Gość: logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:04 Spieprzajcie w koncu gamonie; najwyzszy czas, zlodzieje i miernoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.autocom.pl 10.07.07, 18:45 a czym się różnią ci z psl, przecież to to samo, zatem nie przesadzajmy Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Pod Samoobroną stołki się trzęsą 10.07.07, 21:26 Oni doprowadzili do płaczu Leppera, ale stołków nie oddali. To jest partia ludzi kiepskiej koduity, zreszta pozostała koalicja też. Ale każdy ma taką wladzę , na jaką sobie w wyborach zapracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:45 cos ta afera grubymi nicmi szyta, detektywi temistoklesa chyba nie wykonali 100% normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.wsiz.rzeszow.pl 11.07.07, 09:35 samoobrona zawsze sobie poradzi. obroni się:) bo oni ze wszystkiego się wykręcą. bo to ufo chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesniak Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:16 moja wies jest pieknia,mam dwa ule| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt.Sowa/na topie/ Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:34 Inwigilacja Zbyrowskiej? Tak, sam pozyskałem ze trzy indyki pani poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:17 co jest ? zatkalo kakalo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.wsiz.rzeszow.pl 12.07.07, 12:21 pozyskać to od samoobrony chcę tylko spokój. mogliby się do białorusi wynieść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefan Re: Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 06:09 nareszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maybach Pod Samoobroną stołki się trzęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 17:05 Gazeta chyba zapomniała o synalku Zbyrowskiej który za IV RP został dyrektorem Funduszu Ochrony Środowiska Odpowiedz Link Zgłoś