tristezza 13.12.09, 15:54 chciałabym wierzyć, że to tylko sobotnie procenty były... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
digesta.st Re: Loo, odezwij sie proszę!!! 13.12.09, 17:51 Chciała mi kiedyś pomóc a byłem w błahej sytuacji. Tylko 20 minut jazdy, gdybym wszedł wczoraj na Szczura. Wstyd mi i głupio. Po mordzie bym się wytrzaskał. Jednak czuję, że i Ctrl-le naciskać będzie i w rankingu piszących też w czołówce będzie. Odpowiedz Link
digesta.st Re: Loo, odezwij sie proszę!!! 13.12.09, 18:01 Przepraszam Cię Lucyno_n. Pomyliłem Loserkę z Tobą. Nie rozeznaję się w skrótach jeszcze a trochę narwany jestem. Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Loo, odezwij sie proszę!!! 13.12.09, 19:10 tez przeczytalem teraz bo jestem w megadziurze i nie wchodze. L napisz czy zyjesz i co sie dzieje.albo kto co kolwiek co wie. :( Odpowiedz Link
loserka Re: Loo, odezwij sie proszę!!! 14.12.09, 12:24 jestem z powrotem to podobno 'tylko' moje rozpadające sie kręgi szyjne, a nie wylew jak myślałam, no więc jednak żyję chociaz jakos marnie mi to idzie troche pohisteryzowałam, przepraszam bo głupio wyszło Tinu - dziekuję Odpowiedz Link
tristezza ufffff, odetchnęłam 14.12.09, 13:13 Loo, wyszło jak wyszło, mniejsza z tym, najważniejsze, że JESTEŚ!!! strasznie się martwiłam za to teraz bardzo się cieszę niedoskonałość kręgów szyjnych jest mi znana z autopsji, ale to całkiem małe piwo (może być plum) wobec wylewu Odpowiedz Link
mskaiq Re: Loo, odezwij sie proszę!!! 14.12.09, 13:34 Nie wyszlo glupio. Dobrz ze napisalas. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
laurpi Re: Loo, odezwij sie proszę!!! 15.12.09, 06:50 Też sie cieszę, że Cię "widzę". Problemy z kręgosłupem mogą rzeczywiście dawać takie różne dziwne objawy, że człowiek by się nei domyślił, że to o to chodzi. Odpowiedz Link