Gość: jurek IP: 80.51.255.* 10.05.03, 16:39 A CO SĄDZICIE O PIĘKNYM MIEŚCIE DĘBICY POŁOŻONYM NA ZACHODNICH KRAŃCACH PODKARPACIA, MIASTO DĘBICA WIELKOŚCIOWO PODOBNE DO KROSNA CZY TARNOBRZEGA ! CO SĄDZICIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: House Rz Re: DĘBICA IP: *.smlw.pl 10.05.03, 17:37 Gość portalu: jurek napisał(a): > A CO SĄDZICIE O PIĘKNYM MIEŚCIE DĘBICY POŁOŻONYM NA ZACHODNICH KRAŃCACH > PODKARPACIA, MIASTO DĘBICA WIELKOŚCIOWO PODOBNE DO KROSNA CZY TARNOBRZEGA ! > CO SĄDZICIE ??? BARDZO ŁADNE MI SIĘ PODOBA NO I AUTKO MAM NA OPONACH Z DĘBICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: DĘBICA IP: 80.51.255.* 10.05.03, 23:23 Gość portalu: House Rz napisał(a): > BARDZO ŁADNE MI SIĘ PODOBA NO I AUTKO MAM NA OPONACH Z DĘBICY dzięki za tak pochlebną opinię - a oponki dębickie najlepsze na świecie :) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: DĘBICA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 19:08 Gość portalu: jurek napisał(a): > A CO SĄDZICIE O PIĘKNYM MIEŚCIE DĘBICY POŁOŻONYM NA ZACHODNICH KRAŃCACH > PODKARPACIA, MIASTO DĘBICA WIELKOŚCIOWO PODOBNE DO KROSNA CZY TARNOBRZEGA ! > CO SĄDZICIE ??? Sądzę, że to takie miasto, z którego wszyscy piszą spod adresu 80.51.255.* Co to za operator? Też bym się chciał przyłączyć... Aha, a Nagawczyna to też Dębica czy nie Dębica? Odpowiedz Link Zgłoś
americanfan Re: DĘBICA 29.06.13, 13:41 Często jestem tam tylko ,,przejazdem", ale bardzo podoba mi się to miasto. Przyjazni ludzie i w ogóle jest tam bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladyn Re: DĘBICA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 20:57 Dębica może jest i ładnym miastem, ale najfaniejszego to macie prezydenta. Wicie, rozumicie towarzysze o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: DĘBICA IP: 80.51.255.* 12.05.03, 09:05 Gość portalu: Saladyn napisał(a): > Dębica może jest i ładnym miastem, ale najfaniejszego to macie prezydenta. > Wicie, rozumicie towarzysze o co chodzi ;) rozumiemy, rozumiemu, Rzeszów ma pdobnego towarzysza :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werner Re: DĘBICA IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 00:14 Gość portalu: jurek napisał(a): > Gość portalu: Saladyn napisał(a): > > > Dębica może jest i ładnym miastem, ale najfaniejszego to macie prezydenta. > > > Wicie, rozumicie towarzysze o co chodzi ;) > > rozumiemy, rozumiemu, Rzeszów ma pdobnego towarzysza :o) To fakt: koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek DĘBICKIE PORTALE IP: 80.51.255.* 12.05.03, 20:04 A MOŻE CHCECIE SOBIE DRODZY INTERNAUCI O DĘBICY POCZYTAĆ POLECAM NIEKTÓRE DĘBICKIE PORTALE: DĘBICA.NET - internetowy serwis informacyjny: www.debica.net/index.php Debicki portal regionalny: www.region.tel.debica.pl DĘBICA.ORG.PL www.debica.org.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
americanfan Re: DĘBICA 09.07.13, 15:11 a znacie może kogoś kto pochodzi z Dębicy i aktualnie mieszka w USA? Odpowiedz Link Zgłoś