eizo111 25.10.08, 19:01 normalnie słów brak wchodze po schodach obok facet wciska mi ulotkę nie wziołem a on z tekstem obyś się utopił to ja d niego -spieprzaj a on się śmieje jak debil razem z kolegą ehh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiperrealizm Rzeczywiście.... 25.10.08, 20:12 Jak można było do cięzko pracującego człowieka powiedzieć "Spieprzaj!" To się w głowie nie mieści! Odpowiedz Link
laurpi Re: Rzeczywiście.... 25.10.08, 20:15 bluzganie to się teraz nazywa ciężka praca... hmmm Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Rzeczywiście.... 25.10.08, 20:18 laurpi napisała: > bluzganie to się teraz nazywa ciężka praca... hmmm ======================================================== Czy zyczenie komuś śmierci to bluzg? Moim zdanie jest to jedynie przekleństwo (czyli "klątwa" ale nie wulgaryzm). PS Rozdawanie ulotek to cięzki kawałek chleba jest. Odpowiedz Link
laurpi Re: Rzeczywiście.... 25.10.08, 20:38 to już nadmierne wchodzenie w szczególy. A co mnie to obchodzi, że ciężki kawałek chleba jak nie mogę spokojnie przejść przez miasto nie czując się nagabywana. Mam ręce zajęte i potem tylko śmieci mi zalegają w kieszeniach. Ja wiem, co to jest ciężka praca, ale nikogo nie zmuszałam do niczego pracując ani nie stosowałam nacisku, więc sobie też nie życzę, zeby mnie ktoś wykorzystywał do zarabiania pieniędzy. to tyle. nie wiem, czy jeszcze dziś będę odpowiadać, bo chyba już wychodzę z forum. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Co za chamy! 25.10.08, 20:35 a nie mogłeś po prostu wziąć tej ulotki? nic by Cię to nie kosztowało Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Co za chamy! 25.10.08, 21:05 eizo111 napisała: > prędzej bym my przypierdolił ===================================== W tej sytuacji nie ma o czym rozmawiać. Odpowiedz Link
eizo111 Re: Co za chamy! 25.10.08, 21:13 jak bym znał przyszłość wzioł bym ulotkę i zepchnoł go ze schodów Odpowiedz Link
zoltanek Re: Co za chamy! 26.10.08, 18:55 ciężko pracująca elita, zajmująca wysokie i odpowiedzialne stanowiska w przemyśle poligraficznym śmieje się z takiego pospulstwa jak ty. normalka Odpowiedz Link
crysstiano Re: Co za chamy! 26.10.08, 19:49 no faktycznie: straszna krzywda. nie spostrzeglem tego za pierwszym wejrzeniem;P Odpowiedz Link