07.02.13, 10:54
Czytalem rano Uwierzu exvinci
cozes napisal na mojego ojca
ze on najezdza panienki
za stodolom
o mne tez zem jakis kartofel
pazozyt, len depresiak i te sprawy
Myslalem ze mnie ku...ca trafi
Co tobie odbilo chlopie
cozem ci zrobil
admini skasowali posta
ale on siedzi w mojej glowie
ja do tych podziemi
nie pojde.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ależ Marianie Re: Czytalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 11:38
      uwierz przecież wszystkim wytłumaczył, że to wszystko to taka świetna zabawa, a nie zwykłe chamstwo i buractwo. Nie powinieneś wiec się wku...ać tylko cieszyć, że koledze humor dopisuje.

I potem się mifredo denerwuje, że ludzie wolą się tu nie logować i nie pisać pod swoimi stałymi nickami...
    • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 11:47
      Ex_Vinci miał na myśli te gnojstwo,szeleściarstwo,pisuary co tu wchodzi a nie Ciebie Marainie.
      On użył określenia pory w znaczeniu jakimś gwarowym a nie twój nick.Nie wiem co znaczy "poryp"ale coś znaczy.
      Widziałeś jak tu wchodzą jacyś borderowie i nawalankę robią i nie wiadomo czego chcą.
      Tu miało być forum schizofrenia a nie pole bitwy.
      Ja zostałam zblokowana przez admistrację nie wiem za co,Uwierz także.
      Za to ze mamy diagnozy choraba psychiczna i piszemy na forum Schizofrenia.
      Zapytaj tych ludzi co wciąż mają pretensję i administrację tego forum o co chodzi i kto może i co może tu pisać.
      Nie dziw się zatem Uwierzowi że wpadł w szał bo każdy tu już dostaje wqrwa a bordeline się cieszą bo to pijaki i smutasy to szukają wrażeń.
      Zrobisz jak zechcesz.
      Pozdrawiam.
      • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 11:59
        Ja nie wiedziałam na przykład że 'szelest"to pieniądz a szeleściara to taka kobieta,żądna kasy.
        Są określenia które są gwarowe,regionalne,środowiskowe a ja ich nie znam i dopiero gdy się dowiem co znaczą to wiem.
        Ktoś na forum chad miał nick dalej lama no to go panny napadły że nie można a ja się zastanowiłam czy może Dalaj Lama nie wszedł prawdziwy i nie napisał bo był wtedy akurat w Polsce.
        Pognały go- teoretycznie-to wolno a to nie wolno.Ja napisałam:Bądź sobą:)ale chyba to nie on bo zmienił(a)na dalej lama :D
      • czubata Re: Czytalem 07.02.13, 12:14
        ditta12 napisała:

> Ex_Vinci miał na myśli te gnojstwo,szeleściarstwo,pisuary co tu wchodzi a nie
        > Ciebie Marainie.

Na jakiej podstawie jestem zaliczana do tego co nazywasz gnoistwem? Bo wchodzą tu jacyś niezalogowani? Co ja mam z tym wspólnego, żeby tutaj się miano znęcać nie tylko nade mną ale nad moją rodziną również? Opowiesz, przedstawisz dowody na to że mam coś z tym wspólnego,z tymi anonimami?

> Nie dziw się zatem Uwierzowi że wpadł w szał bo każdy tu już dostaje wqrwa a bo
        > rdeline się cieszą bo to pijaki i smutasy to szukają wrażeń.

Nie, to ja już mogę dostać wku..., mogłabyś w końcu zaprzestać wysyłania tych wszystkich dopieprzających maili na moją drugą skrzynkę. Mogłabyś sobie dać spokój, ale to ty cały czas szukasz wrażeń i zaczepiasz nawet mailami żeby o sobie przypomnieć.
    • czubata Re: Czytalem 07.02.13, 11:55
      Bo to takie zabawne, pośmiać się z tatusiów obcych ludzi. Nie martw się Marianie, to nie ty jesteś tym "wsiowym porypem" tylko ja. Uwierz mnie tak od dawna nazywa i bardzo się tym chlubi. Aczkolwiek nie wiem co Uwierzowi do mojego 81 letniego tatusia, który jedną nogą jest już właściwie w grobie, wymaga opieki z mojej strony, i nie w głowie mu żadne za stodołą panienki.
      Ja Uwierzowi nie życzę by takich czasów doczekał ze swoimi rodzicami, kiedy będzie potrzeba rodzica myć własnoręcznie, ubierać, godzić się na różne dziwactwa, i bać się że któregoś dnia zastanie się rodzica nieżyjącego. (no chyba że Uwierz będzie wolał oddać do domu starców)

Także się nie martw Marianie, bo to nie o ciebie i o twojego tatusia chodziło. To ja jestem adresatem tych wszystkich określeń przez Uwierza użytych.

