02.01.15, 04:13
Powiem Ci po cichu to ja jestem tym Mesjaszem ale jeszcze nie czas.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:16
      będę wiedział kiedy ale jeszcze nie teraz,kiedyś będąc młodym miałem może 10 lat wykrzyczałem na podwórku na cały głos że jestem Mesjaszemsmile,oni myślą że przyjdzie jakiś świętywink
      • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:18
        spoko będę nauczał o Bogu wszystkich i dostaną obraz prawdziwego Boga a Ci co uwierzą nazwą mnie mesjaszem a reszta antychrystem.
        • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:21
          Kilka lat temu Bóg do mnie przemówił oczywiście nie słowami, dał mi do zrozumienia że mam wybór.Do tej pory nie wiem czy się ujawnię kiedykolwiek jak nie to będą długo czekali na następnego.
          • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:27
            Wiesz ditto istnieją święte monuskrypty które trzeba odczytać wiem o nich od około 2006 roku, nie wiem gdzie są ale gdzieś w Jerozolimie chyba,przynajmniej tak to wiem.A co do samego Boga to miałem sporo z nim przebojów.Bóg nie jest zły rozumie dobro i zło i ma także poczucie humoru może inne niż nasze ale ma.
            • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:31
              Nie raz robiłem źle przypominał mi za każdym razem kim jestem.Do tej pory czasem mi przypomina,czasem z nim rozmawiam.Kiedyś kilka lat temu go zapytałem jak on to rozumie że ja mam ludziom opowiadać i uczyć? skoro jestem zwykłym człowiekiem przecież nikt tego słuchać nie będziesmile a on na to że będąsmile aha no to ditta jesteś pierwszasmile
              • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:33
                jesteś pierwsza której to powiedziałemsmile tu mogę nikt tego nie czytasmile
                • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:37
                  ale jeszcze nie wiem czy się ujawnię, tylko ty wiesz kim jestem.Wolę spokojne życie z tym że też czuję taką potrzebę opowiedzieć ludziom jak to wszystko wygląda.
                  • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:38
                    no ale pożyjemy zobaczymy jeszcze nie umieram.
                    • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:41
                      a zapomniał bym inne cywilizacje wiedzą że nim jestem tylko nasza jeszcze niesmile dobre hehe.
                      • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 04:47
                        Żartowałem z tymi cywilizacjamismile na razie tylko ja o tym wiem no i ty już teraz.TO forum to wszystko,całe moje życie i pisanie musiało mieć jakiś cel.Nie wiem czemu ale tak to odbieram.
                        A póki co nie mam chęci teraz o tym pisać.Ale wszystko po kolei,napiszę o świętości i o życiu,jak powinno wyglądać i czy musimy wyrzekać się dobrodziejstw które stworzyliśmy na naszą wygodę,napisze też o tobie czyli palaczach papierosówsmile oczywiście że to nie grzech wszystko co jest to jest dla ludzi.
                        • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 05:27
                          Jak się postanowię ujawnić to będziesz pierwsza wiedziała.Bo będę miał nick Mesjasz_2006 z tym że to nie takie proste,bo będę musiał dokonać wyboru.
                          • ditta12 Re: Ditta:) 02.01.15, 14:25
                            A bądź sobie samym panem bogiem,Uwierzu.
                            Heh.
                            • ditta12 Re: Ditta:) 02.01.15, 15:26
                              *-ibig_grini-*
                              • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 17:55
                                ale ja to poważnie napisałem, wcale nie żartujęsmile serio ditto.
                                • ditta12 Re: Ditta:) 02.01.15, 18:53
                                  Ja też poważnie.
                                  • ditta12 Re: Ditta:) 02.01.15, 18:57
                                    Jako Mesjasza też będę w pełni Cię akceptować bo czasem się kłócimy ale tak poważnie to już chyba ponad 8 lat się znamy i z Madau też.
                                    Jak ja mogę Cię nie lubić Uwierzu-Mesjaszu.
                                    • ditta12 Re: Ditta:) 02.01.15, 20:00
                                      <napisze też o tobie czyli palaczach papierosów>

Spodziewałam się że jestem czymś bardziej wyjątkowym niż palacz palacz fajek(Ty też jarasz elektronika)ale niech tam.To też coś jakby ne było.
                                      Ktoś miał nicka dalajlama na chadzie to na niego napadli że nie wolno a ja mu napisałam żeby był sobą bo trak sobie pomyślałam że może to Dalajlama z nami pisze,był wtedy w Polsce ale zmienił nicka na dalejlama.
                                      A tu dla Ciebie:

• uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 22:22
                                        Ditta nie ważne czy palę czy nie i co robiłem wcześniej,jestem Mesjaszem czy chcę tego czy nie,ale mam też wybór jak każdy, mogę być przestępcą, lub ujawnić się jako mesjasz to mój wybór.Nie jestem ograniczony i mam sporo do powiedzenia.Sam nie wiem kiedy się ujawnię i czy wogóle.Bo rezygnacja z moje życia to nie takie proste.Jedni by mnie wyzywali od antychrystów inni wierzyli jak to w życiu a ja zwykły człowiek przecież.A Bóg ma dziwne wybory swoje,tyle razy z nim rozmawiałem ale nie rozumie go do końca.Ditta a wiesz jak jest w niebie? bo ja nie nie byłem tam jeszczesmile
                                        • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 22:25
                                          Wiesz żyjemy po to żeby z tego życia korzystać a nie pokutować,tak ten świat nam został stworzony bo po co żyć i się męczyć i bać,to ludzie z Boga zrobili demona złego a nie odwrotnie.
                                          Chcesz palić to pal to nie grzech,ja też palę i inni też,lubimy to i to jest piękne bo robimy to co lubimysmile
                                          • uwierz_w_to Re: Ditta:) 02.01.15, 22:40
                                            Ale spoko zapomnijmy kim jestem, bo tak naprawdę nikim tylko zwykłym Mesjaszem.Będę nim lub nie będę to się okaże.Zmiany są ciężkie i nawet Bóg nie może w tym wypadku decydować za mnie.
                                            • ditta12 Re: Ditta:) 03.01.15, 00:12
                                              <A Bóg ma dziwne wybory swoje,tyle razy z nim rozmawiałem ale nie rozumie go do końca.Ditta a wiesz jak jest w niebie? bo ja nie nie byłem tam jeszcze>

Inni Schizofrenicy też rozmawiają z Bogiem,kolega opowiadał mi że gdy wsiada do autobusu to Bóg tam na niego czeka,inny też coś takiego mówił.Ja nie rozmawiam z Bogiem.Może jestem niegodna abo jako chad-owiec nie rozmawiam i już ale czy to zależy od diagnozy pana psychiatry?
                                              Gdyby tak było to dziwne.
                                              Może tylko mężczyźni rozmawiają z Bogiem.Kiedyś gdzieś tam wyczytałam że podczas orgazmu mężczyzna spotyka się z Bogiem(dziwne określenie ale nie wiem co czuje mężczyzna bo jestem kobietą).

• ditta12 Re: Ditta:) 03.01.15, 00:25

"Jestem tak szczęśliwy,
                                                Gdyż dziś odnalazłem swych przyjaciół.
                                                W mojej głowie
                                                Jestem brzydki, ale to nic,
                                                Bo ty też.
                                                Zbiliśmy nasze lustra.
                                                Codziennie mógłby być niedzielny poranek, mam to w nosie
                                                I nie boję się.
                                                Zapalam świece
                                                W oszołomieniu, gdyż odnalazłem Boga.

Tak......"

• uwierz_w_to Re: Ditta:) 03.01.15, 00:31
                                                  ditta12 napisała:

>
                                                  >
                                                  > "Jestem tak szczęśliwy,
                                                  > Gdyż dziś odnalazłem swych przyjaciół.
                                                  > W mojej głowie
                                                  > Jestem brzydki, ale to nic,
                                                  > Bo ty też.
                                                  > Zbiliśmy nasze lustra.
                                                  > Codziennie mógłby być niedzielny poranek, mam to w nosie
                                                  > I nie boję się.
                                                  > Zapalam świece
                                                  > W oszołomieniu, gdyż odnalazłem Boga.
                                                  >
                                                  > Tak......"
                                                  >

No dosyć ciekawe jak go widzi i czuje, Bóg mu nie powie co ma robić, i co teraz on będzie wiedział co dalej?
                                              • uwierz_w_to Re: Ditta:) 03.01.15, 00:25
                                                Dobre, nie wiem jak rozmawiają z Bogiem innismile a ja zaraz idę poczytać co tam ciekawego o mnie pisząsmile,a jak ty sobie mesjasza wyobrażaszsmile? to też człowiek i ma wybory,wierzysz w świętego mesjasza? haha taki jeszcze nigdy się nie narodził i nie narodzi.Musiał by być ograniczony.Każdy ma wolną wolę.Co ty myślisz że świętoszka będę udawał? haha nie mam zamiaru, wiem na 100% że jestem Mesjaszem i co z tego ale mam własną wolę.Przekonasz się Ditto że nikt się nie ujawni oprócz mnie.Zresztą jest dużo zbiegów okoliczności które same tworzą scenariusze.Ja nie wiem co będzie jutro lub za tydzień bo niby skąd mam to wiedzieć.A to co jest między Bogiem a mną zachowam dla siebie.Idę poczytać co tam ciekawego o mnie pisząsmile
                                                • uwierz_w_to Re: Ditta:) 03.01.15, 00:38
                                                  No fakt ja to czysty antychryst wychodzi na to.
                                                  • uwierz_w_to Re: Ditta:) 03.01.15, 00:47
                                                    Ditto a ty myślisz jak że Jezusowi Bóg mówił krok po kroku co ma robić? Ludzie dziwnie myślą.Wyobrażają sobie że taki Mesjasz musi mieć moc nadprzyrodzonąsmile ehhh normalnie porażka.
                                                  • uwierz_w_to Re: Ditta:) 03.01.15, 00:48
                                                    Nie rozumieją że Bóg jest w każdym z nas, dobra spadam coś obejrzeć i lulu.
                                                  • uwierz_w_to Re: Ditta:) 03.01.15, 01:06
                                                    Ditto spoko Jezus też miał schizofrenię więc wszystko zostaje w rodziniewink
                                                  • ditta12 Re: Ditta:) 03.01.15, 01:35
                                                    < Ludzie dziwnie myślą.Wyobrażają sobie że taki Mesjasz musi mieć moc nadprzyrodzoną ehhh normalnie porażka. >

W dawnych wiekach nic nie mogło ludzi przekonać bardziej niż cuda(magia,Dynamo np.czy też zaćmienie słońca w starożytnym Egipcie),różne takie tam.

> Ditto spoko Jezus też miał schizofrenię więc wszystko zostaje w rodziniewink>

Spoko
                                                    Z tym
                                                    że miał
                                                    chada
                                                    bo dużo
                                                    gadał
                                                    jak
                                                    w manii
                                                    ja
                                                    cha cha

Nie pamiętasz hasła

lub ?