10.03.09, 18:43
na moment włączyli słońce i było miło podówczas.

ponadto Wałęsa w czasie swego wystąpienia na UG miał ładny krawat
fajnie prezentujący się na tle czarnej koszuli.

oraz
się zdało sprawę z tego, iż pononownie się nie widzi, jak dotąd,
kandydata do Europarlamentu na którego miałoby się ochotę głosować.

to tyle.
Obserwuj wątek
    • elzbieta007 Re: dzisiaj 10.03.09, 19:13
      Chyba rzeczywiście już wróciłaś:)
      • aidka Re: dzisiaj 10.03.09, 19:24
        ma się taką nadzieję, choć wiadomo czyją matką jest owa pani.
        • aidka Re: dzisiaj 11.03.09, 02:22
          acha.
          i jeszcze mnie jeden muzułmanin na randkę namawia.
          ja się tam nie umawiam na żadne randki, ale przyznam, w tym wypadku
          jestem ciekawa - jak też taki muzułmanin zarywa?
          • gabi_niedzisiejsza Re: dzisiaj 11.03.09, 11:12
            Z punktu widzenia doznań seksualnych wróżę Ci z rzeczonym
            muzułmaninem wiele radości. Tylko na ślub namówić się nie daj.
          • marouder.eu Ty Ola wez sie, co?! 11.03.09, 11:23
            Ja to nie wiem, ze panie z wlasnej a nieprzymuszonej woli laduja sie
            w klopoty, no!

Najpierw takiego nalezy zresocjalizowac spirytystycznie i kulinarnie
            poprzez naklonienie go do spozycia 100g wodki i galarety z nozek
            wieprzowych. Jak sie uspoleczni tym sposobem, to niech i zarywa!
            • gabi_niedzisiejsza Re: Ty Ola wez sie, co?! 11.03.09, 11:31
              Ojoj!!! Niech się tylko za mąż za niego nie wybiera, bo na pewno
              ładniej jej z gołą głową i buzią niż zakutaną w chusty, ale raz się
              umówić? Cóż szkodzi.
              • marouder.eu A jak taki islamista wezmie i... 11.03.09, 11:50
                ..wykorzysta Ole?!
                Malo to uwiedzonych a niegdys plochych dziewczat pisuje na arabia.pl
                apelujac o konwersje na islam etc?!
                • gabi_niedzisiejsza Re: A jak taki islamista wezmie i... 11.03.09, 12:28
                  A toż to wziąć, uwieść i porzucić zdolny jest każden, czy to
                  islamista czy też katolik żarliwy. Każden ze złamanym sercem
                  pozostawić w samotności może.
                  • marouder.eu Ale z islamista???!!! 11.03.09, 12:38
                    ...z wyznawca mahmoudyzmu, wyznania roznych rorywkowych shahidow i
                    shahidek???
                    Nie, no!
                    • gabi_niedzisiejsza Re: Ale z islamista???!!! 11.03.09, 12:42
                      A z katolikiem? Wyznawcą inkwizycji, stosów i zwalczania teorii o
                      obrotach ciał niebieskich?
                      • marouder.eu Z katolikiem takze niepolitycznie! 11.03.09, 12:46
                        Ja np. jestem jak najbardziej agnostykiem:)
                        • gabi_niedzisiejsza Re: Z katolikiem takze niepolitycznie! 11.03.09, 12:52
                          Czyli, że agnostyk najlepszy, nie weźmie, nie uwiedzie (trudno, co
                          robić) i nie porzuci. I nie powie do ukochanej: aniele, jak katolik.
                          • marouder.eu Hmm, a gdzie ja taka herezje zasialem? 11.03.09, 12:57
                            gabi_niedzisiejsza napisała:

> Czyli, że agnostyk najlepszy, nie weźmie, nie uwiedzie (trudno, co
                            > robić) i nie porzuci. I nie powie do ukochanej: aniele, jak
                            katolik.
                            • gabi_niedzisiejsza Re: Hmm, a gdzie ja taka herezje zasialem? 11.03.09, 13:11
                              No dobrze agnostyk nie taki zły, on powie ukochanej: jeżeli Bóg
                              istnieje, choć to wątpliwe, ale może jednak to on mi Cię zesłał o
                              ukochana moja boska (o ile Bóg istnieje, choć to wątpliwe, ale może
                              jednak)kobieto
                              • olga_w_ogrodzie Re: Hmm, a gdzie ja taka herezje zasialem? 11.03.09, 21:39
                                takie dywagacje, a się wszak powiedziało było jeno, żem ciekawa, jak
                                taki zarywa, ale nie, że się umówię.

nie umawia się z facetami z sieci - wyjątki się robi dla ludzi
                                wyjątkowych raz na 5 lat.
                                ten muzułmanin wyjątkowym ludziem się nie wydaje być - banalnie
                                chrzani tylko wciąż o moim wyglądzie, zwłaszcza o kolorze włosów, co
                                u nich do przewidzenia...
                                • ssig.ma Re: Hmm, a gdzie ja taka herezje zasialem? 12.03.09, 00:34
                                  ja to bym sie bardziej niz o mozliwosc zostania porzucona przez
                                  wyznawce mohameta martwila o ewentualna mozliwosc porzucenia jego,
                                  niektorzy po pierwszej randce maja poczucie wlasnosci wobec drugiej
                                  strony...ale moze znam krancowe przypadki
                                • gabi_niedzisiejsza Re: Hmm, a gdzie ja taka herezje zasialem? 12.03.09, 08:12
                                  No tak kolor włosów, no to ja nie mam u takiego szans, z obcych to
                                  do mnie tylko skośnoocy uderzają, Bóg jeden wie dlaczego, może z
                                  powodu mego nikłego wzrostu?
                                • marouder.eu Precz z islamista! 12.03.09, 11:14
                                  Moja jasnowlosa kolezanka ze studiow poczela i urodzila dwoje dzieci. Kazde z
                                  innym islamista!
                                  Islamisci byli pochodzenia jemenskiego i na dziatki nie lozyli.
                                  • gabi_niedzisiejsza Re: Precz z islamista! 12.03.09, 11:21
                                    Ale za to pewnie ma ładne dzieci.
                                    • marouder.eu Re: Precz z islamista! 12.03.09, 11:23
                                      Zniknela, nie mam z nia kontaktu. Nie wiem, czy dzis sa ladne. Wtedy byly.
                                      • gabi_niedzisiejsza Re: Precz z islamista! 12.03.09, 11:26
                                        Może do Jemenu wyjechała, skoro taką miała słabośc do ciemnookich i
                                        kruczowłosych wyznawców Mahometa.
                                        • marouder.eu Re: Precz z islamista! 12.03.09, 11:28
                                          Predzej na wies, do mamy:)
                                          • gabi_niedzisiejsza Re: Precz z islamista! 12.03.09, 11:30
                                            Tyz piknie, przynajmniej świeże powietrze i mniejsze
                                            prawdopodobieństwo spotkania trzeciego islamisty i powicia trzeciego
                                            dziecka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka