Dodaj do ulubionych

implanty zębów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 15:35
Planuję wstawić implant zęba ( 6 dolna). Mój stomatolog ooferował mi te
usługę za 4.000 zł. Czy to jest śrenia cena Rzeszowie? Jeżeli wstwialiscie
implanty - byłabym wdzięczna za polecenie gabinetu. Jeżeli byłby tańszy - tym
bardziej:)
Obserwuj wątek
    • Gość: TTT Re: implanty zębów IP: *.rzeszow.mm.pl 03.05.07, 21:42
      popytaj w innych gabinetach
    • Gość: Anna Re: implanty zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:33
      Nie rób tego w Rzeszowie.
      • elan_der Anna -dlaczego nie w Rzeszowie? 14.05.07, 20:38
        myślałam też o Krakowie albo lublinie.
        wstawiałaś może implant? wiesz cos wiecej na ten temat?
        Pozdrawiam
    • Gość: ula Re: implanty zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:10
      primadent polecam
      • Gość: pacjent Re: implanty zębów IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 24.05.07, 20:24
        Mam bardzo przykre doświadczenia z "Primadent". To największe patałachy w
        Rzeszowie. Unikajcie ich, potrafią człowieka bardzo boleśnie okaleczyć. Brak im
        umiejętności. Ich specjalizacje to 1-dniowe wypady na "szkolenia" w znanych
        kurortach. Przeczytacie to na ich oblepionych ścianach.
    • Gość: Anna Re: implanty zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 00:20
      nie Primadent, zapytaj w kRAKOWIE]

• Gość: gosc Re: implanty zębów IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 24.05.07, 21:38
        jaki lekarz robi to w primadencie ?
        • Gość: BIODENT -Hetmanska Re: implanty zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:04
          Polecam BIODENT na ul.Hetmanskiej ! www.stomatologia.rzeszow.pl/

polecam dr Janusza Pomianka - chodze do niego od 10 lat - i cała moja rodzina
          takze - moja ciotka wstawiała 2 implanty , była i jest zadowolona!

naprawde polecam ! nie patrz na cene bo nie warto.
    • antubis7 Re: implanty zębów 13.10.23, 21:34
      Na pewno unikaj patusów z primadentu.
    • szczesliwy_pirozek Re: implanty zębów 31.10.23, 10:54
      nie kieruj sie ceną, i nie kieruj sie zdjęciami na Instagramie! To nie powie Ci prawdy o dentyscie. Przykład - Stalowa Wola, Piotr Trafidło, lansuje sie ostro jako "dentysta celebrytów" "stomatolog gwiazd" - konto na IG ma pelne lajkow i serduszek. Rzeczywistosc wyglada inaczej - o panu celebrycie TVP zrobilo calī reportaz, jakie błędy medyczne popelnia, i jak ludzi skarżą go do sądu! Bardzo odradzam ten gabinet i podejscie typu cena albo konto w social mediach - tu mzesz zobaczyc jak sie konczy, kiedy pacjent sie tym kieruje: www.youtube.com/watch?v=GCjvrecByDA
      • ain.bisien.beszojad Re: implanty zębów 13.11.23, 15:17
        Trafidło naprawde robi sie "sławny"... dorzeczy.pl/kraj/500757/stomatolog-celebryta-ze-stalowej-woli-ma-problemy.html Robi sie nieciekawie kolo tego "lekarza", ale dla pacjentów to chyba bardzo dobra wiadomosc: "Niepochlebne opinie pacjentów i sprawy wytaczane T. zostały przeanalizowane w końcu przez Okręgową Radę Lekarską w Rzeszowie, która 23 kwietnia tego roku wydała uchwałę w sprawie skreślenia indywidualnej praktyki lekarskiej lekarza dentysty Piotra T"
    • Gość: KrzysioMisio Re: implanty zębów IP: *.telnetropczyce.pl 21.11.23, 13:06
      Proszę dzwonić do AS Dental
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka