11.09.22, 20:25
Czasem czytałem w różnych miejscach, że nowe znajomości można znaleźć między innymi na różnych kursach.

No to wpisałem sobie w google ,,kursy + nazwa mojego miasta'' i oprócz kursów językowych, kursów tańca i kursów z zakresu IT wyświetliły mi się kursy z takich dziedzin jak:
- sztuka prowadzenia dyskusji
- asertywność
- praca w zespole
i jeszcze parę podobnych.

Cena 1400 złotych za jeden dwudniowy kurs. Serio jest popyt na coś takiego? Polacy naprawdę muszą być bogatym narodem. wink
Obserwuj wątek
    • searam Re: Kursy 11.09.22, 20:41
      Jesli ktos jest zorientowany na sukces w przyszlosci to potrafi skalkulowac zwrot z takiej inwestycj.
      Nie wydaje sie jednak pieniedzy na niewiarygodnego dostawce kursow, ktory dopiero sam sie uczy...
    • 999karolina Re: Kursy 11.09.22, 21:56
      Ja ostatnio dostałem ulotkę z ofertą kursu stepowania smile
    • stasi1 Re: Kursy 11.09.22, 23:02
      Dla faceta najlepszy jest kurs tańca. Masz podwójny pożytek. Na takim kursie jest więcej kobiet niż mężczyzn a po drugie nabędziesz umiejętności dzięki którym będziesz podrywał laski.
      Ja kiedyś byłem na kursie księgowości tam były prawie same kobiety. Z jedną tak trochę później kręciłem. Sam kurs był lichy. Dla prowadzącego VAT był 22 % bez względu czy od kwoty netto czy brutto. Ale zapisywały sie kobiety jeszcze na zaawansowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka