30.03.14, 22:39
ja żem se trochę telefonem się bawił,szyfrowałem go i takie tam i zainstalowałem rewelacyjną apkę ,dosłownie rewelka o nazwie "handcent sms" apka jest niesamowita po prostu.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:17
      Jak by ktoś chciał mnie zobaczyć w tym momęcie to podaję swoje obecne koordynatysmile

GPS

{54.322352,18.6020552}
      • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:30
        Już moje połeżenie jest nieaktualne, gdyby chciał mnie ktoś w tym momęcie namierzyć np: policja lub wojsko przez położenie telefonu GPS,lub sieci obecnie jestem w afryce, a dla ścisłości telefon się nie loguje do sieci i hot spotów sieciowychsmile, ditto urowadzę Cię tylko podaj mi osobę która jest w stanie zapłacić za ciebie parę milionów dolarówsmile podam tej osobie numer konta żeby wpłaciła mamonę a pieniądze wypłacę sobie w dowolnej chwili w każdym zakątku świata bez możliwości namierzenia mnie no ewentulnie tylko w danej chwili przez kilkanaście sekund kiedy będę wypłacałsmile
        • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:34
          obecnie już jestem na takim etapie że jestem praktycznie nieuchwytny tylko gdybym chciał a namierzenie mnie jest prawdziwie niemożliwe gdybym chciał.
          • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:37
            Tak jak i w internecie tak i telefonicznie.Nie powiem jak to zrobiłem publicznie ale służby specjalne są wstanie mnie tylko namierzyć a właściwie mój telefon w pewnym promieniu, policja i inne tego typu urzędy fizycznie nie są w stanie.
            • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:41
              powiem tylko tyle że możliwość jest namierzenia mnie z dokładnością promienią do kilku kilometrów ale chyba tylko NASA w tym momęcie mogła by do tego dojść jak.
              • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:44
                obecnie mój telefon właśnie w tym momęcie loguje się do sieci w Rio de Janeirosmile niepowiem jestem niezłysmile wrazie jak by ktoś mnie namierzał gdzie obecnie się znajdujęsmile
                • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:47
                  Ditto schiza chyba zrobiła swojewink wiedz że schizofrenicy to najbardziej inteligentne istoty na tym globiesmile
                  • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:50
                    ale już więcej nie zdradzę, moje możliwości są o wiele większe, dodam że satelity telekomunikacyjne to dla mnie pestkawink ale już cicho sza zmiana tematu.
                      • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:58
                        ale już i tak się mną interesują, więc obecnie już chyba wiedzą że korzystam z innego telefonu bo jawny jest dosyć często na podsłuchu a drugi testuję i niestety nie potrafią mnie namierzyćsmile, wiedzą też że korzystam z drugiego laptopa be ten którego używam na codzień mam przetrzepany ale wiedzą też że korzystam z internetu drugiego i drugiego laptopa ale co i jak to top secret, chłopaki są za mną daleko w tyle no ale się interesują mą osobą bo wychylam się z szeregu.
                        • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 00:12
                          jeszcze chwilu tu pobędę bo czekam na satelitę a ten będzie dostepny w tym miejscu które mnie interesuje za jakiś czas więc spoksik, a dla panów zainteresowanych mój drugi laptop się zalogował w sieci gdzieś na świcie powiem tylko że poza europą a jak to już musicie do może do Nasa lub Norad uderzyć po info jak to jest możliwe bo macie za cienkie umysły, i jeszcze jedno może dacie spokój z moim telefonem bo nie będę wda razy dziennie telefonu ładował.
                          • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 00:18
                            jeszcze mam fajny pomysł na szyfrowaną klawiaturę mojego pomysłusmile szyfrowanie przypadkowe raz na 24 godziny klucz trudniejszy od enigmy ale zmienić go mogę w pięć minut raz w tygodniu starczy, bo pan uwierz to geniuszsmile
                            • ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 06:40
                              <ditto urowadzę Cię tylko podaj mi osobę która jest w stanie zapłacić za ciebie parę milionów dolarów>
                              Dobra,możesz mnie uprowadzić,dam Ci za to milion dolarów.
                              <.....bo pan uwierz to geniusz>
                              A nie mówiła pani boginia afro ditta12smile
                              • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:06
                                tak trochę to nie jest zbyt śmieszne gdyby wiedzieli do końca co potrafię by mnie zgarneli i pewnie ktregoś pięknego dnia tak będzie jestem pewien.
                                • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:16
                                  jeszcze raz testuję swój drugi telefon na wszystkich możliwych namierzaczach sygnału GPS i sieciowego także na aplikacjach HTC i samsunga obecnie loguję się mój telefon w Buenos Aires.
                                  Nie ma fizycznej możliwości namierzenia go przez GPS w telefonie ani przez kartę sim jak mają taką technologię już to dopracowałem, co prawda dzwonić wtedy nie mogę bo reaming ale mogę się logować z każdego miejsca w Polsce.
                                  • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:18
                                    a te koordynaty które ci podałem z automatu i wrzuciłaś na mapkę to coś testowałem, to nie było moje faktyczne położenie ja byłem od tego miejsca około 20 kilometrów.
                                    • ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:42
                                      No przecież wiem że Ty leżysz na Plaży w San Pedro.
                                      • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:53
                                        odezwe sie pozniej mam zablokowany komputer wlasnie pisze z telefonu
                                        • ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:57
                                          Jak to?Komputer zablokowany czy brak dostępu do netu?
                                          • uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 19:47
                                            zablokowany był nie mam pojęcia jak to zrobił ktoś ale tak wyglądało jak by cały microsoft shakował, wszystkie konta i moje zabezpieczenia.
                                            • ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 20:30
                                              To Bil Gates tak zrobił we współpracy ze mną big_grin
                                                • ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 21:10
                                                  I flagi mają polskiewink
                                                  • ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 21:14
                                                    Wystrzygli się tak jak Ty i napaskudzili na Twą podłogę ale są przyjaźnie nastawieni jak widać.Co Ty na to?
        • trololo444 [...] 24.05.14, 16:14
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
          • eszmeralda.i.papugi Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:22
            "nie z nami taki numery", trololu : )
            • eszmeralda.i.papugi Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:26
              wybacz, trololu, jeszcZe kto by się nabrał jednak na taki numer i nie wykręciłby się tak łatwo sianem,
              brzydko, słowo daję, brzydko się bawisz
              • nikitta12 Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:30
                A co to za trololo i czym się zajmuje?
                Nie zdążyłam przeczytać.
                • eszmeralda.i.papugi Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:34
                  podrzuca innym pod nogi skórkę banana wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka