olga_w_ogrodzie 21.11.10, 15:53 przebywająca od jakiegoś czasu w szpitalu Ditta poleciła mi przekazać na Szczurze, że, jak co, to ona poleca doktora Cedro. zatem piszę : jak co, to Ditta poleca doktora Cedro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: spełniając polecenie 21.11.10, 16:09 Pozdrów proszę Dittę i życz jej ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: spełniając polecenie 21.11.10, 16:35 Olguś, nie pisz do nas na starej schizofrenii. Admin nas powycinał i przenieśliśmy się tu. Zapraszamy. forum.gazeta.pl/forum/f,100759,Schizofrenia_Cafe.html Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: spełniając polecenie 21.11.10, 18:58 napisałam maila do Ciebie w sprawie mojego diametralnie odmiennego stanowiska w temacie przyczyn skasowania. przepraszam, ale nie ma szans, bym zaistniała na forum Snakiego. ale życzę powodzenia. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: spełniając polecenie 21.11.10, 19:10 dzięki. pozdrowię. będzie jej miło. mocno dopytuje co tam na forach słychać. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: spełniając polecenie 21.11.10, 22:41 no tak, ja jak ktoś znika to zawsze sobie myślę że mu jest dobrze i nie musi pisać po forach a potem się okazuje że szpital albo inne takie, Bidula, niech jej się polepszy jak najszybciej, bo ile można. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: spełniając polecenie 22.11.10, 00:57 Miło mnie to połechtało. Ja też polecam doktora Cedro. Pozdrowienia dla Ditty. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: spełniając polecenie 22.11.10, 01:27 o. znasz Elżbietko owego ? Ditta go chwali już od pobytu w ub. roku w tym szpitalu. aż go kiedyś w internecie sprawdziłam kto on. a z tego, co ona opowiada i go cytuje, to, poza wszystkim, ma poczucie humoru on fajne, jak się wydaje. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: spełniając polecenie 22.11.10, 01:54 no tak. dopiero teraz się mi przypomniało, że go polecałaś to tu, to tam wiele razy. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: spełniając polecenie 22.11.10, 10:16 Przy czym poczucie humoru, choć naprawdę niebanalne, wcale nie jest jego największą zaletą. W mojej kilkudziesięcioletniej historii potyczek z psychiatrią zwiedziłam wielu psychiatrów. Ale tylko doktor Cedro okazał się być lekarzem-człowiekiem. A że był ostatnim - to chyba najlepsza rekomendacja. Polecam nieustannie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: spełniając polecenie 22.11.10, 17:06 ja znam go tylko z opowieści Ditty, ale, gdy cytuje jego wypowiedzi to wydają mi się one bardzo ciekawe. właśnie z nią rozmawiałam. wciąż nie wiadomo kiedy dokładnie wyjdzie, ale sądzę, że lada dzień. podziękowania od niej za pozdrowienia i odwrotnie od niej dla wszystkich. Boże. jak to dobrze nie bywać już w szpitalu jako pacjentka. Odpowiedz Link
czubata Re: spełniając polecenie 23.11.10, 14:41 Olga,powiedz Diccie że czekam na przepis bo jak wiadomo na diecie jestem:D Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: spełniając polecenie 23.11.10, 16:28 pytała na jakiej diecie jesteś. nie wiedziałam. powiedziała, by Ci przekazać, byś biegała, jak Mskaiq. Odpowiedz Link
czubata Re: spełniając polecenie 24.11.10, 20:03 Ooooo,co to to nie:D Ja zasuwam na rowerze i spaceruje z psem.Jestem na diecie bezmącznej,bezziemniaczanej a tak to żrem zwyczajnie ale mniej. Odpowiedz Link
czubata Re: spełniając polecenie 27.11.10, 11:13 Żyjesz? Promienna jesteś:) Wysłałam ci już wcześniej maila. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: spełniając polecenie 27.11.10, 12:24 Cześć:) fajnie że jesteś z powrotem i proszę mi tu więcej nie znikać:) Odpowiedz Link