:)

• ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 12:53
        Jak widzisz Marianie są ludzie i ludziska.
        Jest takie przysłowie:Z kim się zadajesz takim się stajesz.
        Niektóre panie lubię zmieniać front bo pragną elit,dam i wysoko mniemających o sobie przyjaciół.
        Myślą ze im dorównają a nawet nie wiedzą co to Pieta.
        Niech tam.
        Uwierz jest normalnym człowiekiem,pracował jako spawacz w stoczni,no to trza mu dokopać.
        Tak zwana pseudointeligencja,pseudoelity co pojęcia nie mają o niczym a pchają się na urząd lub psychologi pisaki,niezrealizowane,niedowartościowane,poszkodowane przez los,których nikt nie chce bo szacunku do ludzi nie mają.
        Oceń sam.Masz rozum i myślisz.
        Uwierz swoje napisał w takiej formie na jaką zasłużyło to forum,które rzekomo miało być dla schizofreników i rodzin jak Mifredo i innych którzy chcą się może czegoś dowiedzieć.
        Ja i Madau pisałyśmy sobie o ciastach,kosmetykach,książkach bo takie nasze życie i zainteresowania.To nam pomagało i najważniejsze.Byłyśmy razem co rano.Nie traciłyśmy gruntu pod nogami.Trza było to rozbić jak to na wsi przychodzą nieraz tacy żeby się nawalać i rozbić zabawę.
        Polecam film Polańsiego,chyba jeszcze ze studiów jego:Rozbić zabawę.
        • czubata Re: Czytalem 07.02.13, 13:48
          poszkodow
          > ane przez los,których nikt nie chce bo szacunku do ludzi nie mają.

Celnie opisałaś swój problem. Dobrze ci idzie ta autoanaliza, może kiedyś przestaniesz czuć się wykluczana, przeganiana, ograniczana,czy to w realu, czy na forach, ja ci tego życzę. Żebyś zaczęła szanować ludzi, nie tylko na forum, ale w realu także. Bo inaczej będziesz potrzebowała się wiecznie w jakiś podziemiach kryć.

> Jest takie przysłowie:Z kim się zadajesz takim się stajesz.

Jest jeszcze inne: kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.

i innych którzy chcą się może
          > czegoś dowiedzieć.

Na razie się dowiaduję o moim tatusiu obskakującym panienki za stodołą, o rzekomych ciągotach alkoholowych "zapijaczonych" pań i innych waszych projekcjach.

> Ja i Madau pisałyśmy sobie o ciastach,kosmetykach,książkach bo takie nasze życi
          > e i zainteresowania.To nam pomagało i najważniejsze.

A kto wam broni pisać? Tylko wara ode mnie, od mojego ojca, od mojego psa, kota i bóg wie co jeszcze wam przyjdzie do głowy. I przestań pisać te głupawe maile do mnie, daj mi święty spokój.

> Uwierz swoje napisał w takiej formie na jaką zasłużyło to forum,

No takie sobie stworzyliście. Forum to ludzie przecież, jacy ludzie, takie forum.

Tak na marginesie, wiesz co oznacza słowo "pieta"? To jest taka cecha której nie posiadasz. Gdybyś mogła spytać swego chomika, coś by ci na ten temat opowiedział.

Na końcu

SERDECZNIE POZDRAWIAM!

Jak ty mnie w tych swoich szyderczych mailach.

Pa!

:*
          • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 14:24
            Czy ktoś pisze do obywatelki czubatej jakieś szydercze meile z mojej poczty szanowna administracjo?Jest taka możliwość?Technicznie może wszystko jest możliwe jeśli informatyk zdolny albo..........psychoza o sobie niestety znać daje.A to smutne,trza iść do lekarza.

