19.03.15, 20:42
nie da się skasować pierwszego postu zaczynającego wątek, bo jak napisałeś, wszystko leci. Można kasować pojedyncze posty w całym wątku, za wyjątkiem pierwszego. Ocenzurowałam, jak domniemywam, pierwszy post, bo widzę, że jednak chciałbyś się go pozbyć. Też możesz cenzurować, możesz, jak my wszyscy, wstawiać obrazki i zmieniać napisy w opisie forum, możesz też, jeśli Ci przeszkadzają kwadraty, sam sobie odebrać prawa, klikając na czerwony znaczek obok swego nicka. Ocenzurowany Twój post nie jest widoczny dla wszystkich innych użytkowników forum, oraz też dla Ciebie, gdy będziesz niezalogowany.
Dlaczego to zrobiłam, tj, nadałam Ci uprawnienia.
Uważam, że w kwestii decydowania o swoim poście, napisanym pod wpływem jakichś emocji, po których przychodzi refleksja, wszyscy powinni mieć jednakowe prawa.
Ponieważ i Ditta, i Uwierz nie chcieli Twego postu wykreślić, ja też nie mogłam robić im wbrew. Wybrałam salomonowe wyjście.
Witamy Cię w gronie osób, posiadających władzę smile
Obserwuj wątek
    • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 20:47
      też jestem zielona w sprawach zarządzania forum. Z podpisu pod ocenzurowanym postem, gdy się wylogowałam, dowiedziałam się, że jesteś Adminem.
      Witam Cię w roli Admina smile
      • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 20:52
        A co z tym obrazkiem Eszmeraldo?Ma być czy ma nie być bo jak widzisz zdania są podzielone jak zwykle.
        • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 20:54
          Uwierz chce wiatraka,Rangar nic nie chce,Madau chce tematyczne a mnie jest wszystko jedno,może być może nie być.
        • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 20:54
          Dittuś, kochanie, sama powiedz, co ja mam zrobić skoro zdania są podzielone ?
        • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 20:57
          wstawić obrazek każdy może. Jeden lepiej, drugi gorzej wink
          • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 20:59
            Ja nie umiem wstawiać.Jak się wstawia?
            • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:03
              Uwierz niech najlepiej wstawi sam bo on jest dobry we wstawianiu.Już raz wstawił.
              • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:04
                Tylko widzę że ja nic nie mogę nawet wkleić obrazka z was wszystkich
                • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:06
                  Czemu mi eszmero nie dałaś praw jak wszystkim jakiś gorszy jestem?
                  • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:07
                    Więc usuń mnie z administrowania bo ja nawet się usunąć na tym nicku nie mogę.
                    • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:11
                      żartujesz Uwierzu? masz identyczne prawa
              • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:06
                wstawia się identycznie, jak na forum, za znaczkiem
                • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:08
                  za znaczkiem:
                  • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:09
                    no nie, nie wiem dlaczego nie wyświetla się, przecież piszę, kliknij na IMG, to zobaczysz sad
                    • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:11
                      rezygnowałem z moderacji ja nawet zrezygnować nie mogę jedynie co to mogę usunąć i przywrócić nic po za tym nie mogę wejść w opis ani nic nie mogę wstawić coś ty eszmero narobiła, nawet zrezygnować nie mogę z moderacji
                    • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:11
                      Ja nie potrafię,nie wiem o jaki znaczek chodzi.
                      • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:13
                        https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgo87BjpPMRXZbwmfMtkK_HyW58rMC6xQ4gQEw9Rnarexi3bRRZw

Chodzi o ten obrazek chociaż Ranger woli bez obrazka.
                        • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:15
                          dlatego drugie forum założyłem bo ja tu nic nie mogę właściwie
                          • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:17
                            dobra sprawdzałem i się usunełem więc z pseudo moderacji teraz już nic nie mogę nie wiem czy będę tu pisał jeszcze bo nie mogę już nic schować
                            • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:21
                              prześpij to Uwierzu, skoro do trzech razy sztuka, jeszcze dwa razy nadam Ci uprawnienia, gdy ponownie się usuniesz, i ponownie, to tak już zostanie na wieki, wieków, amen

Ditto, jak się robi emotikon "frasunek" ?
                              • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:25
                                eszmeralda.i.papugi napisała:

> prześpij to Uwierzu, skoro do trzech razy sztuka, jeszcze dwa razy nadam Ci upr
                                > awnienia, gdy ponownie się usuniesz, i ponownie, to tak już zostanie na wieki,
                                > wieków, amen
                                >
                                > Ditto, jak się robi emotikon "frasunek" ?

Jak dostanę takie jak wszyscy nie ma problemu,jak mi okroisz eszmeraldo odejdę z tego forum i odbiorę sobie te które mi dałaś bo są okrojone.
                      • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:18
                        Uwierzu, przecież już raz wstawiłeś obrazek mężczyzny w wannie, a Ty Ditto, pogrubiałaś podpis pod obrazkiem a potem zmieniałaś na kursywę.

Gdy klikasz na "odpowiedz", nad ramką, w której piszesz posta, w niebieskich kwadracikach są znaczki w kolejności: B i U IMG WIDEO URL, gdy chcę wstawić obrazek, wstawiam po:
                        • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:20
                          Ja to wiem na tym drugim forum tak mam tu nic nie miałem a teraz się jeszcze usunełem bo sprawdzałem czy wogóle coś mogę, już nawet usuwać postów nie mogę czyli nic
                        • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:20
                          Eszmerciu.Nic nie zmieniałam pod obrazkiem,nic nie pogrubiałam,naprawdę.U mnie nie ma tych znaczków pod tabelką gdzie jest nazwa forum.
                          • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:23
                            Bawcie się dobrze że już tu kończę pisanie tym postem wrazie czego na moim forum tam coś mogę jeszczesmile
                          • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:23
                            To tylko Ty Eszmerciu możesz wkleić obrazek na forum.Wkleiłam ale nic z tego nie wyszło jak widzisz.
                            • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:25
                              Ty Uwierzu pisz z nami.Czy koniecznie musisz coś robić z tym forum?Wstawimy Cię ponownie do zarządu tylko nie wiem czy się da.Eszmeraldo da się?
                          • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:25
                            Dittuś, u mnie też nie ma tam, gdzie jest nazwa forum. Ja podglądam ze znaczków widniejących nad ramką do pisania posta. BBcode, czy jakoś tak się one nazywają.
                            To kto pogrubiał a potem zmieniał na kursywę? Mifredo ? nie pamiętam czy była wtedy adminem
                            • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:28
                              Ale się porobiło,że głowa mała.Weź tu wszystkim dogódź.
                              Najlepiej pousuwaj nas Eszmeraldo wszystkich z zarządu i sama zarządzaj i nie będzie pretensji.
                              • eszmeralda.i.papugi Re: ragnarv 19.03.15, 21:29
                                w życiu ...
                                porobiło się ...
                                piaskownica
                                • ragnarv Re: ragnarv 19.03.15, 21:31
                                  może to jest tak że tylko glowny admin może wstawiać?
                                  ja mam tylko kwadraty i usuń, publikuj. nie ma bbcode
                                  dajcie już spokoj.
    • ragnarv Re: ragnarv 19.03.15, 21:28
      dzieki Eszmero. chodziło mi wlaśnie o ten post
      • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:29
        widzę że ja tu nie pasuję więc bawcie się dobrze.
        • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:33
          dzięki eszmero, ditto nie możesz tego wkleić?
          • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:35
            w śr odku adres obrazka
        • ragnarv Re: ragnarv 19.03.15, 21:34
          na mnie sie wkurwiłeś?
          • ditta12 Re: ragnarv 19.03.15, 21:36
            https://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif

duży frasunek
          • uwierz_w_to Re: ragnarv 19.03.15, 21:37
            ragnarv napisał:

> na mnie sie wkurwiłeś?

nie rangar czemu? usunoł bym Ci ten post pierwszy bo wiem że Ci było głupio ale nie mogłem bo wszystko by poleciało a nie wiedziałem że można sam pierwszy post usunąć, wkurwiłem się bo nic nie mogłem

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka