Gość: Zdziwiony IP: *.krak.tke.pl 26.11.06, 15:31 Dlaczego mieszkańcy Rzeszowa i okolic plączą sie po śmierdzącym, dusznym i zatłoczonym "Auchanie" a nie spacerują w niedzielę z dziećmi po świeżym powietrzu np; nad Wisłokiem - dziwne prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spacerowicz Re: "Auchan" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:13 Ciekawe skąd to wiesz ? Widocznie musiałeś się naocznie w Auchan przekonać ....Udały się zakupy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: "Auchan" IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 18:33 Mam to samo skojarzenie. W Auchan nie byłam, w nowej Grafice też . Ten ubolewajacy głos pewnie z obserwacji? Ale z drugiej strony to fakt, że chodzenie po centrach handlowych to rozrywka Polaków. Nie potrafią rozmawiać ze sobą, być ze sobą i w ten sposób zabijają czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: "Auchan" IP: 82.177.98.* 26.11.06, 18:44 a co mają robić jak w Polskich miastach nie ma pomysłu na kształtowanie miejskiej przestrzeniu publicznej???Nie ma fontann, nie ma parków, skwerów a jak już sa to są brudne pare drzew i ot cały park a w niektórych to co najwyzje mozna dostac miną w postaci kupy boskiej wrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: "Auchan" IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 18:47 Bez przesady. Pogoda piękna i nawet spacer po osiedlu, blokowisku dziś to była przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: "Auchan" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:00 co ty wypisujesz ?/? Odpowiedz Link Zgłoś
baciarek Re: "Auchan" 26.11.06, 19:00 W oszołomie mają przynajmniej więcej sprzętu elektronicznego niż w media markt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: "Auchan" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:13 Ja mieszkam niedaleko Auchan i to co tam się dzieje w niedziele przechodzi moje dotychczasowe wyobrażenia na temat zakupów w niedziele. Do tej pory sądziłam że w niedziele idzie się do sklepu jak czegoś pilnie braknie w domu - przyjdą goście to szybko po jakiś poczęstunek itp. Jednak jak widze ludzie mają o niedzieli inne pojęcie niż "dzień do odpoczynku" - kupują tam wszystko; od majtek począwszy a na kuchenkach i pilarkach i rowerach skończywszy. Stoją po godzinie w kolejce do kasy, aby za to zapłacić - dzieci umordowane płaczą, a rodzice się złoszczą że tak długo trzeba stać w kolejce - ale wiedzcie to tylko wina was i podobnych wam osób, bo na zakupy można przyjechać na tygodniu - uwierzcie jak wtedy jest tam spokojnie i bez nerwów można zrobić zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: "Auchan" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:06 a 60 % ludzi przyjezdzajacych do Auchana w niedziele czy sobote NIE jest z rzeszowa tylko Łancut , Przeworsk i inne okoliczne wsie . wystarczy na rejestracje popatrzec . a co sie dziwicie - nie ludzi wina ze pracuja od pon do soboty po 10-12 godzin i nie maja czasu kiedy zrobic zakupow . taka prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: "Auchan" 29.11.06, 15:00 Mysle ze nawet 80%, to samo dotyczy MM, Castoramy i innych sklepów. W Leclercu od 7 listopada jest za to pełna kultura i nie widac pewnego typu ludzi - wszyscy zatrzymuja sie teraz w Auchan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iruś Re: "Auchan" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:29 ...i bardzo dobrze. Przynajniej moźna spokojnie zkupy zrobić i nie trzeba stać długo przy kasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beya Re: "Auchan" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:10 Sugerujecie, że ludzie z Łańcuta, Przeworska i okolicznych wsi to ludzie gorszej kategorii czy jak to napisałeś "pewna gupa ludzi, których jak nie ma jest spokój". jakich ludzi?? czym sie różnią od tych mieszkających w rzeszowie i w 80% mających pochodzenie właśnie z tych podrzeszowskich wiosek?????? troche szacunku dla innych mieszczuchy!! Odpowiedz Link Zgłoś