Nie opisuje się na blogu jak tatuś doi gorzałę i ryjek charakterystycznie wyciąga w stronę kieliszeczka wyciągając go.To brzydko tak o tatusiu ale niech tam.
            Pieta to kobieta z ciałem dorosłego mężczyzny na kolanach a nie kobieta z dzieciątkiem na rękach.
            Michał Anioł wyrzeźbił Pietę mi się zdaje ale możliwe że mi się tylko zdaje a na forum Mokry pies czy coś tam było napisane inaczej przez obywatelkę czubatą .
            Pozdrawiam
            https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQyTRhkOjslZHJ83f3oFcnH8EEF6lqcUN574tIodZ27E6OFT3G_A
            • czubata Re: Czytalem 07.02.13, 15:58
              > Nie opisuje się na blogu jak tatuś doi gorzałę i ryjek charakterystycznie wycią
              > ga w stronę kieliszeczka wyciągając go.To brzydko tak o tatusiu ale niech tam.

To co ja mam do mojego taty, to ja mam do MOJEGO taty, i mam prawo opisywać sobie jak chcę, ale ty, czy wy, wam nic do tego. Jak masz potrzebę skomentować, to skomentuj na moim blogu, a nie robisz sobie tu prowokacje, posługując się mną. Zajmij się swoim dziubkiem, i tym co o swojej rodzinie wypisujesz, bo zdaje się twoja mamusia dziubków nie wyciąga do kielicha, i lata za tobą i się troszczy,do szpitali dostarcza wszystko co potrzeba, więc masz wielkie szczęście! mimo to nad losem swoim biadolisz, zamiast dać matce spokojną starość, zamiast się zlitować nad jej na pewno zaawansowanym wiekiem.

Ja nie wiem czyją inteligencję próbujesz oszukać twierdząc że ty maili do mnie nie wypisujesz, kogo teraz oszukujesz, mnie czy samą siebie?

> a forum Mokry pies czy coś tam było napisane inaczej przez obywatelkę czubatą .

A czemu ty tak śledzisz obywatelkę czubatą, że wszystko wiesz co ona gdzie pisze? Ja mam psychozę, czy ty chorą wręcz obsesję? Łazisz, niuchasz, przynosisz wieści na to forum,z tego co ja piszę na blogu, z tego co piszę na innych forach, a jak nikt nie reaguje to zaczynasz jakieś porąbane maile słać. Ja rozumiem że ty chorujesz, ja też choruje, ale u ciebie jest aż tak źle, że musisz mnie w ten sposób wirtualnie napastować? Dobrze że mnie bóg był nie opuścił, że się nie poznałam z tobą w realu, bobym miała scenariusz z jakiego thillera na żywo.

Jezuuu.

Odwal się Ditta.

Amen.
              • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 16:06
                czubata napisała:
                <to zaczynasz jakieś porąbane maile słać.>

Przytocz jakiś mail co ci wysłałam bo nie wiem o co chodzi.Nic nie wysyłałam obecne.Dawniej tak,mam je nawet jeszcze na poczcie gdy pisałyśmy do siebie ale to było dawno,gdy jeszcze nie dawałeś sobą manipulować pewnym "elitarnym" kręgom.Mam Twoje zdjęcia ale nikomu ich nigdy nie wysyłałam bo tak się nie robi.
                Tyle mam do powiedzenia.
        • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 14:18
          Kompleksy pani ditty są powalające i oddające istoty awantury. Wszystko to z poczucia niższości głeboko w niej siedzącego.

Kto ma szacunek do ludzi? Ty? Wolne żarty. Masz taki jak do siebie, która ciągle widzisz gdzieś niżej poza salonem. Typowa mentalność Pisiaka. Pisialstwo ciągle pisze o Salonie i są niepokornymi dziennikarzami w walce z Salonem. O sobie rozumiem piszesz, bo to nawet prawdopodobne.

Próba porozumienia z tym forum, żeby nie było awantur zostało przez was odebrane tylko jako poczucie słabości i potęgowane były ataki na ludzi. Typowe dla psychopatów jakimi jesteście. Rozumiecie tylko język siły.

Ja polecam jakiś film o polowaniu na czarownice. To o was film. Chorych ludziach, którzy wyprojektowują na inych swoją nienawiść.
          • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 14:20
            wchodzę dzis na schizę i co widzę? Znow te same teksty pana Uwierza, który sprawia, ze zaczynam pisać. Sami sobie przyciągacie wrogów.
          • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 14:27
            to chyba rzeczywiście jest tak, że miejscowi robią bydło i dlatego ludzie się nie logują. Bo wiadomo, że będą glanowani ci, którzy nie zbandy niepokornych salonowców. Bo jak ktoś ma stałego nicka, do jest tutaj obsmarowywany nawet jeśli nie bierze udziału w awanturze. Więc lepiej pisać tu jako anonim widać. Sami sobie gotujecie ten los.

• ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 14:33
              sor-te napisał(a):

<to chyba rzeczywiście jest tak, że miejscowi robią bydło>

Nie mam więcej pytań co do tego kto ukrywa się pod powyższym nickiem bo wiem kto z upodobaniem używa określenia"bydło".
              Nie wiem natomiast co ono oznacza i jak widzisz Marianie nie łatwo jest w życiu.
              Co oznacza robić "bydło"-kto mi to wyjaśni ?
              • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 14:35
                ale ja sie nie ukrywam. jestem tym ze szczura. jakbym chcial to bym sie ukrywał, ale nie mam zwyczaju. jakbym chciał was niszczyć to robiłbym to skutecznie, ale nie mam waszych zwyczajów.
                • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:37
                  sor-te napisał:

> ale ja sie nie ukrywam. jestem tym ze szczura. jakbym chcial to bym sie ukrywał
                  > , ale nie mam zwyczaju. jakbym chciał was niszczyć to robiłbym to skutecznie, a
                  > le nie mam waszych zwyczajów.>

Zatem o co ci konkretnie chodzi?Tak sobie chcesz popisać?Sobie a muzom?Potrzebujesz oklasków dla swej "twórczości"?Poklep się po dupie:)
          • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 14:28
            sor-te napisał(a):

<Ja polecam jakiś film o polowaniu na czarownice. To o was film.>

Jesteś z tych co się nazywa Święta Inkwizycjum?Polujesz na ludzi?Zadajesz im tortury i sprawia Ci to wielką przyjemność może?
            • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 14:30
              to o tobie ditto. ja nie mam zwyczaju polować na ludzi. ale mam zwyczaj reagować na chamstwo.
              • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:41
                sor-te napisał:

> to o tobie ditto. ja nie mam zwyczaju polować na ludzi. ale mam zwyczaj reagowa
                > ć na chamstwo.>

A nie możesz reagować na chamstwo na forum dla borderów i psychopatów?
                poszukaj sobie takich forów w necie.
                Tu są tyko schizofrenicy,ja mam chad i Mifredo syna chorego na schizofrenie.
                Tacy z zaburzeniem osobowości to nie wiem gdzie mają swoje miejsca.Może je utwórz i wtedy coś zrozumiesz.
                • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 15:48
                  Nie. Nie reagowalem rok co tylko nakręcało spiralę waszego chamstwa. Będę reagował jeśli będę chciał.

Osobowość to wy akurat macie zaburzoną ostro, tyle, że do tego macie chorobę. Jedno drugiego nie wyklucza. Chamstwo tutejsze nie jest kwestią choroby. Jest kwestią osobowości waszych. Ty jesteś akurat psychopatką niezłą.
                  • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:50
                    sor-te napisał:

> Nie. Nie reagowalem rok co tylko nakręcało spiralę waszego chamstwa. Będę reago
                    > wał jeśli będę chciał.
                    >
                    > Osobowość to wy akurat macie zaburzoną ostro, tyle, że do tego macie chorobę. J
                    > edno drugiego nie wyklucza. Chamstwo tutejsze nie jest kwestią choroby. Jest kw
                    > estią osobowości waszych. Ty jesteś akurat psychopatką niezłą.>

A Ty nie masz roboty i na garnuchu rodziców jesteś,no bo kto cię zatrudni,takiego niedouka i złośliwca :D
                    • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 15:53
                      O siebie się martw. Bo wiemy na jakich ty garnuchach bywasz. I nie tylko to wiemy
                      • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:55
                        sor-te napisał:

> O siebie się martw. Bo wiemy na jakich ty garnuchach bywasz. I nie tylko to wie
                        > my>

To ile was jest że wiecie?A może jaźń ci się rozwarstwiła?
    • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 14:39
      marian_poryp napisał:

> Czytalem rano Uwierzu exvinci
      > cozes napisal na mojego ojca
      > ze on najezdza panienki
      > za stodolom
      > o mne tez zem jakis kartofel
      > pazozyt, len depresiak i te sprawy
      > Myslalem ze mnie ku...ca trafi
      > Co tobie odbilo chlopie
      > cozem ci zrobil
      > admini skasowali posta
      > ale on siedzi w mojej glowie
      > ja do tych podziemi
      > nie pojde.

