Gość: gonzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:53 Dno te sklepy, Jurzysta to gbur, a Grzegorz z Tyczyna to megaloman. Współczuję pracownikom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były pracownik Re: MARMAX supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 13:41 popieram w stu procentach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łobuziaki Re: MARMAX supermarkety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.09, 21:42 Gonzo masz racje bo te informacje słyszałemjużz niejednych ust. Ciekawi mnie więcej szczegółów odnośnie warunków pracy. Słyszałem ,że dochodzi do łamania prawa pracy.... i nie tylko pracy. Z ZUS-em teżna bakier nie wspomnę o podatkach. Ale słyszałem też ,że ciągle trzyma pracowników w szachu i w strachu.Stądteż bierze sie jego dominacja. Do czasu mamy nadzieje. Mieszkańcy Tyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik MARMAX Re: MARMAX supermarkety IP: 89.174.66.* 02.11.09, 21:57 Witam jestem pracownikiem od dlugiego czasu w tej firmie, jeszcze nigdy nie miałem sytuacji aby z ZUS-em lub podatkami było coś nie tak oraz jak to "kolega" twierdzi też nie miałem doczynienia w tej firmie z łamaniem praw pracownika - w przeciwieństwie do innych firm w których pracowałem. Wypłata zawsze na czas na koncie - jeszcze nigdy nie było nawet jednego dnia spóźnienia, praca 8 godz. 5 dni w tygodniu, wolne praktycznie kiedy chce, mimo dużej ilości osób pracujących nie trzeba tego ustalać z miesięcznym wyprzedzeniem. No ale Wy pewnie i tak gdzie pójdziecie to tylko narzekacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt Re: MARMAX supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 22:16 Właściciel retuszuje złe opinie hahaha. Uderz w stół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: MARMAX supermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 11:42 podpisuję się pod tym wszystkim obiema rękami......... jestem jego byłym pracownikiem a decyzja o odejściu z pracy w MARMAX była jedną z najlepszych w moim życiu , szkoda zdrowia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: MARMAX supermarkety IP: *.150.177.87.csa-net.pl 22.10.09, 13:18 Przejeżdżając przez Lutoryż spójrzcie jak wygląda jeden z tych "sieciowych marketów". Brud, graffiti obleśne i nie bynajmniej świeże. Po drodze do Rzeszowa zrobiłem tam zakupy- 20 lat temu w GS ach tak to mniej więcej wyglądało. Polecam tym co wspominają komunę z nostalgią bo tam ona jest w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
zeusowa Re: MARMAX supermarkety 03.11.09, 07:34 w którym miejscu w lutoryżu jest marmax? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasrob.1 marmax 07.12.14, 19:52 hej czy wie ktoś co za odpowiedzialność dają podpisać w tym sklepie marmax przy umowie? czy jest to spłacanie np remamentu? bardzo proszę o szczere odpowiedzi. Pracuję od nie dawna w tym sklepie i mam dostać umowę i nie wiem co to za odpowiedzialność którą ponoć dają do podpisania? Odpowiedz Link Zgłoś
cba1712 Re: marmax 08.12.14, 05:26 wyjdą braki to będą ci zabierać częśc wypłaty, właściciele wolą obciążać pracownikow tym co ukradna zlodzieje niz zatrudnic ochroniarza - ostatnio straszyli zwolnieniami zeby czasami ktos nie wspomnial o talonach na swieta Odpowiedz Link Zgłoś
rastakamaran Re: MARMAX supermarkety 12.06.15, 09:37 WSZYSTKO SIĘ ZGADZA JURZYSTA GBUR A GĄSECKI JEST PĘPKIEM ŚWIATA MAJĄ PRACOWNIKÓW ZA NIC I PŁACĄ NAJNIŻSZE PIENIĄDZE JAKIE SIĘ DA BO WIEDZĄ, ŻE JEST CIĘŻKO Z PRACĄ, TAKICH LUDZI PUBLICZNIE POWINNO SIĘ SKOPAĆ PO MORDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
monica023 Re: MARMAX supermarkety 04.10.16, 17:22 Ktoś kto ma ochotę albo chęć zacząć pracę w marmaxie radzę się dobrze zastanowić, otóż jest to firma zwykłych chamów, co wykorzystują pracowników jak się da, dużo obowiązków a pieniądze praktycznie żadne...jeszcze cię postraszą chcesz to się zwolnij, na twoje miejsce kolejka... tak walą drzwiami i oknami!!Jurzysta to gbur jak kolega wyżej pisze a Grzegorz Ziobro to wyzyskiwacz nazywany ''METER'' Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sam nie wiem... 06.10.16, 00:16 Zastanawiam się, czy jak napiszę, że moja noga nie postanie w marmaxie, pracownicy będą bardziej szczęśliwi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś