lucyna_n 17.07.09, 10:16 najpierw Fanaa, teraz Main hoon na tylko ten lektor aaaaa!!!! tragedia, nie można wyłączyć, a na ładności języka połowa ładności filmu polega. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 11:41 a ty ostojo odpowiedzialnosci i porzadku spolecznego widze ze w strone majkela, gole torsy i boysbandy z indianinami napierdalajacymi o milosci jedynej czystej i prawdziwej Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:03 Michael i Bollywood - long way apart, IMO. Odpowiedz Link
dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:05 nowe wiesci u majkela. nogi ma zgnile, wyglada to na stygmaty, oraz piosenke spiewa nowa, tylko calkiem do czegos podobna. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:12 dobra, już dobra, więcej o sobie pisać nie będę, bo widzę że się stresujesz Odpowiedz Link
dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:17 jasne zamknij sie w sobie, na zlosc mamie odmroz uszy Odpowiedz Link
nienill Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:18 dziadostwa_tolerowac_nie_bede napisał: > jasne zamknij sie w sobie, na zlosc mamie odmroz uszy tego sie nie spodziewalam jakiz pan jest rozsadny i zdrowo egoistyczny Odpowiedz Link
lucyna_n Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:21 no to już nie wiem mam pisać czy nie, nie myślałam że to będzie na złość jak przestanę tylko że ci ulży Odpowiedz Link
nienill Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:22 lucyna_n napisała: > no to już nie wiem mam pisać czy nie, nie myślałam że to będzie na złość jak > przestanę tylko że ci ulży no wiec pan Ci ladnie napisal, zebys sie nie poswiecala dla dobra innych albo slabo doczytalam Odpowiedz Link
nienill Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:23 chyba jednak slabo doczytalam ale dzisiaj mam wolne do myslenia Odpowiedz Link
lucyna_n Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:26 no to ja już nic nie rozumiem tak się ucieszylam z tego że tak miło mi się dzionek zaczął chcialam się tą radością podzielić a tu się okazuje że znowu się wyrwalam jak ta idiotka, a co gorsza mam się dalej wyrywać , i chyba tylko po to żeby się Ufo mógł wyzłośliwiać. super :/ Odpowiedz Link
nienill Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:29 a to Ufo? bo ja jeszcze nie wiem czy to on Odpowiedz Link
nienill Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:32 lucyna_n napisała: > jak nie on to nie wiem kto > moze on ja tylko pisze, ze jeszcze nie wiem czy on Odpowiedz Link
nienill Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:35 nienill napisała: > lucyna_n napisała: > > > jak nie on to nie wiem kto > > > moze on > ja tylko pisze, ze jeszcze nie wiem czy on bo nie czytalam drugiego watku ale juz przeczytalam Odpowiedz Link
dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:44 > no to ja już nic nie rozumiem > tak się ucieszylam z tego że tak miło mi się dzionek zaczął chcialam się tą > radością podzielić a tu się okazuje że znowu się wyrwalam jak ta idiotka, a co > gorsza mam się dalej wyrywać , i chyba tylko po to żeby się Ufo mógł wyzłośliwi > ać. no tak, niewinny aniolek schanbiony opluty Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 12:51 dziadostwa_tolerowac_nie_bede napisał: > no tak, niewinny aniolek schanbiony opluty Ty też taki dobry i taki biedny. nie wyłudzasz, to roweru nie dali łajzy - co nie ? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 13:08 tym razem żebyś wiedział że czuję się niesprawiedliwie potraktowana. Odpowiedz Link
dziadostwa_tolerowac_nie_bede Re: chyba zacznę płacić abonament 17.07.09, 14:55 przepraaaszam Odpowiedz Link