Marianie trzymaj sie cieplutko i pozdrów Pupę oraz Szanownego Twojego tatę :))
    • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 14:50
      a kim ty jesteś człowieku, żeby kogoś tak obrażać?
    • Gość: Podejdźnodopłota Re: Czytalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 15:18
      ex.vinci napisał(a):
      Marian pierwsze słysze żebym coś na ciebie napisał, wejdź na zamknięte to Ci napiszę, w życiu nic na ciebie nie napiszę

o, i to jest prawdziwa zabawa :D:D:D:D:D

• ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:45
      Jak widzicie miłe dziewcze pozdrawia nawet pupę swoją :D

Uwierz,Przecież wiadomo że napisałeś do trolli.Widziałam ten wątek wczoraj.Szkoda że zniknął,widocznie ktoś se myszką kliknął ;)

Zabawne jak se pani lubi myszką kliknąć-klik ;)
      • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:47
        jak tej pani klikającej myszką na imię jest?Był jakiś z tym problemik mały zdaje się.
        Nawratilowa? :)
        • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:52
          mokra myszka-ciekawe gdzie dziś kliknie coby napaskudzić
          i niepokój w chatce swojej wzbudzić :D
      • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 16:00
        ditta12 napisała:

> Jak widzicie miłe dziewcze pozdrawia nawet pupę swoją :D
        > Zabawne jak se pani lubi myszką kliknąć-klik ;)

WAL SIĘ BABCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 16:16
          varna771 napisała:

> ditta12 napisała:
          >
          > > Jak widzicie miłe dziewcze pozdrawia nawet pupę swoją :D
          > > Zabawne jak se pani lubi myszką kliknąć-klik ;)
          >
          > WAL SIĘ BABCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!>

A ty się już dziś waliłaś z kimś wnusiu? :D
          >
          • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 16:23
            ditta12 napisała:

> varna771 napisała:
            >
            > > ditta12 napisała:
            > >
            > > > Jak widzicie miłe dziewcze pozdrawia nawet pupę swoją :D
            > > > Zabawne jak se pani lubi myszką kliknąć-klik ;)
            > >
            > > WAL SIĘ BABCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!>
            >
            > A ty się już dziś waliłaś z kimś wnusiu? :D

Zobacz lepiej jakie Ty walisz błędy ortograficzne i nie tylko !!! taka wyszczekana na forum jesteś to powinnaś wiedzieć, że NIE MÓWI SIE " Nie rozumię" tylko " Nie rozumieM" tak samo " nie umiem" !!!!!
            • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 16:36
              Vara napisała

<Zobacz lepiej jakie Ty walisz błędy ortograficzne i nie tylko !!! taka wyszczekana na forum jesteś to powinnaś wiedzieć, że NIE MÓWI SIE " Nie rozumię" tylko " Nie rozumieM" tak samo " nie umiem" !!!!!>

a ja myślała ze na forum się pisze a nie mówi i do tego rozumiem a nie rozumieM.
              Mnie nie trzeba kosmetyków bo już mam od Madau,daruj se więc :)
              Jestem dyslektykiem i mam problem z ę,en.
              Przepraszam zatem czytelników wykształconych.
              Varna,a pamiętasz jak Zjawa dała mi od ciebie numer gadu gadu i rozmawiałyśmy sobie często a ty napisałaś że znasz mnie tylko z forum?
              Nie ładnie kłamczuszko,oj nieładnie.Pisałyśmy o sztuce bo pisałaś pracę magisterską czy jakąś.
              Zapomniałaś młoda cipko?Bo ja to babcia jak napisałaś ale bywają przypadki że córki są młodsze od matki :D
              • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 16:42
                <Vara napisała >

Oj,znów się pomyliłam.To przez to że mnie pouczasz.Już nie wiem czy ty vara czy varga,a nie, varna chyba a temat twej pracy wtedy to był Słynni Schizofrenicy-i po to tu przyszłaś,po wiedzę a teraz tak się odpłacasz?

Trzymaj się ciepło i żeby ci życie płynęło słodko:)
                • Gość: jak wam nie wstyd Re: Czytalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 16:46
                  To sobie przyjaciółki kulturalnie porozmawiały...

Pod nazwą forum powinno być ostrzeżenie dla tych, którzy szukają wsparcia a nie znoszą plugawego języka.

W realu też się tak zachowujecie? Jak wam nie wstyd. Uwierz to uwierz, ale żeby dziewczyny się tak zachowywały?
                  • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 17:03
                    Gość portalu: jak wam nie wstyd napisał(a):

> To sobie przyjaciółki kulturalnie porozmawiały...

Przyjaciółkami to nigdy nie byłyśmy, ale nie ukrywam, że lubiłam Ditte.
              • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 16:51
                ditta12 napisała:

> Vara napisała
                >
                > Varna,a pamiętasz jak Zjawa dała mi od ciebie numer gadu gadu i rozmawiałyśmy s
                > obie często a ty napisałaś że znasz mnie tylko z forum?
                > Nie ładnie kłamczuszko,oj nieładnie.Pisałyśmy o sztuce bo pisałaś pracę magiste
                > rską czy jakąś.

Ditta !! PIJESZ NIE PISZ !!! Pudło !! na sztuce to ja się nie znam, wiec tym bardziej nie mogłam napisać w tym temacie pracy !! Zjawa regularnie pisała na starej schizofrenii może z 6 lat temu, nie przypominam sobie byśmy pisały na gg, nie mam tych rozmów w archiwum a numer gg od 2004 roku ten sam ... zobacz jaką Ty manipulantką jesteś, nawet jeśli zamieniłysmy kilka zdań na gg to i tak nie znamy się osobiście !! ja nic o Tobie nie wiem( jak masz na imię itp) i Ty o mnie też nic nie wiesz!!! więc nie wypowiadaj się na mój temat!!!
                • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 17:10
                  <Ditta !! PIJESZ NIE PISZ !!!>

Varna,pijesz nie klikaj :D

Ciekawe skąd ja wiem jak Ty masz na imię D!
                  Chyba jednak coś Cię pamięć myli w tak młodym wieku :)
                  • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 17:14
                    ditta12 napisała:

> <Ditta !! PIJESZ NIE PISZ !!!>
                    >
                    > Varna,pijesz nie klikaj :D
                    >
                    > Ciekawe skąd ja wiem jak Ty masz na imię D!
                    > Chyba jednak coś Cię pamięć myli w tak młodym wieku :)

No jak mam na imię ??
                    • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 17:18
                      Koniecznie chcesz żebym podała na forum publicznie?D
                      Zastanów się.Ja mam pamięć dobrą choć stara jestem bo mam 53 lata.A ty ole liczysz sobie latek dziewczynko skoro piszesz do mnie WAL SIĘ BABCIU!!!!!!!!!
                      Podfruwajka może?Nastolatka?Mogłabym być twoją babcią aniele ty mój? "D"
                      • varna771 Re: Czytalem 07.02.13, 17:30
                        ditta12 napisała:

> Koniecznie chcesz żebym podała na forum publicznie?D
                        > Zastanów się.Ja mam pamięć dobrą choć stara jestem bo mam 53 lata.A ty ole licz
                        > ysz sobie latek dziewczynko skoro piszesz do mnie WAL SIĘ BABCIU!!!!!!!!!
                        > Podfruwajka może?Nastolatka?Mogłabym być twoją babcią aniele ty mój? "D"

Ty mnie możesz opluwac i wyzywać od najgorszych ? sobie popychadło ze mnie zrobiłaś!! przesadziłaś i to grubo nie tylko dzisiaj, ale i tydzien temu!! Przypomnij sobie Twoje bluzgi na mój temat sprzed tygodnia i to napisała Pani 53 letnia!! wstydź się!! Owszem nie powinnam pisać w takim tonie do Ciebie, ale Ty też nie masz szacunku do mnie.
                        • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 17:34
                          b.k co znaczy-bez komentarza.
                      • Gość: troll - wróg bandy Re: Czytalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 18:01
                        ditta12 napisała:
                        > Ja mam pamięć dobrą choć stara jestem bo mam 53 lata.

Wstyd mi, że jesteśmy z tego samego pokolenia. Na szczęście nie uważam się za starca, ani niczego nie muszę usprawiedliwiać swoim wiekiem. Prostactwo wieku nie ma.
                        • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 18:06
                          Gość portalu: troll - wróg bandy napisał(a):

> ditta12 napisała:
                          > > Ja mam pamięć dobrą choć stara jestem bo mam 53 lata.
                          >
                          > Wstyd mi, że jesteśmy z tego samego pokolenia. Na szczęście nie uważam się za s
                          > tarca, ani niczego nie muszę usprawiedliwiać swoim wiekiem. Prostactwo wieku ni
                          > e ma.

Nie mniej sobie za złe :)
              • Gość: Ja tylko Re: Czytalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 17:14
                w kwestii formalnej:

ditta12 napisała:

Pisałyśmy o sztuce bo pisałaś pracę magiste
                > rską czy jakąś.

O sztuce mięs? Czy o sztuce rzucania mięsem? :) Bo nie bardzo widzę, co taka... osoba, jak ditta12 miałaby do pogadania o sztuce na poziomie magisterskim, czy jakimś. No nie rozumiĘ normalnie, choć sztukie zawsze lubiAłem, jak wszyscy lubIEJA. ;)
                • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 17:21
                  Gość portalu: Ja tylko napisał(a):

> w kwestii formalnej:
                  >
                  > ditta12 napisała:
                  >
                  > Pisałyśmy o sztuce bo pisałaś pracę magiste
                  > > rską czy jakąś.
                  >

A ty co za sztuka w kwestii formalnej?Jeśli można wiedzieć.Sztuka dorastania?
                  > O sztuce mięs? Czy o sztuce rzucania mięsem? :) Bo nie bardzo widzę, co taka...
                  > osoba, jak ditta12 miałaby do pogadania o sztuce na poziomie magisterskim, czy
                  > jakimś. No nie rozumiĘ normalnie, choć sztukie zawsze lubiAłem, jak wszyscy lu
                  > bIEJA. ;)
    • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 15:51
      Uwierz, faktem jest rzeczywiscie, że masz cipkę i dobrze, że się wreszcie przyznałeś przed sobą. CHoć każdy to widzi jak tylko rzuci okiem. Widzę , że robisz przebieranki w kobiece imionka.
      • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 15:53
        sor-te napisał:

> Uwierz, faktem jest rzeczywiscie, że masz cipkę i dobrze, że się wreszcie przyz
        > nałeś przed sobą. CHoć każdy to widzi jak tylko rzuci okiem. Widzę , że robisz
        > przebieranki w kobiece imionka.>

A ty masz cipę czy ch...a?Raczej obojnaczek jak się patrzy :)
        • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 15:55
          skończ swoje fantazje. ale coż innego ci zostaje. rzeczywistość nie rozpieszcza
          • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 16:01
            sor-te napisał:

> skończ swoje fantazje. ale coż innego ci zostaje. rzeczywistość nie rozpieszcza>

Możesz jaśniej bo nie rozumię co chcesz mi przekazać.Zawiłość wypowiedzi.
    • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 17:28
      jakoś tak było, że ludzie zwykle spieprzali z NRD do RFN a nie w drugą stronę.

Jakoś jest cąłkowicie zrozumiałe, że Czubatej nie było po drodze z towarzystwem. Jak widać nie tylko ona spieprzała z tej bandy. W drugą stronę jakoś nie ma chętnych. Ilość troli tutaj rośnie. Naliczam przynajmniej 3 i to bez ludzi ze szczura, a moze jest i więcej. Czyli tyle co tej bandy. STado to ma więcej wrogów niż samo liczy członków.
      • ditta12 Re: Czytalem 07.02.13, 17:36
        sor-te napisał(a)
        <STado to ma więcej wrogów niż samo liczy członków. >

A ty wróg czy członek?
        • sor-te Re: Czytalem 07.02.13, 17:38
          patrol obywatelski.
          • ex.vinci Re: Czytalem 07.02.13, 20:57
            sor-te to skrót? od "sor też żrym" dziwne.
            • ex.vinci Re: Czytalem 07.02.13, 20:58
              powinno być ser też jem a może ty czubatej siostra ze wsi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka