ellena_cyganka 19.08.09, 11:32 duzymi krokami, jak wiadomo jesień czasem świrów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kefirka.de Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 11:46 Wolę wersję rozwiniętą: jesień czasem świrów normalnych, nienormalnych i świrów zdrowiejących. Odpowiedz Link
ichnia Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 11:48 ellena_cyganka napisała: > duzymi krokami, jak wiadomo jesień czasem świrów. Przestań. Do jesieni daleko. Brrr... Odpowiedz Link
loserka Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 11:54 Porządny prawomyślny świr nie zważa na pory roku. Świruje jak należy pełne 12 miesięcy, czy to z nieba słoneczko, czy mżawka, czy śnieżek. Odpowiedz Link
ichnia Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 12:00 loserka napisała: > Porządny prawomyślny świr nie zważa na pory roku. > Świruje jak należy pełne 12 miesięcy, czy to z nieba słoneczko, czy mżawka, czy > śnieżek. > Ja nie jestem osobnikiem wyżej wymienionym, dlatego też pozwalam sobie nie lubić jesieni (z wyjątkiem ciepłej, słonecznej i bezdeszczowej), a w drugiej kolejności lata. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 12:15 > Porządny prawomyślny świr nie zważa na pory roku. > Świruje jak należy pełne 12 miesięcy, A czy Ty mnie przypadkiem chcesz obrazić? Zawsze się miałam za porządną. Odpowiedz Link
mskaiq Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 12:36 Mysle ze piekna jest polska jesien. Bede w Polsce wlasnie jesienia, i zrobie wiele zdjec. Chce pokazac ludziom z porazeniem mozgowym, jak piekne potrafia byc kolorowe liscie w Lazienkach. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
zabic_kurwe Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 12:41 chyba jak sobie nimi wanne wypelnisz w hotelu. w lazienkach sa drzewa iglaste juz od dawna Odpowiedz Link
kurwe_plujke Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 12:46 to sie nazywa racjonalizacja zasobow. nie trzeba oplacac grabkowych. Odpowiedz Link
paint.it.black Re: zbliża sie jesień 19.08.09, 16:50 jesień to moja pora ta kolorowa i szaro-mokro-czarna Odpowiedz Link
lucyna_n Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 00:26 boję się jesieni, boję się zimy., boję się ciemności, zimna, wiatru, boję się być, boję się nei być, boję się zasnąć i boję się obudzić, boję się stać i boję się położyć, boję się chodzić i boję się że zalegnę w wyrze, boję się wszystkiego, przekręcenei się z boku na bok wywołuje lęk aż do mdlości. Popierdolone to wszystko, i nawet nie wiadomo co to tak naprawdę jest. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 00:24 nie wiem czy to przez te jesień, czy przez to że aurex produkuje teraz inna forma w takich paskudych pudełkach, ale normalnei z dnia na dzień jest gorzej, mąż mnei pozapisywal do lekarzy a ja si ętam ledwo czolgam, w poczekalni cały czas się trzymam krzeła żeby z niego nei spaść i probuję nei okazywać paniki. Nogi z waty, brudna szmata zamiast mózgu, i ciągłe uczucie odrealnienia. Nawet nie mam siły iść do psychii bo i po co? i tak wiem co mi jest, i tak depakiny jeść nei będę. Czasem myślę że mam jakiś inny organizm że na mnie te wszystkie leki nei działają, albo działają jakoś koszmarnie. jak można się tak źle czuć i jednocześnie teoretyczne być zdrowym, to naprawdę jest tak kompletnei bez sensu. Czy można sobei wmówić takie samopoczucie? Odpowiedz Link
best.adriana Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 07:44 oj mozna se wmówić:-) ja kiedyś tak miałam...teraz wykańczam się nerwowo baa...przez głupi fakt ,że mam na większość produktów jedzeniowych uczuelnie....histeria..heh....dużo rzeczy można se wmówić gorzej wymówic:-)) Odpowiedz Link
ichnia Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 08:37 lucyna_n napisała: > Czy można sobei wmówić takie samopoczucie? Wiele można sobie wmówić lecz nie wszystko. Przynajmniej świadomie nie. A co tam robimy podświadomie to kto to może wiedzieć. Ja przez lata podejrzewałam u siebie wmawianie złego samopoczucia. A potem się poddałam (poszłam do lekarza). Odpowiedz Link
paint.it.black Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 09:42 u Ciebie to już chyba tak jest że przychodzi znikąd takie i dusi bardziej niż zwykle niedobre pory roku - też nie mit mnie wiosny dławią kiedy tak cudnie na zewnątrz a w środku szlam jak przychodzi zmora to tylko leczyć się, albo schować, przeczekać jak kto wybiera te Wasze endo wstrętne są. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 13:20 Kolejna noc na przeczekiwaniu atakow lęku, resztki optymizmu rozpłynęły się. leczę się leczę i jak już sobei myślę że no tak prawie da sie żyć, że całkiem dobrze jest to bęc. Teraz widzę że ta nagla chęć wyjazdu w Polskę nad wodę to taka była przygrywka, scenariusz się powtarza, mala górka i jebudu. Chyba sprobuję znowu z doxepinem, bo już na ssraje patrzeć nei mogę. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: zbliża sie jesień 20.08.09, 21:47 no i niestety się sprawdza, w pracy sterta listów od świrów, prywatne telefony od świrów bardziej lub mniej znanych, nawet od jednego baaaaardzo znanego (ble), jesień zbliża się duuużymi krokami, a ja jutro jade autem do mamy, i jak to na siódemce, standardowo otrę się o śmierć i jakoś tak mi dziś, jak o tym pomyślę... Prosze sie nie przemować, jutro bedę znów poukładana i spokojna, zadnej głupoty nie zrobię, jestem taka zawsze na miejscu, że mogłabym witac królową angielską, pod warunkiem, że wstrzymałabym atak wymiotów, cóż zycie jest takie nieprzewidywalne... Odpowiedz Link
dolor Re: zbliża sie jesień 21.08.09, 15:40 Mnie wprawdzie od jakoś dziwnie dłuższego czasu nic nie dolega, ale jak ta jesień szybko nie przyjdzie i dni z 30 stopniowymi upałami się nie skończą, to polegnę na polu pracy. Upiornie gorąco. A jesień była zawsze moją najaktywniejszą porą. Odpowiedz Link
u.nick Re: zbliża sie jesień 25.08.09, 18:29 niechybnie idzie jesień zakupiony został na tę okoliczność szalik i czekam.. i tak sobie za panem S. się nuci: "Minęło wiele miesięcy, ale mnie nic nie minęło; Czas dla mnie w miejscu przystanął (...) Ach , kiedy ruszą dla mnie dni? Noce i dni! I pory roku krążyć zacznę znów Jak obieg krwi" Odpowiedz Link