pchelka.mala 24.11.08, 21:08 only_isabelle i reszta wariatek? bo wszedzie o was pisza. chcialabym was poznac osobiscie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresja.sucks Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 21:11 Pochowaly sie. Troszeczke sie przestraszyly biedne. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 21:12 depresja.sucks napisał: > Pochowaly sie. Troszeczke sie przestraszyly biedne. sam ze sobą rozmawiasz? Zaproś jeszcze durnego drąga do tego wątku i będziecie w komplecie. A jak ci zabraknie pomysłów na nowe nicki to chętnie ci kilka podsunę. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 21:16 skąd tyle nowych nicków tutaj? jakiś najazd trolli mamy? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 21:17 aurelia_aurita napisała: > skąd tyle nowych nicków tutaj? jakiś najazd trolli mamy? > Hello snajpuś się mnoży byty. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 21:20 a, faktycznie. całkiem możliwe Odpowiedz Link
stokrotka_beauty Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 23:00 depresja.sucks napisał: > Pochowaly sie. Troszeczke sie przestraszyly biedne. a niby czego, a tak wogole nie uwazam sie za wariatke. pozdrawiam. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 21:19 durny.drag napisała: > cisza cichodajko Może załóż sobie forum i zaproś wszystkie własne wcielenia. Wtedy spełni się twoje marzenie i staniesz się legendą. Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: a gdzie te wasze gwiazdy?? 24.11.08, 23:19 Dziewczyny na drugim forum sie nudza i nie maja o czym rozmawiac wiec dajcie cos hienom do pozarcia. Odpowiedz Link
marouder.eu Kretku...hmm...won! 25.11.08, 11:05 Czy moze panstwo, jako zalozyciele i aktywni uzytkownicy forum, byscie zwrocili uwage na i te istotna ewentualnosc, ze trollem jest ktos sposrod was, usilujacy was sklocic? Szkoda by bylo, nieprawdaz? Forum bylo do tej pory dosc bezpieczna przestrzenia komunikacyjna:? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Kretku...hmm...won! 25.11.08, 13:15 ale do kogo teraz piszesz? jesteśmy przecież na forum dla wyrzutków. Tutaj są same trolle. Odpowiedz Link
marouder.eu Wspomnij Lucynko, ze mimo izescie trolle,... 26.11.08, 14:34 ...to np. Madau ale i inne osoby nie zasluguja na to, by nimi tutaj poniewierano, bo jakiemus szui z wyzartem przez amfe mozgowiem sie tak wlasnie chce dzien zaczynac i koczyc:/ Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Wspomnij Lucynko, ze mimo izescie trolle,... 26.11.08, 14:41 najbardziej poniewierają ludzie ktorym się ufa i o ktorych ma się dobre mniemanie, cała reszta nei poniewiera bo jest człowiekowi obojętna, tylko krytyka ze strony osoby ktora jest w naszych oczach "kimś" może naprawdę zaboleć. Odpowiedz Link
marouder.eu Trollizm Laskawa pani nie ma nic wspolnego z... 26.11.08, 15:05 ...krytyka, gdyz albowiem stanowi on po prostu proces skladajacy sie z aktow odrzucenia osoby:) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Trollizm Laskawa pani nie ma nic wspolnego z. 26.11.08, 15:15 ale o co się ciebie rozchodzi? Odpowiedz Link
marouder.eu Juz ide ci powiedziec o co mi kaman... 26.11.08, 15:31 ..otoz zadziwia mnie, ze tolerujecie posrod siebie osoby stosujace negatywna stygmatyzacje i spotwarzanie innych uczestnikow forum (mowiac delikatnie!). Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Juz ide ci powiedziec o co mi kaman... 26.11.08, 15:46 co to znaczy tolerujecie pośród siebie, siebie czyli kogo? tutaj siebie i my jest tak naprawdę tutaj każdy jest "siebie" i "my", nawet jeżeli jest po prostu okropny i nie ma się wobec danej osoby cieplych uczuć, to jest tak jak w realu nei znikają osoby ktorych się nie lubi , to jest forum jak świat wielkie, chociaż takie małe:) Odpowiedz Link
marouder.eu W relu, to w sekunde osobnik trollujacy na... 26.11.08, 15:50 ...sposob tutejszego troola zarabia w ryj, zaczym moze i nie znika ale gleboko zmotywowany omija:) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: W relu, to w sekunde osobnik trollujacy na... 26.11.08, 16:30 nie każdy w realu ma silę żeby dać w ryj , ja tutaj mogę to czego nei mogę w realu. jak np wyobrażasz sobei że słaba kobitka 164 wzrostu daje komuś w mordę? Jako facet myślisz sobei w czym problem, a ja co najwyżej sama bym zarobiła zanim bym dosięgła gościa. W realu bardzo rzadko można spbie pozwolić na otwartą i szczerą manifestację emocji i wyladowanie złości. Odpowiedz Link