ellena_cyganka 19.05.09, 22:39 o pierdołach gadacie, a tam poniżej jakaśpanna hazard straszy skakaniem na główkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: wy tu 19.05.09, 22:45 to nie jest `jakaś panna hazard`, tylko stała forumowiczka. i źle interpretujesz - ona nie straszy samobójstwem. a rozmowa o bitym dziecku, jak dla mnie, nie jest gadką o pierdołach. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: wy tu 19.05.09, 22:53 Dzięki, ulżyło mi, bo już nie wiedziałam co o tym myśleć, rozmowa i owszem jest ważna, tylko obawiam się, że z Panem Funsteinem do żadnych wniosków sensownych nie doprowadzi, i jego postępowania nie zmieni. Nie wiem też czy to nie blef w celu ściągnięcia jak największej liczby kobiet i udowodnienia za ich pomocą swoich tez. W każdym razie ja się nie mieszam. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: wy tu 19.05.09, 22:59 aktualnie Funstein interesuje mnie tylko jako dostarczyciel informacji na temat adresu jego sąsiadki. chodzi mi teraz tylko o to dziecko, Ellen. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: wy tu 19.05.09, 23:02 > to nie jest `jakaś panna hazard`, tylko stała forumowiczka. > i źle interpretujesz - ona nie straszy samobójstwem. No patrz Olga, dziś mam intuicję. Nie jestem pewna która, ale że to bywalczyni i nie o samobójstwie pisze wiedziałam. > a rozmowa o bitym dziecku, jak dla mnie, > nie jest gadką o pierdołach. Jestem przekonana, że to rozmowa o bitym kiedyś panu F. a nie o dziecku zza ściany. To co on pisze o tej sprawie wcale się kupy nie trzyma. Obraz swojej rodziny jaki prezentuje jest kompletnie odrealniony. A jego nienawiść do kobiet gdzieś ma swoje źródło. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: wy tu 19.05.09, 23:04 już napisałam. mnie on i źródla jego zaburzeń nie obchodzą. a takie info, jak o tym dzieciaku, należy sprawdzać. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: wy tu 19.05.09, 23:07 Przypominam, ze Funsztajn może być prawdopodobnie chory dosyć ostro, a te jego pisania wyglądają na niezłą projekcję, obawiam się, że jego żona, o ile istnieje, na oczy nie widziała tego dziecka, z którym funsztajn codziennie jada obiad i rozmawia. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: wy tu 19.05.09, 23:41 Odpadam. Dobranoc. Mam nadzieję, że dobra. Olga jeżeli w sprawie tego domniemanego dziecka trzeba gdzieś dodatkowo kliknąć to daj znać. Rano to zrobię. Odpowiedz Link
jednokonczynowy_banita Re: wy tu 20.05.09, 10:19 ellena_cyganka napisała: > Przypominam, ze Funsztajn może być prawdopodobnie chory dosyć ostro, banda szczura z takich sie sklada, a cyganka musi sobie przypominac Odpowiedz Link
panna_hazard panie drogie wybaczą 19.05.09, 23:57 to tylko takie napierdalanie o konieczności podjęcia kolejnej życiowej decyzji na którą się nie ma nastroju i ochoty skakanie na główkę metaforyczne było choć prawdą, że z metaforami nie należy igrać -- tak, forumowiczka próbująca zerwać z nałogiem z kilkoma właściwie. Odpowiedz Link