Gość: Gryf IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Wlodzimierz Lubanski !!! IP: 64.9.159.* 12.09.02, 18:20 Wlodek rogal !!!! Kto go jeszcze pamieta ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Kaziu Deyna IP: 64.9.159.* 12.09.02, 18:24 Oczywiscie , pomylylo mi sie to byl Kaziu rogal ( deyna) ale Lubanski byl moim idolem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Kto to jest ten JACEK ? Wyjaśnijcie. 13.09.02, 10:34 Jestem tu krótko. Myślałem, że to jakiś przejściowy epizod. Ale zauważyłem w końcu , że jest tu na stałe karzełek nazywający się JACEK, który prawie wszystkim tu przeszkadza. Nic nie wnosi. Natomiast przeszkadza w sposób wyjątkowo destrukcyjny. Ja lubię ludzi złośliwych gdyż są najczęściej inteligentni. Ale ten to jakiś ....... . A inteligencję zostawił chyba w łonie Matki. W tym wątku Gryfowi.Kto to jest ten JACEK ? Odnoszę wrażenie, że zachowuje się "psychiatrycznie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Kto to jest ten JACEK ? Wyjaśnijcie. IP: 64.9.159.* 13.09.02, 15:22 spokojny napisał: > Jestem tu krótko. Myślałem, że to jakiś przejściowy epizod. Ale zauważyłem w > końcu , że jest tu na stałe karzełek nazywający się JACEK, który prawie > wszystkim tu przeszkadza. Nic nie wnosi. Natomiast przeszkadza w sposób > wyjątkowo destrukcyjny. Ja lubię ludzi złośliwych gdyż są najczęściej > inteligentni. Ale ten to jakiś ....... . A inteligencję zostawił chyba w łonie > Matki. W tym wątku Gryfowi.Kto to jest ten JACEK ? > Odnoszę wrażenie, że zachowuje się "psychiatrycznie". Jako karzelek zadam ci spokojnie pytanie , ile to tez wnosi do dyskusji pisanie nowego watku z imieniem tereski ale bez tekstu ??? dla mnie ty czyste ,tanie klakierstwo ps jestes tu nowy, witamy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś