zdobywaja wczesniej zdobyte miasta.. dostaja po dupie na wszystkich frontach..hahhahhhahhahahah. Ja mysle ze powinni wziac na doradcow tomasza lisa i milewicza moze wtedy sie posuna. Odpowiedz Link Zgłoś
brennton przyglupie.! 23.03.03, 22:55 Amerykanie zalatwiliby caly Irak w tydzien. bylby milion zabitych i po klopocie. Ale to nie jest wojna z Irakiem. tylko z rezimem Sadddama. Nie chodzi o zabijanie niewinnych ludzi. Wiec bedzie ostrozniej i wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: przyglupie.! 23.03.03, 23:14 co ty "cpasz" ze jeszcze wierzysz w "Wyzwalanie" Iraku. szyici i sunici chrzescijanie asyryjscy i czesc Kurdow ktorzy nie bardzo mogli sie przed wojna dogadac walcza teraz zgodnie ramie w ramie z Agresorem. przerzuc gazety zprzed 4 -5 dni , wszystko mialo sie rozsypac mieli skoczyc sobie do gardel i calowac d... "wyzwolicielom". i co ? i amerkanski jeniec w Bagdadzie mowi "wykonywalem rozkazy" albo "nie mam nic do Irakijczykow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga Re: co przeszkadza w tancu zlej baletnicy ? IP: *.pool.mediaWays.net 24.03.03, 10:54 janosik6 napisała: > Chujowiej baletnicy majtki w ktoku przeszkadzaja.... > Tak jest z angloamerykancami.. > Ich elitarne ,najlepiej wyszkolone, najnowoczesniejsze , najmocniejsze , > najlepiej uzbrojone naj, naj juz nie wiem co jeszcze naj > wojsko nie moze sobie poradzic z brudasami arabskimi.. > Komentatorzy polskiej klecznikowej tv orgazmu dostawali wychwalajac > jankesow a tu pizda zimna... > Od paru dni zdobywaja wczesniej zdobyte miasta.. > dostaja po dupie na wszystkich frontach..hahhahhhahhahahah. > Ja mysle ze powinni wziac na doradcow tomasza lisa i milewicza > moze wtedy sie posuna. Droge Basra - Bagdad pokonuje sie samochodem, spacerkiem w 8 godzin , a droga ta jest b . dobrej klasy . Jak dlugo musze czekac na zapowiedziane widoki, jakoby Irakijczycmy mieli witac bohaterska armie USA w Basrze, po dwoch dniach walk . Czemu w demokratycznej Ameryce nie pokazuja b. ciekawych zdjec zlapanych amerykanskich wojownikow,???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpka_BAYER Re: co przeszkadza w tancu zlej baletnicy ? IP: 213.241.38.* 24.03.03, 12:53 Gość portalu: Waga napisał(a): > janosik6 napisała: > > > Jak dlugo musze czekac na zapowiedziane widoki, jakoby Irakijczycmy mieli > witac > > bohaterska armie USA w Basrze, po dwoch dniach walk . > > Czemu w demokratycznej Ameryce nie pokazuja b. ciekawych zdjec zlapanych > amerykanskich wojownikow,???????????? Oj poczekasz długo przecież oni szturmować nie będą, bo jeszcze dostaną po dupie, będzie totalna masakra i masa zabitych po stronie Amerykańsko- brytyjskiej. I tu dochodzimy do sedna dlaczego nie pokazują jeńców, czy zabitych... ODPOWIEDŹ JEST PROSTA W STANACH TO MEDIA KSZTAŁTUJĄ ŚWIADOMOŚĆ LUDZI (w ogromnej większości) I KIEDY PODCZAS WOJNY WIETNAMSKIEJ POKAZYWANO SCENY KIEDY AMERYKANIE GINĘLI ALBO BYLI RANNI (nie mówiąc już o pokazywaniu jeńców bo to podkopałoby ogromnie morale) W USA ZACZĘTO PROTESTOWAĆ PRZECIWKO WOJNIE... GDYBY TERAZ AMERYKANIE ZOBACZYLI PRAWDE JAK ICH DZIELNI SUPER, NAJ, LEPSI, NAJ ODWAŻNIEJSI, NAJLEPIEJ WYPOSAŻENI, POSIADAJĄCY DUŻE SUPER MORALE I W OGÓLE NAJ I SUPER EXTRA DOSTAJĄ PO DUPIE TO DOPIERO WTEDY AMERYKA BY OTRZEŹWIAŁA I WYWALIŁA MAŁPKE NA BUTACH... ALE ADMINISTRACJA MAŁPKI (no bo alkoholik i półmózg zawsze zostanie alkoholikiem i półmózgiem) NAUCZYŁA SIĘ CZEGOŚ Z KONFLIKTU WIETNAMSKIEGO... TOTALNE ZBAJEROWANIE REPORTERÓW I KONCESJONOWANIE MIEJSCA ICH PRACY... TU NIE TAM NIE I NIE... A W REZULTACIE ZDJĘCIA Z TAKIEJ MASAKRY JAK W MIEJSCOWOŚCI NAD EUFRATEM, BASRĄ CZY INNYMI MIEJSCAMI GDZIE IRAKIJCZYCY WALĄ ICH OSTRO, NIGDY NIE ZOSTANĄ SFILMOWANE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: USA: Rosjanie wspierają Irakijczyków techniką IP: *.scs.unr.edu 23.03.03, 22:49 Z uwagi na niewielkie roznice w mozliwosciach technologiczno- militarnych pomiedzy walczacymi stronami, pomoc Rosjan moze okazac sie kluczowa dla wygrania prez Irak calej wojny. Chociaz zapewne i USA znajda tez sojusznikow gotowych wesprzec ich swoja zaawansowana technologia. Polska powinna dac o sobie znac na tym polu, fakt ten pojawi sie niewatpliwie na pierwszych stronach gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek z USA no to trzeba by pomoc tez Czeczenii! Zacznijmy od prot IP: *.res.east.verizon.net 24.03.03, 07:14 protestow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: USA: Rosjanie wspierają Irakijczyków techniką IP: 62.150.172.* 24.03.03, 15:48 Co to za propaganda ja sie pytam? **pracownicy pewnej rosyjskiej firmy przebywają obecnie w Iraku, by pomagać siłom irackim w skonstruowaniu skomplikowanego systemu zakłócania amerykańskiej łączności** Kto uwierzy w takie bzdury, ze Rosjanie moga sie znac na skoplikowanym systmie zaklocania najbardziej skomplikpwanych systemow wymyslonych przez najbardziej skomplikowane umysly amerykanskie? Albo zeby te najbardziej skomplikowane systemy zaklocania mogly byc zrozumiane przez Irakijczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: USA: Rosjanie wspierają Irakijczyków techniką IP: *.host8.starman.ee 24.03.03, 22:03 Gość portalu: Tysprowda napisał(a): > Co to za propaganda ja sie pytam? > > **pracownicy pewnej rosyjskiej firmy przebywają obecnie w Iraku, by pomagać > siłom irackim w skonstruowaniu skomplikowanego systemu zakłócania amerykańskiej > > łączności** > > Kto uwierzy w takie bzdury, ze Rosjanie moga sie znac na skoplikowanym systmie > zaklocania najbardziej skomplikpwanych systemow wymyslonych przez najbardziej > skomplikowane umysly amerykanskie? > > Albo zeby te najbardziej skomplikowane systemy zaklocania mogly byc zrozumiane > przez Irakijczykow? W wiadomosciach NTV ,w telefonicznej rozmowie dyrektor firmy rosyjskiej posadzonej o sprzedaz radarow zaklocajacych amerykanskie elektroniczne systemy powiedzial,ze skonstruowali tak prosty przyzad ,iz obslugiwac jego moze najtepszy beduin ,po pieciominutowym szkoleniu(dementujac oskarzenia amerykanow o udziale rosyjskich specjalistow w elktronicznym zagluszaniu) Rozumiem USA,tak chwalili swoja technike,a tutaj ruski postawil ich na miejsce! I w ogole dlaczego wojna nie idzie wedlug regul gier komputerowych?To zdrada Ameryki! Odpowiedz Link Zgłoś