bo.moge 14.10.08, 21:25 Zainwestuj w siebie, zaloz stronke, naprawde mozesz! bomoge.pl/profile/show/0 Zamiast narzekac i uzalac sie nad soba otworz sie na swiat i jego mozliwosci! Bo mozesz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Lek na depresje 14.10.08, 21:38 snajper na FD przyszpili ten wątek, jako traktujący o terapii depresji Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Lek na depresje 14.10.08, 21:52 > Zamiast narzekac i uzalac sie nad soba otworz sie na swiat i jego mozliwosci! B > o mozesz! laik jesteś i nic nie rozumiesz, diagnosta...!! Odpowiedz Link
dolor Re: Lek na depresje 14.10.08, 22:21 Niniejszym ogłaszam, że polish_ninja ze swoim homeopsychopatycznym konkursem traci tytuł mistrza najabsurdalniejszego posta depforum. Kredki z misiem i guma donald powędrują do genialnej autorki sloganu: dlaczego masz mi dać 1000 zł? bo możesz. Szczegóły, gdzie należy przelać pieniążki za nagrodę, po potwierdzeniu pełnoletności i poczytalności, prześlę w mailu zwrotnym. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Lek na depresje 15.10.08, 00:45 komisja do spraw kredek z misiem czyli ja przyjmuje tę decyzję na dzień dzisiejszy do aprobującej wiadomości:)) Odpowiedz Link
pontuska Re: Lek na depresje 15.10.08, 09:19 a mozna otworzyc tylko okno ? Czy tez dostane kredki z misiem? Odpowiedz Link
carla.bruni Re: Lek na depresje 15.10.08, 10:03 mam ochote ciac!!! nie pojmujesz tego, ze tu sa ludziew chorzy na depresje i inne choroby???? dla nas szczytem jest wyjscie z choroby. zdobywac szczyty, kupowac mustangi bedziemy potem, bo narazie NIE MOZEMY!!. POZDRAWIAM MIMO WSZYSTKO. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Lek na depresje 15.10.08, 10:57 weź wylluzuj, po co się stresować czymś takim :) Odpowiedz Link
carla.bruni Re: Lek na depresje 15.10.08, 19:55 lucyna_n napisała: > weź wylluzuj, po co się stresować czymś takim > :) fakt;), ale po co pisze cos skoro koletnie nima pojecia czym jest depresja;)? Odpowiedz Link
loserka Re: Lek na depresje 15.10.08, 10:44 > Zainwestuj w siebie, zaloz stronke, naprawde mozesz! > Mogę - ale po co? Odpowiedz Link
aidka Re: Lek na depresje 16.10.08, 14:38 można choćby starać się wyjść. a jak to zrobić, gdy się wycina post Abasii /wczoraj. z fd - kobiety, która do pionu mnie wróciła ? - Osoby, gdy nawrót nachodził ewidentnie, a jeden post sprawił, że nie. nie pozwolę. Jak można było - nawet Abasie wyciąć - wyważoną, z wiedzą o chorobie, myślącą racjonalnie, zwyczajnie - pomocną. nawet to nie zostało wyczute ? kurwa mać, porządna laska, która nikogo nie obrażając, pomogła mi. tak mi. jak Nienill ostatnio. miotam się, szamoczę,a takie tektsty, jak Abasii czy Nienil są podpórką. Na miłośc boską - czemu mi się odbiera możliwość do czytania - wyciana ktos Abasię, a ja wiem, że patrzeć teraz trzeba na kogoś, kto z odległości ocenia sytuację i nie jest tak, jak myślę, że jest. Odpowiedz Link
amfor Re: Lek na depresje 17.10.08, 10:49 to trzeba byc kurwa jak snajper, takie gnidy ciagle gdzies sie szwendaja po swiecie, zeby sobie ot tak uznawac ze ktos cos pisze, widac dla niego wazne ze pisze, a on bedzie sobie wycinal i decydowal. Odpowiedz Link
nienill Re: Lek na depresje 17.10.08, 10:58 aidka napisała: >a takie tektsty, jak Abasii czy Nienil są podpórką. to byla akurat pia mellody albo ktos z jej swity Odpowiedz Link
dolor Re: Lek na depresje 17.10.08, 12:38 Ostatnio na FD widziałem ten tekst Abasi poprzedzony: "no to wklejam to po raz siódmy". Odpowiedz Link