gabi_niedzisiejsza 10.02.09, 13:06 Co myślicie o tym, że Mask może byc świadkiem Jehowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi_niedzisiejsza Re: Zapytaj go, czy jest wolennikiem trnsfuzji kr 10.02.09, 13:31 On nie odpowiada na takie posty. Zawsze jak pytałam, czy jest księdzem albo pastorem, jakiego jest wyznania nabierał wody w usta i nie odpowiadał. Tak że to dobry sposób na pozbycie się go z wątku. Świadkom Jehowy nie wolno kłamać, więc przemilczają niewygodne pytania. Wiele razy pytałam w wątkach jakiego jest wyznania, ale takie wątki były usuwane. Więc chyba tajemnica wędrownego kaznodziei została rozszyfrowana. Kwiaty poproszę. Odpowiedz Link
marouder.eu Kwiaty, prosze bardzo:) 10.02.09, 13:35 Choc nie mam twojej pewnosci, co do jego wyznawanej religii:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Kwiaty, prosze bardzo:) 10.02.09, 13:53 PRZEPIĘKNE!!! Dziękuję bardzo, religia nieważna, ważne, że sposób na niego jest i może wreszcie zniknie. W razie czego zawsze jak sie pojawi można go o religię zapytać i mieć go z głowy. Śliczne kwiatki, uwielbiam niebieskie. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Kwiaty, prosze bardzo:) 10.02.09, 13:56 a co to za kfjatki, bo ja się nie znam. narcyzki? Odpowiedz Link
fall.apart Re: Kwiaty, prosze bardzo:) 11.02.09, 13:12 aurelia_aurita napisała: > narcyzki? a fujjj toż to niezapominajki a ktore inne takie piekne oczka mają? trzba od czasu do czasu zajrzec na łąkę :) Odpowiedz Link
dolor Re: co myślicie 10.02.09, 15:51 gabi_niedzisiejsza napisała: > Co myślicie o tym, że Mask może byc świadkiem Jehowy? Nie doceniasz Maska: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25670&w=51534864&a=52891200 Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: co myślicie 11.02.09, 12:43 O w mordę! Teraz to się na prawdę zaczynam bać. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: co myślicie 11.02.09, 15:00 szczena mi opadła, do piwnicy normalnie:) z tego co pamiętam mask na początku swojej działalności jakoś niechętnei podhodził do jogi Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: co myślicie 12.02.09, 10:10 A ja prawdę mówiąc brałam pod uwagę i taka ewentualność, jakiś wpływów wschodnich religii, ale już nie chciałam mieszać. Odpowiedz Link
uri_ja Re: co myślicie 12.02.09, 10:17 cholera. jednak mialam chyba racje. Gabi :))), jestes genialana. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: co myślicie 12.02.09, 10:28 No dziękuję bardzo, osobiście wolałabym, żeby był obojętnie czy buddystą, czy świadkiem Jehowy czy ateistą albo agnostykiem poszukującym, ale żeby był taki rzeczywisty, bo czasami jak pisze, to czuję, jakby ktos generalnie wpuszczał mnie w kanał. troche boję sie ludzi, których nie sposób wyprowadzić z równowagi, uczłowieczyć, aż ciarki chodzą po plecach. Odpowiedz Link
uri_ja Re: co myślicie 13.02.09, 17:53 bo wpuszcza. i nie o to chodzi. mnie jest obojetne, czy on jest buddysta, swiadkiem, czy kim sobie jest. byleby nie wpuszczal... Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: co myślicie 13.02.09, 18:51 maila wyslij i sie spytaj go. jesli cie to nurtuje.. Odpowiedz Link