astrapastra 16.10.10, 23:08 ze jakis chory pisze listy do proboszczow, ze bedzie ich wieszal za jaja i podpisuje sie janusz palikot. ciekawe, ktory to chory? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: palikot mowi 16.10.10, 23:46 tajemnicą poliszynela, że chodzi o kogoś ze Szczura. żeby pisać listy, wysyłać je, adresy proboszczów zdobywać w całej Polsce, nie można być zbyt chorym. zapowiadanie wieszania ich za te tam, łączy się z niechęcią do KK. i jeszcze jakaś wiedza o Palikocie - że on niechętny kościołowi. słowem : należy szukać kogoś, kto ma dość zdrowia, antklerykalny jest i interesuje się Palikotem. Odpowiedz Link
metamorph Re: palikot mowi 17.10.10, 21:22 olga_w_ogrodzie napisała: > żeby pisać listy, wysyłać je, adresy proboszczów zdobywać w całej Polsce, nie m > ożna być > zbyt chorym. kurie mają strony a większość parafii maile wierz mi. nic prostszego, niż elektronicznie znaleźć księdza z wioseczki o setce dusz (przećwiczone) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: palikot mowi 17.10.10, 21:37 niezależnie od wszystkiego i tak wiadomo, że to Dolor. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: palikot mowi 17.10.10, 22:56 no coś Ty. nakreśliłam portret podszywacza podpalikotowego i sądziłam, że Dolor będzie wskazanym przez Kogoniebądź. nie był, więc sama musiałam prawdę tę ujawnić. Odpowiedz Link