Gość: Gośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 16:02 Chciałbym zrobic kurs na jakis sprzęt budowlany (np. koparka,itp.) tylko nie wiem gdzie w Rzeszowie taki coś mozna zrobic. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Kursy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.10.08, 21:55 W DŹWIGU na Okulickiego albo poczytaj anonse podkarpackie tam jest mnóstwo takich ogłoszeń ośrodków szkoleniowych Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sergiey Re: Kursy 03.08.17, 06:23 Jeśli Cię takie zawodowe kursy interesują, to może zainteresuj się kursami na certyfikat f-gazy? Mało ludzi to ma, można błysnąć przed pracodawcą, zwłaszcza, że przepisy w zakresie napełniania butli wymagają tego typu zaświadczeń od pracowników.. Wejdź sobie na www.f-gazy-kurs.pl/ i sprawdź ofertę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubizubi Re: Kursy 30.07.18, 10:22 Witam, odświeżam temat chciałbym zainwestować w jakiś kurs zawodowy żeby podwyższyć swoje kwalifikacje co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrij67 Re: Kursy 30.07.18, 10:40 Polecam zacząć od podstaw zrób sobie kurs na wózki widłowe najlepiej z wymianą butli, to jest zawsze mile widziane u pracodawcy szczególnie w firmach gdzie mają magazyny w tym temacie przydaje się też kurs na suwnice i podesty. Ja mam te trzy kursy za sobą i wiele razy mi sie już te uprawnienia przydały, polecam ośrodek szkolenia oszomega z Zabrza tu masz link do ich strony www.oszomega.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś