Dodaj do ulubionych

telefony komórkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:18
jaka sieć waszym zdaniem najlepsza do tego?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja ;] Re: telefony komórkowe IP: *.dnet.pl 08.07.07, 12:41
      ERA ! :)
      Era wspiera lepszych :)
    • smalltownboy Re: telefony komórkowe 08.07.07, 13:33
      Plus. Miałem wszystkie 3, każdą przynajmniej rok, teraz od 2004 roku jestem w
      Plusie i nie zamierzam zmieniać. Najlepszy zasięg i najmniejsza zawodność jeśli
      chodzi o tzw. zajętość sieci. Co prawda, elektroniczne biuro obsługi przez
      Internet mają nienajlepsze, ale to nie o to chodzi. Chodzi o zadowolenie z
      niezawodności telefonu w różnych miejscach i sytuacjach.
      • Gość: Ja ;] Re: telefony komórkowe IP: *.dnet.pl 08.07.07, 14:25
        smalltownboy
        o czym Ty piszesz? jaki zasieg najlepszy? Czy byles kiedys z "PLUSEM" w gorach?
        Tam zasiegu z plusa nie doswiadczysz ;]
        Wiadomo ze kazdy chwali to co ma..;] i tak T-Mobile i Vodafone rulezz :)
        • Gość: smalltownboy Re: telefony komórkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:29
          Odpowiem inaczej, wiem jaka jest Era w naszym regionie + Lublin i Kraków. W
          górach rzadko przebywam, więc nie będę się wypowiadał. Chociaż będąc na
          wioskach w okolicach Nowego Sącza i Limanowej nie było problemu z Plusem.
          Orange nie miała tam zasięgu.
        • chris1970 Re: telefony komórkowe 10.07.07, 10:21
          Nie muszę być w górach, wystarczy się udać do kilku miejscowości na
          Podkarpaciu, np. okolice Dynowa, żeby stwierdzić, że Plus jest prawie wszędzie,
          a Era skupia się na miejscach, gdzie jest dużo ludzi.
          Test z laptopem w ekspresie na trasie Rzeszów - Warszawa - Rzeszów wykazał, że
          z Blueconnectem były problemy na trasie, a w iPlusem nie. Era ma niestety
          dziurawy zasięg.
          Każdy wybierze sobie ofertę jaka pasuje. Era do tego ma chwytliwe promocje i
          sprawia wrażenie taniej. Mam służbową komórkę i od samego początku były
          problemy z usługami dodatkowymi, nie chce mi się rozpisywać.
          Wiem jedno, że się komórki prywatnej w Plusie nie pozbędę. O Orange nic nie
          mogę powiedzieć, bo nie znam tej firmy.
          • smalltownboy Re: telefony komórkowe 10.07.07, 15:20
            Trzeba dodać, że często w Erze pomimo wyświetlania zasięgu, dzwoniący słyszał
            komunikat, że abonent niedostępny. I nie były to odosobnione przypadki. To
            wynika z przeciążenia sieci. Za dużo abonentów, za mało przekaźników. Tak to
            jest jak się maksymalizuje zyski, kosztem inwestycji w infrastrukturę.
    • Gość: gość Re: telefony komórkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:01
      era
    • Gość: mike Re: telefony komórkowe IP: *.leed.cable.ntl.com 10.07.07, 21:11
      avon:)
    • mateusz.maciejczyk wszystko zależy 10.07.07, 22:43
      Czy chcesz na kartę czy abonament.
      Czy jesteś klientem biznesowym czy indywidualnym.
      Porównywałem sobie ostatnio oferty dla klienta indywidualnego i to przedstawia
      się mniej więcej tak:
      Play przy najwyższym abonamencie jest najatrakcyjniejszy, ale nie ma welu
      dodatkowych usług co jest na minus. I jeżeli ktoś dzwoni do ciebie np. z sieci
      orange to płaci więcej niż do innych sieci.
      Era - całkiem niezłe oferty i wiele możliwości jeżeli chodzi o usługi i telefony.
      Plus - tanie abonamenty, telefony takie o
      Orange - Drogie abonamenty i telefony (chociaż nie ma wyboru dobrego), jestem
      abonamentem 5 rok i nic szczególnego nie dostałem. Zastanawiam się nad zmianą
      operatora.

Jednak to co napisałem to możesz znaleźć wszystko na google.pl i porównać sobie
      sama oferty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka