dotera 11.02.26, 21:21 Być może istnieje ostateczny cel o którym mowią religie, ale czy istnieje taki pojedynczy każdego człowieka? Kod zródłowy który definiuje jego życie. Coś takiego do mnie dotarło ostatnimi czasy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Sens życia 11.02.26, 21:23 Uswiadomiłem sobie rąbek jego późno w życiu, ale patrząc wstecz, na różne zdarzenia życia on je napędzał od najwczesniejszych wspomnien z dziecinstwa Odpowiedz Link
dotera Re: Sens życia 12.02.26, 01:11 Wpadłem w pewne pułapki po jego uświadomieniu ale to kwestia dalszego dostrojenia anteny Odpowiedz Link
dotera Re: Sens życia 12.02.26, 01:21 Od początku tego roku wpadałem non stop w kłopoty. Mające znaczenie metaforyczne. Są sprawy zasadnicze których nie da się rozwiązać gładko. Harmonijnie. Zwłaszcza jak szukanie tej harmonii jest przyczyną problemów. Odpowiedz Link
dotera Re: Sens życia 12.02.26, 01:36 Droga mądrości i szalenstwa nie są od siebie dalekie w świecie w którym panuje konsensus głupoty . Odpowiedz Link