uwierz_w_to 10.01.13, 16:47 Pisać nie mam o czym, jakiś taki dzień do dupy,nawet nie chce mi się czytać wszystkich postów, Za pracą się dodatkową rozglądam, coś wykombinuję,ale na razie lipa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 16:49 E tam. Pisz tu z nami Uwierzu. My tu sobie z Ditta od kilku dni tak fajnie gadamy. I szpile przychodza wieczorem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 16:53 ja sobie wlasnie maluje pazury na ciemna czerwien. Kupilam ten lakier bo posluchalam Varny ( jak isc na chrzciny bratanka) i rzeczywiscie bylam w ponczo i butach na obcasach a na ustach mialam czerwona szminke, troche zamatowana pudrem. Faktycznie dobrze sie czulam, nawet na zdjeciach wyszlam dosc fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:08 To ty madau też lubisz wyglądać pociągająco i wyzywająco:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:11 Odkad schudlam bardzo siebie polubilam :) Zaczelam naprawde bardzo dbac o siebie, poprawila mi sie cera, wlosy. Jutro do swirologa pojde odtrzaskana, ciekawe co powie hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:16 Ja od jutra zaczynam Ćwiczyć, 30 minut dziennie mam zestaw jakichś trudnych i skutecznych ćwiczeń, a Ty madau jesteś młodsza od 2 lata a mi w zasadzie o 10 lat daja mniej z obecna fryzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:18 Mi tez nie daja mojego wieku. jak bylam grubsza i mialam buzie nalana woda to wygladalam starzej. Teraz zarysowal sie owal i z duma stwierdzam ze w wieku 36 lat nie mam jeszcze zadnej zmarszczki. No, ale tez stosuje dobre kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:30 Ja to już stara,pomarszczona,włosy mam matowe jakieś,paznokcie mi się połamały,nie myję się nie czeszę,jakieś stare łachy mam lumpeksowe bo mnie na inne nie stać.Kosmetyków nie mam już też to się nie maluję. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:33 No, uwierzyłabym, gdybyś Ditto w listę swoich grzechów nie wpisała, że się nie myjesz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:34 ja tez mam lumpeksowe lachy :) A co do kosmetykow to przywioze Ci bardzo fajny krem jak bede w Warszawie. Tutaj we Francji jest o wiele taniej. ja tez sie przed tem nie malowalam ale spadek wagi zrobil swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:37 I Ciebie, Madau, malującą paznokcie...:) Post Ditty jest niepokojący, ciężki do pogodzenia się z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:37 ditta12 napisała: <nie myję się> zaraz się wykąpię,cholera ale naprawdę czasem nie mogę się nawet wykąpać bo mam tak jakbym się wody strasznie bała albo zimna po wyjściu z wody tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:38 Uwierzu!Szpile są!Przychodź szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:40 O masz wanna Ditto :). Ja mam tylko natrysk z ktorego lala sie krew jak mialam psychozy. Tez sie dzisiaj musze wykapac, umyc glowe bo jutro z rana do banku a potem do swirologa Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:47 Mam natrysk też.Ale w kabinie cieplutko a jak wyjdę to zimno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:40 Widze że są ale czemu mam przyjść jak jestem:D,witaj szpile. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:43 Witaj Uwierzu. Czytałam, czytałam. Kaloryfer chcesz sobie zrobić. Czteropak? Czy od razu sześcio...?...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:42 Jeszcze nie tak dawno temu, napisałabym Ci, że gdy napada więcej śniegu, zabiorę Cię na kulig. Teraz już wiem, że wszystko co robimy z końmi, siodłamy je, ujeżdżamy, zaprzęgamy, to jest nasze znęcanie się nad tym pięknym i inteligentnym zwierzęciem. Dzisiaj u mnie pada deszcz, ale zabrałabym Cię Ditto na spacer pod parasolami. Czego być się napiła na rozgrzewkę? Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:45 Ditta nie odpowiada. Słyszę milczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:48 A ja chetnie sie wybiore na spacer z Toba, Szpile. Na rozgrzewke poprosze herbate z imbirem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:50 Nie zdejmuję w takim razie butów. Na herbatkę wpadniemy do herbaciarni. Albo do "Manekina". Spodoba Ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:49 Kawy bym się znów napiła bo już trzy walnęłam dziś i coca cole popijam Ja niskociśnieniowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:52 Już Ci parzę. W ekspresie. Mam dobrą kawę, świeżo paloną. Ma to być Amerykano? czy espresso? Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:48 To ja zdejmę tymczasem buty. Dopiero przyszłam. Zaparzę sobie zieloną, z czarnym ryżem herbatę. Jestem od niej uzależniona. Smakuje trochę jak popcorn, którego zapach oblega wszystkie kina. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:51 <Zaparzę sobie zieloną, z czarnym ryżem herbatę. Jestem od niej uzależniona. Smakuje trochę jak popcorn, którego zapach oblega wszystkie kina.> To ja też poproszę taką:) Pod parasolem na spacer......czemu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:54 Trochę daleko do tego Manekina mam,zdaje mi się ale wirtualnie można wszystko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:59 Ditto. :)! Czy jest coś, czego nie znasz, o czym nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:55 Mam nawet trzy parasole. Jeden jest niestety w kwiatki. Nie pasuje do tej pory roku, ale co tam. Skarpetki też czasem ubieram nie do pary. Ostatnio miałam zieloną i różową...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:58 A cóż to szkodzi przy butach długich zimą a nawet krótkich,taki styl masz i już :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:53 To w herbacie jest ryz? To jakas mieszanka czy sama sobie komponujesz herbatki? Ja pije zielona ale zaraz przestawie sie na kawe bo cos mi sie oczy zamykaja a jutro trzeba bedzie wczesniej wstac. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:56 <Ma to być Amerykano? czy espresso?> Po turecku poproszę :) I bez cukru,szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:00 Wyobraź sobie, mam nawet tygielek. Mam wszystko, co potrzebne do zaparzania kaw i herbat. Uwielbiam ceremonię parzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:57 Czasami komponuję. Ale ta ryżowa jest oryginalna, chińska. Jest taki sklep: kuchnie świata, ale na ogół w ofercie przeważa chińszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 17:59 Piłam kiedyś cudną chińską.Kolega poczęstował.Liście się rozkładały po zaparzeniu i pachniała cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:00 o popatrz. Bo tu w pobliskim sklepie nic oryginalnego nie mozna znalezc. same rumianki, miety, kwiaty lipy. sa tez herbaty aromatyzowane ale ja nie lubie takich. Jutro wpadne do sklepu ze zdrowa zywnoscia. Oni tam napewno maja oryginalne herbatki. To bardzo duzy sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:03 Ja mam szklane pojemniczki z zamknięciem na herbaty różne ale w domu tylko Liptona :D Lubię herbatę ze szklanki bez uszka na podstawku,nie wiem czemu ale kiedyś tak się piło. Pewnie lepsza z chińskiej porcelany.Kupię sobie jedną taką filiżankę,a co! Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:03 juz sie przerzucilam na kawe. Dobrze mi po niej, widocznie ciesnienie mi lecialo bo czulam sie taka zaspana. Moi rodzice maja taki ekspess do kawy "nespresso" ( jak w tej reklamie z Georgem Cloonejem). kawa pyszna. Pilam bez umiaru jak ich nie bylo bo mi pozwalali tylko na trzy kawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:04 ja tez marze o takiej filizance :). teraz pije i kawe i herbate w kubku Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:06 A co do skarpetek... to jak mialam pralke to ona pozerala skarpetki. za nic nie moglam znalezc pary. Nie wiem jakim cudem ale ponoc wielu ludzi tak ma. Kupilam sobie wiec 10 par czarnych identycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:10 <.. to jak mialam pralke to ona pozerala skarpetki. za nic nie moglam znalezc pary. Nie wiem jakim cudem ale ponoc wielu ludzi tak ma. Kupilam sobie wiec 10 par czarnych identycznych :)> To dobry pomysł:) Skarpetki się gubią bardzo często i zostaje jedna.Ja używam wtedy do wycierania kurzu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:12 Jesteś pomysłowa, Madau. Ja bym na to nie wpadła. Zagadka. Ile należy wyjąć z szuflady, nie patrząc, (są w niej tylko dwa rodzaje skarpetek, wymieszane) skarpetek, żeby dobrać pasującą do siebie parę. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:15 ojej to zasada prawdopodobienstwa a ja jestem z matmy noga. Duzo wagarowalam w liceum i sie nigdy matmy nie naumialam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:15 Trza je może zwijać po dwie w kłębuszek Szpilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:27 ditta12 napisała: > Trza je może zwijać po dwie w kłębuszek Szpilo :) \i to coś, co nami kieruje, mogłoby nieprzewidywalnego figla nam spłatać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:08 madau napisała: > ja tez marze o takiej filizance :) Szczegółem można sobie umilić życie. Armani nawet kotom umila. Miseczki z jedzeniem podaje im na białych, krochmalonych serwetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:13 O tak. Garnitury z najlepszych gatunkowo materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:13 Mija kotka ma zestaw dwoch zoltych miseczek ( w srodku aluminiowych) przywiezionych z Anglii. Ma tez obrozke ze swiecidelkami, wyglada jak krolowa ;) A filizanke sobie sprawie. Rodzice mieli ladne, takie ciemnoturkusowe. ja marze o bialej, delikatnie wykonczonej w jakies wzory bardzo british Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:17 <Ma tez obrozke ze swiecidelkami, wyglada jak krolowa ;) > Moja ze wszystkiego umie się rozebrać :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:26 O, ja tez bym chciala miec pieska, Szpile. W moim domu rodzinnym zawsze byl pies. Ale tutaj nie mialabym nawet gdzie z nim isc zeby zalatwial swoje potrzeby. Ogrod bajkowy i piekny ale pies nie moze sie w nim nawet wysikac. A dalej mam plaze i ona jest zabroniona dla psow. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:22 A moja Zoska nie :) Od malego miala obrozke z adresem i numerem telefonu bo sie strasznie balam ze sie zgubi. To byla taka zwykla obrozka. Potem dostala w przezencie od mojej kolezanki skurzana, rozowa, ze swiecidelkami. Przyzwyczaila sie do niej i nawet nie piomysli zeby sciagnac. Oczywiscie ma na obrozce dalej zaczepiony maly pojemniczek z adresem i numerem telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:20 Ja raz w życiu tylko taki numer odwaliłem,założyłem jednego adidasa brązowego a drugiego zielonego z innej pary, nie wiem jakim cudem i pojechałem do obecnej żony, siedzieliśmy w piaskownicy rozmawialiśmy i dopiero ona zauważyła że mam inne pary butów na każdej nodze,polew był nieziemski.A raz w kapciach domowych pojechałem do ZOO tez się nie kapnełem dopiero chrzesny mojej córy sie pyta jak już idziemy a ty w kapciach i znowu wszyscy polew mają:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:21 w tych adidasach to na rowerze pojechałem Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:25 fantazją? nie wiem za bardzo o co Ci chodzi ,ale poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:24 ja sie tez kiedys w kapciach wybralam do swirologa :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:27 Czytam tak was to z was taka mała arystokracja, ogólnie przeciwieństwo mnie ja taki bardziej luzak roztrzepany. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:29 dlaczego twierdzisz ze to arystokracja? jakie z nas damy, mnie z Ditta do starych i grubych zaliczyli :D jak najbardziej pasujesz tutaj Uwierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:31 Ja arystokratka :D:D:D Mam białe drzwi,naprawdę.Jak Madau:D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:34 wiwat dla ludzi ktorzy maja biale drzwi :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:36 Też mam białe drzwi. A co z tymi drzwiami? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:41 <Też mam białe drzwi. A co z tymi drzwiami?> Madau kiedyś napisała że we Francji arystokraci mają białe drzwi a plebs brązowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:45 odwrotnie Ditto, pomylilo Ci sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:54 Przepraszam,faktycznie.Odwrotnie napisałaś.Już mi się w oczach mieni. W każdym razie ja mam białe jak i Wy obie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:44 Szpile, to jest taka moja historia. Mieszkam w starym rosyjskim palacu - rezydencji i mieszkaja tu dwa typy ludzi: arystokraci i studenci ( albo biedaki). Arystokracja ma podwojne, brazowe drzwi a my mamy biale. Brazowe drzwi nie mowia "dzien dobry" bialym bo uwazaja je za gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:56 Mnie nikt dzien dobry nie powie a;ale może dlatego że wszyscy mają tu drzwi brązowe i podwójne też a tylko ja białe :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:00 ja mam obok siebie biale drzwi brodatego studenta z ktorym zawsze sie jakos zagaduje. Arystokracja wychodzi trzaskajac tymi brazowymi drzwiami i na nas nie patrzy. Dopiero w ogrodzie dzieja sie rozne rzeczy, bo wiadomo, nikt nie wie czy to arystokracja czy plebs. I wtedy piecdziesiecioletnie paniusie w strojach nastolatek, opalone na czarno i utlenione na bialo potrafia odpowiedziec "dzien dobry" :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:05 <I wtedy piecdziesiecioletnie paniusie w strojach nastolatek> To ja,to ja,w stroju nastolatki bo po córce mam :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:09 Dittus, stroje nastolatek bywaja fajne, tez sie tak ubieralam jak mialam 30 lat i bardzo niska wage. Ale te paniusie sa po liftingach, solariach, maja tipsy wielgachne i chyba doczepiane wlosy bo maja ich mase. Chodza wytapetowane od rana do wieczora w spodniczkach z panterki i butach za kolano ( ze sliskiej skory). Prawie kazda ma mini pieska w ubranku. Przewaznie sa to Rosjanki ( podsluchalam kiedys jak gadaly) ale jest tez duzo Wloszek. Francuzow za to nie ma prawie zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:14 Ja chodzę w dżinsach a po domu w szlafroku :D Ubieram się prosto.Bluzka,sweter,spodnie.Myślałam ze chodzi Ci o spódnicę :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:20 ja tez chodze w dzinsach. Zwlaszcza tych ktore sobie niedawno kupilam, o rozmiar mniejsze, obciskajace. Mam zwykle kozaki na plaskim obcasie, bluzki ubieram w wiekszosci czarne i nawet dosc opinajace, mam dwa kremowe sweterki ktore przywiozlam sobie z Polski ( juz niestety za duze i wisza na mnie). No i kurtke mam puchowa, oliwkowa, zapinana w pasie - prezent od B. na mikolaja. A w domu siedze sobie w pizamce, fajnej, flanelowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:57 ja mieszkam w pokoiku ktory dawniej mialy sluzace. Ma 15 metrow kwadratowych ale jest z antresolka, dosc wysoka, na ktorej mam lozko i komode. Mieszkanko male ale bardzo przytulne. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:58 Na Ciebie jedną i kotka musi wystarczyć.Grunt się nie przejmować Madau ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:02 ja sie nie przejmuje Ditto. Uwielbiam moje mieszkanko i w zyciu bym jego nie zamienila na brazowe drzwi. takie duze apartamentowce ilez tam musi byc sprzatania hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:59 Aha:) bradzo dowcipne3. To ten rum, co go piłyśmy w herbacie...;) Muszę wyjść z pieskiem w tą psią pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:09 <bradzo dowcipne3. > dlaczego dowcipne 3 Szpilo? Ja nie wychodzę z kotem na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:27 <Od malego miala obrozke z adresem i numerem telefonu bo sie strasznie balam ze sie zgubi. > Moja była na działce to wolno se chodziła ale zawsze do domu wracała. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:32 Moja to kotka domowa. Uciekla kiedys na korytarz, ja za nia,ona sie wspina po schodach przerazliwie mialczac, dobieglam do niej jak zatrzymala sie na szostym pietrze, pod brazowymi drzwiami arystokratow i mialczala pod nimi a ogon miala nastroszony. Zlapalam ja i teraz bardzo uwazam jak otwieram drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:38 Ja piję herbaty z marketów,różne jakieś dziwne,kawę Nescafe creme, jakies lazanie i inne potrawy z marketów,czasem KFC,czy Macdonald, zależy co w obecnej chwili mi leży. Teraz zbieram siły by znów uderzyć w moją branżę odnowić certyfikaty, i byc może Norwegia lub zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:39 Kurcze, zostalo mi tylko pol paczki fajek. na e papierosa jakos nie umiem sie przerzucic ale pewno bede go musiala palic jutro. Bo co zrobie jak sie okaze ze ten operator zablokowal mi konto? Bede musiala pewno jutro w banku prosic o przyznanie mi debetu, bo jak na razie nie moge byc na debecie. Dosc ciezki czeka mnie dzien, jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:45 Strach ma wielkie oczy, Madau. Próbowałaś na drugi dzień skorzystać z karty. Wtedy mogła być awaria na ich serwerach, czy łączach, nie znam się. Często zdarza się, że odrzuca mi terminal kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:39 Moja kotka chciała tylko Garniera jeść bo na opakowaniu fotografia persa to pewnie myślała że to jej zdjęcie ale na szczęście przerzuciła się na feliksa-tam kot czarno biały :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:48 Sprobuje jutro wyciagnac pieniadze z bankomatu, tylko i tak musze isc do banku bo najblizszy bankomat tam wlasnie sie znajduje. Moze faktycznie w tym tabaku mieli cos nie tak z odczytywaczem kart. B. wlasnie do mnie dzwonil i chcial sie spotkac ale powiedzialam mu ze klade sie wczesnie spac bo jutro wstaje raniusienko. Nie byl zadowolony, no ale coz, nie bede na kazde jego zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 18:57 Uprasowałaś mu wszystkie koszule Madau? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:04 A skad! W tym tygodniu mowy nie ma zebym prasowala, sama zrobilam sobie zakupy. Chyba ze okaze sie ze operator zablokowal mi konto to bede sie musiala do B. usmiechac zeby mi cos dal na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:11 Ja Ci wykazało że masz środki na koncie to jest ok,na pewno.Nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rudka Re: Nic mi się n ie chce IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 19:27 Podziwiam cie uwierz bo siedzisz w szpitalu cięzko chory a i tak dajesz radę z szukaniem pracy, pisaniem na forum i jeszcze ćwiczyć będziesz. Musze zadzwonic do tego szpitala i pochwalić, że takie dobre masz warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:30 <Musze zadzwonic do tego szpitala i pochwalić, że takie dobre masz warunki.> Rudka,gościu,czy Ty kablownik że musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rudka Re: Nic mi się n ie chce IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 19:53 Czemu taka jesteś nie miła ? To jest kablowanie gdy się chce zadzwonić i szpital pochwalić ? Uwierz jest w bardzo cięzkim stanie, bo nawet sam do szpitala nie pojechal, aż kolega go musiał zawieść, a ty się chcesz kłócić. Trzeba szpital pochwalić, że daje takie mozliwości ciężko choremu. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 19:59 Widzisz ruda, ciebie chyba coś gryzie? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 20:03 powiedz co ty rudka sobie wyobrażasz? jestem na ręcie,pracuje i mi w tym pojebanym kraju jeszcze nie wystarcza na życie i utrzymanie rodziny, to jest kuqwa normalne? w cywilizowanym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 20:00 Ni jestem niemiła tylko nie podoba mi się słowo "muszę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 20:01 <Widzisz ruda, ciebie chyba coś gryzie? > Gryzie rudkę pod pachami? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Nic mi się n ie chce 10.01.13, 20:05 dla mnie to ona może do samego prezydenta dzwonic i mnie chwalić:D Odpowiedz Link Zgłoś