olga_w_ogrodzie 06.11.10, 15:07 film taki. choć to Amerykanie zrobili, którzy z tendencjami do cukrowania, jednak opowiedzieli prawdziwy scenariusz depresji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowoszkocka Re: Helen 06.11.10, 17:58 o depresji wiem tyle, ile mi nakłamano ale za to mam pytanie: jak kociczka? <obejrzyj początek piątego odcinka six feet under> Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Helen 06.11.10, 20:26 kociczka przenigdy nie może być zaniedbana. priorytet jest. kłopot jest z przestępnym państwem polskim - brak wjazdu na wózku, jakby już nie żył. pomagał silny facet, a i tak było trudno. Odpowiedz Link
owietschka Re: Helen 06.11.10, 22:45 olga_w_ogrodzie napisała: > kociczka przenigdy nie może być zaniedbana. > priorytet jest. moja mała zupełnie Pies, nie Kot ma ostatni przechlapane - karygodny brak umiejętności rozdwajania się lub chociażby teleportacji ale śpimy zgodnie, jak anołki > kłopot jest z przestępnym państwem polskim - brak wjazdu na wózku, jakby już n > ie żył. > pomagał silny facet, a i tak było trudno. państwo. bliżej samorząd, jeszcze bliżej, administrator budynku. ale rzeczywiście, rolą państwa jet - pośród globalnego wszystkiego - przebicie się do sumień Odpowiedz Link
czubata Re: Helen 07.11.10, 23:32 Oglądałam ten film i faktycznie dobrze przedstawia rzeczywistość. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Helen 08.11.10, 13:49 no właśnie się spodziewałam stereotypu, a tam było jednak po kolei. od smutku do agresji wobec osób, które pomóc chcą. Odpowiedz Link