Dodaj do ulubionych

Droga Madau

01.12.08, 12:43
proszę Cię wrzuć suchego na ignora, to człowiek bardzo zaburzony, sam nie
wie co kleci, jest autorem najbardziej ohydnych tekstow na forum. Po prostu
nei czytaj tego co on wypisuje.
Pewnie już się naczytalaś, zapomnij, potraktuj jak wytwory chorego umysłu.
wyrzuć co on napisał z pamięci, to śmieci.
Obserwuj wątek
    • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:44
      lucyna_n napisała:

> proszę Cię wrzuć suchego na ignora, to człowiek bardzo zaburzony, sam nie
      > wie co kleci, jest autorem najbardziej ohydnych tekstow na forum. Po prostu
      > nei czytaj tego co on wypisuje.
      > Pewnie już się naczytalaś, zapomnij, potraktuj jak wytwory chorego umysłu.
      > wyrzuć co on napisał z pamięci, to śmieci.
      jesteś żałosna bo to ty jesteś chora,ja się nie skarżę na zdrowie,ty na każdym kroku to robisz-żal mi cię:)
    • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:45
      lucyna_n napisała:

ale projekcja-lusia jesteś mistrzynią w wymyślaniu kłamst:) czekam co jeszcze o mnie napiszesz-bo widzę że już wybuchasz złością że nie możes mnie pokonać;d
    • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:46
      lucyna_n napisała:

postanowiłaś zabawić się jak dziecko w piaskownicy i też założyłaś wątek? nono widzę że lubisz mnie naśladować.
    • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:47
      lucyna_n napisała:

ohydne teksty piszę tylko do ciebie:D i wiesz? z chęcią bym cię z glana potraktował;d a wiesz że prowadzę samochód codziennie pod wpływem leków?;d
      • lucyna_n Re: Droga Madau 01.12.08, 12:49
        powinieneś sie sam zadenuncjować, jako osoba zagrażająca spoleczeństwu.
        Jeżeli sam nie umiesz poproś bercie ona ma doświadczenie w donoszeniu na policję.
        • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:50
          lucyna_n napisała:

> powinieneś sie sam zadenuncjować, jako osoba zagrażająca spoleczeństwu.
          > Jeżeli sam nie umiesz poproś bercie ona ma doświadczenie w donoszeniu na policj
          > ę.
          ale jesteś chamska-wieje od ciebie taką wsią i zakłamaniem-na prawdę współczuję
          • lucyna_n Re: Droga Madau 01.12.08, 12:50
            ludzki człowiek, co drugi post komuś współczuje.
          • laurpi Re: Droga Madau 01.12.08, 14:38
            miałam już nic nie pisać, bo nie należy karmić trola.
            suchy, masz naprawdę poważne problemy z głową jak na moj gust i duży
            problem z odrzuceniem przez grupę. Nawet jeśli marian to nie ty, ale
            jakoś pasuje do ciebie bardzo stylem. pewnie cię ucieszy ten post,
            bo lepsze negatywne zainteresowanie niż żadne, dlatego tu w ogóle
            piszesz. wijesz się już jak zwierzę w klatce i już nie wiesz, gdzie
            próbować zębami łapać, kłapiesz na oślep i się zapętlasz i zapewne
            starasz się zagłuszać wstyd, który się naturalnie pojawia po tym,
            jak piszesz takie rzeczy.
      • lucyna_n Re: Droga Madau 01.12.08, 12:50
        z glana,
        jak może mnie kopnąć z glana ktos kto całe życie spędza w kapciach przy kompie?
        nie da rady sucharek, nie da rady.
        • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:52
          lucyna_n napisała:

> z glana,
          > jak może mnie kopnąć z glana ktos kto całe życie spędza w kapciach przy kompie?
          > nie da rady sucharek, nie da rady.

jak można komuś dogryzać jak ma się de;presję i ataki paniki w lesie?;d
          • lucyna_n Re: Droga Madau 01.12.08, 12:53
            zębami?
            • suchmen2 Re: Droga Madau 01.12.08, 12:55
              lucyna_n napisała:

> zębami?
              a to nie wypadły ci wszystkie za czasów prlu?
              • madau Re: Droga Madau 01.12.08, 14:08
                Lucynko dziekuje, pojde za Twoja rada. zdenerwowalam sie ale
                rozsmieszyl mnie watek ze ja to aidka i ze plagiatuje bloga - wciaz
                czekam na ten "wyjasniajacy" link
                buziaki
                • lucyna_n Re: Droga Madau 01.12.08, 14:54
                  mnie się spodobalo postawienie mnie i Nienill na jednym stopniu piedestału,
                  oczyma wyobraźni widzę jak sobie dajemy kuksance i się spychamy z niego:)
                  • olga_w_ogrodzie Re: Droga Madau 01.12.08, 15:03
                    Suchy = prośba = gryź, może musisz, ale zostaw Madau w spokoju.
                    Madau nie.
                    • zyrafa46 Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 15:16
                      Przeczytajcie mój najnowszy wątek na FD.
                      Żyra

Pobiegnę teraz zrobić obiadek dla rodzinki. Och, jak oni to lubieją :-).
                      • lucyna_n Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 15:40
                        lubią a nie lubieją
                        co to za forma lubieją?
                        to jest jakieś regionalne
                        • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 15:47
                          lucyna_n napisała:

> lubią a nie lubieją
                          > co to za forma lubieją?
                          > to jest jakieś regionalne

Droga Żyrafo-znasz mnie dobrze:) nie przejmuj się więc tą prostaczką-ona czepia się wszystkiego:) pozdrawiam
                          • zyrafa46 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:18
                            Lubieją to nie po polsku, tylko po polskiemu. To prostackie. To miało być
                            dowcipnie a wyszło kiepsko.
                            Żyra
                          • zyrafa46 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:18
                            OBYDWOJE przeczytajcie książkę!
                            Żyra
                            • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:40
                              Żyrafo a co Ty na to abyśmy się spotkali? Tylko że konkretnego terminu Ci jeszcze nie podam bo sam nie wiem;p
                              • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:41
                                ooo wiem spotkajmy się we 3kę-Ja,Ty i Lucyna i pierwszze 2 godziny będziemy się bić kapciami a potem kolejne 2 Ty nas będziesz pouczać jak mamy się zachowywa i pogodzisz nas a jeszcze kolejne 2 godziny będziemy pić piwo/kawę/herbatę
                                • crysstiano Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:44
                                  bo pogodzic sie mozna tylko w knajpie
                                  na forum zatem lepiej bluzgac.
                                  • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:50
                                    crysstiano napisał:

> bo pogodzic sie mozna tylko w knajpie
                                    > na forum zatem lepiej bluzgac.

można i na forum ale ja uznaję tylko zgody realowe:)
                                • lucyna_n Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:51
                                  musialabym bardziej upaść na głowę żeby się z tobą spotkać.
                                  Z Żyrafą, spoko, ugotowałybyśmy coś ciekawego.
                                  • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:52
                                    lucyna_n napisała:

> musialabym bardziej upaść na głowę żeby się z tobą spotkać.
                                    > Z Żyrafą, spoko, ugotowałybyśmy coś ciekawego.

no widzisz-ja bym się spotkał.aż byś usiadła z wrażenia na spotkaniu że jestem taki inny niż na forum
                                  • crysstiano Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:54
                                    "przepraszam' jest tak samo wazne napisane jak i powiedziane suchy.
                                    jak kogos nie szanujesz na forum to i w realu nie bedziesz.
                                    • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:54
                                      crysstiano napisał:

> "przepraszam' jest tak samo wazne napisane jak i powiedziane suchy.
                                      > jak kogos nie szanujesz na forum to i w realu nie bedziesz.
                                      >
                                      coś ty się tak na mnie rzucił?
                                      • crysstiano Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:55
                                        gdzie? pisze normalnie bo mi zal jak nic nie kapujesz chlopie
                                        • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:57
                                          crysstiano napisał:

> gdzie? pisze normalnie bo mi zal jak nic nie kapujesz chlopie
                                          tak a czemu mnie atakujesz?
                                          • crysstiano Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:57
                                            gdzie?
                                            • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:58
                                              crysstiano napisał:

> gdzie?
                                              nie ważne-nie chcę z tobą gadać
                                              • suchmen2 Re: Do Całego Towarzystwa :-) 01.12.08, 16:59
                                                Boże mój kto tak perfidnie powiększył zdjęcie tego szczura?;d
    • crysstiano Re: Droga Madau 01.12.08, 17:00
      niema sprawy
      • zyrafa46 odpowiadam 01.12.08, 17:30
        Nie mogę się spotkać we troje z Tobą Suchy i z Lucyną bo:
        Lucyna odmawia
        Sama sie nie nadaję na jakiekolwiek wycieczki. Zwykły spacerek z psem...
        Myślałam, ze tego nie przeżyję. Kilka dni tylko leżałam a tu - spacerek (mój
        pies chodzi bez linki. Nie chodzi. Szaleje.) Bolący kręgosłup, sztywniejące nogi
        - i pies, który jest przyzwyczajony, że jak nie ma kolegów, to ZE MNĄ biega.
        Żyra
        Suchy, jak wyzdrowieję, pogadamy.
        Przeczytaj książkę. Swoją kupiłam na Kredytowej 2 za 29 z.
        Spiesz sie z zakupem ;-). Polecam ją wszystkim :-).
        • lucyna_n Re: odpowiadam 01.12.08, 17:44
          to przez ten kręgosłup leżalaś?
          coś sie stało?
        • olga_w_ogrodzie Re: odpowiadam 01.12.08, 17:49
          osobiście tak popalić dostałam, że książek nie ma co czytać.
          się osłabło mocno.

a z psami to jest sprawa piękna.
          przechylają te piękne mordki w prawo i lewo starając się zrozumieć
          nawet jak po chińsku by się gadało.
          i kto był tym chamem, by twierdzić, że one nie myślą?

ja tam sprawdzałam z psami.
          czy to jest prawda, że intonacja i natężenie głosu.
          że nie myślą i nie rozumieją słów.
          ciuchutko do Daisy mówiłam, albo głośno, z różną intonacją, a ona i
          tak wiedziała, że ja mówię "ciasteczko" i zawsze ryjek odwracała
          tam, gdzie ciasteczka były. wszystko wiedziała dziewczyna.

i sobie patrzyła z pozornym spokojem, że jest ciężko.
          i wiedząc, że to podejrzane jest, że się z łóżka nie wstaje,
          pakowała się, choć na łóżko było zabronione. i gadała : - no
          przestań. nie bądź chojraczką, bo nie czas na to, by się stawiać.
          • zyrafa46 Re: odpowiadam 01.12.08, 23:01
            One nie muszą WCALE nas słyszeć. Kiedyś odwiedziłam lecznicę. Piesek wskoczył
            radośnie. Radość zamieniła się w okropny psi wrzask, gdy... wet MNIE zobaczył.
            Piesek natychmiast wyczuł uczucie weta do mnie. Wywrzeszczał mi (pan doktór), że
            nie będzie leczył mojego psa, ponieważ (piszę w wielkim skrócie) nie lubię
            skarmiać (też) zwierząt nadmiarem antybiotyków. Zwierzak zdenerwował się zanim
            pan otworzył buzię. Jednak sam widok weta nic nie znaczył. Ten pan lubi
            zwierzaki. Mnie nie lubi. A mój pies nie lubi, gdy ktoś kogoś nie lubi.
            Ale sie zapętliło. Lucyna - nie czytaj. Nie męcz oczu.
            Żyra
            • abasia471 Re: Suchy mam apel. 02.12.08, 00:08
              Suchy apeluję do ciebie.
              Po pierwsze, żebyś, jeżeli już musisz,pluł w jednym poście a nie
              rozwlakał ślinę na pięć, sześć kolejnych. Co ty nie umiesz
              powstrzymać euforii? Tak się emocjonujesz tymi kiepskimi ripostami,
              że wysyłasz je zanim dopowiesz, co autor miał na myśli? A może masz
              jakąś psychiczną czkawkę?
              Po drugie, zamiast współczuć wszystkim dokoła zajmij się sobą, bo
              znowu osiągasz poziom kreta na Żuławach. Ja rozumiem, że brak ci
              charakteru i nałogowo robisz z gęby dupę, ale zrozum, że dupa zębów
              nie ma, więc nikogo nie ugryziesz i daj spokój sobie i innym.
              Przepraszam za kolokwializmy, ale inaczej tego skomentować nie
              dałam rady. Moja wina, moja bardzo wielka wina, ale mam to gdzieś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka