uwierz_w_to 30.03.14, 22:39 ja żem se trochę telefonem się bawił,szyfrowałem go i takie tam i zainstalowałem rewelacyjną apkę ,dosłownie rewelka o nazwie "handcent sms" apka jest niesamowita po prostu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:17 Jak by ktoś chciał mnie zobaczyć w tym momęcie to podaję swoje obecne koordynaty GPS {54.322352,18.6020552} Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:30 Już moje połeżenie jest nieaktualne, gdyby chciał mnie ktoś w tym momęcie namierzyć np: policja lub wojsko przez położenie telefonu GPS,lub sieci obecnie jestem w afryce, a dla ścisłości telefon się nie loguje do sieci i hot spotów sieciowych, ditto urowadzę Cię tylko podaj mi osobę która jest w stanie zapłacić za ciebie parę milionów dolarów podam tej osobie numer konta żeby wpłaciła mamonę a pieniądze wypłacę sobie w dowolnej chwili w każdym zakątku świata bez możliwości namierzenia mnie no ewentulnie tylko w danej chwili przez kilkanaście sekund kiedy będę wypłacał Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:34 obecnie już jestem na takim etapie że jestem praktycznie nieuchwytny tylko gdybym chciał a namierzenie mnie jest prawdziwie niemożliwe gdybym chciał. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:37 Tak jak i w internecie tak i telefonicznie.Nie powiem jak to zrobiłem publicznie ale służby specjalne są wstanie mnie tylko namierzyć a właściwie mój telefon w pewnym promieniu, policja i inne tego typu urzędy fizycznie nie są w stanie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:41 powiem tylko tyle że możliwość jest namierzenia mnie z dokładnością promienią do kilku kilometrów ale chyba tylko NASA w tym momęcie mogła by do tego dojść jak. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:44 obecnie mój telefon właśnie w tym momęcie loguje się do sieci w Rio de Janeiro niepowiem jestem niezły wrazie jak by ktoś mnie namierzał gdzie obecnie się znajduję Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:47 Ditto schiza chyba zrobiła swoje wiedz że schizofrenicy to najbardziej inteligentne istoty na tym globie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:50 ale już więcej nie zdradzę, moje możliwości są o wiele większe, dodam że satelity telekomunikacyjne to dla mnie pestka ale już cicho sza zmiana tematu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:53 Weekend - Za każdą chwilę z Tobą - Official Video (2012) Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 30.03.14, 23:58 ale już i tak się mną interesują, więc obecnie już chyba wiedzą że korzystam z innego telefonu bo jawny jest dosyć często na podsłuchu a drugi testuję i niestety nie potrafią mnie namierzyć, wiedzą też że korzystam z drugiego laptopa be ten którego używam na codzień mam przetrzepany ale wiedzą też że korzystam z internetu drugiego i drugiego laptopa ale co i jak to top secret, chłopaki są za mną daleko w tyle no ale się interesują mą osobą bo wychylam się z szeregu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 00:12 jeszcze chwilu tu pobędę bo czekam na satelitę a ten będzie dostepny w tym miejscu które mnie interesuje za jakiś czas więc spoksik, a dla panów zainteresowanych mój drugi laptop się zalogował w sieci gdzieś na świcie powiem tylko że poza europą a jak to już musicie do może do Nasa lub Norad uderzyć po info jak to jest możliwe bo macie za cienkie umysły, i jeszcze jedno może dacie spokój z moim telefonem bo nie będę wda razy dziennie telefonu ładował. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 00:18 jeszcze mam fajny pomysł na szyfrowaną klawiaturę mojego pomysłu szyfrowanie przypadkowe raz na 24 godziny klucz trudniejszy od enigmy ale zmienić go mogę w pięć minut raz w tygodniu starczy, bo pan uwierz to geniusz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 06:40 <ditto urowadzę Cię tylko podaj mi osobę która jest w stanie zapłacić za ciebie parę milionów dolarów> Dobra,możesz mnie uprowadzić,dam Ci za to milion dolarów. <.....bo pan uwierz to geniusz> A nie mówiła pani boginia afro ditta12 Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:06 tak trochę to nie jest zbyt śmieszne gdyby wiedzieli do końca co potrafię by mnie zgarneli i pewnie ktregoś pięknego dnia tak będzie jestem pewien. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:16 jeszcze raz testuję swój drugi telefon na wszystkich możliwych namierzaczach sygnału GPS i sieciowego także na aplikacjach HTC i samsunga obecnie loguję się mój telefon w Buenos Aires. Nie ma fizycznej możliwości namierzenia go przez GPS w telefonie ani przez kartę sim jak mają taką technologię już to dopracowałem, co prawda dzwonić wtedy nie mogę bo reaming ale mogę się logować z każdego miejsca w Polsce. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:18 a te koordynaty które ci podałem z automatu i wrzuciłaś na mapkę to coś testowałem, to nie było moje faktyczne położenie ja byłem od tego miejsca około 20 kilometrów. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:42 No przecież wiem że Ty leżysz na Plaży w San Pedro. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:53 odezwe sie pozniej mam zablokowany komputer wlasnie pisze z telefonu Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 08:57 Jak to?Komputer zablokowany czy brak dostępu do netu? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Żyjecie? 31.03.14, 19:47 zablokowany był nie mam pojęcia jak to zrobił ktoś ale tak wyglądało jak by cały microsoft shakował, wszystkie konta i moje zabezpieczenia. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 21:08 Gotye - Save Me - official video Uwierzu!Już u Ciebie są w pokoju Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żyjecie? 31.03.14, 21:14 Wystrzygli się tak jak Ty i napaskudzili na Twą podłogę ale są przyjaźnie nastawieni jak widać.Co Ty na to? Odpowiedz Link
trololo444 [...] 24.05.14, 16:14 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:22 "nie z nami taki numery", trololu : ) Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:26 wybacz, trololu, jeszcZe kto by się nabrał jednak na taki numer i nie wykręciłby się tak łatwo sianem, brzydko, słowo daję, brzydko się bawisz Odpowiedz Link
nikitta12 Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:30 A co to za trololo i czym się zajmuje? Nie zdążyłam przeczytać. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Żyjecie? 24.05.14, 17:34 podrzuca innym pod nogi skórkę banana Odpowiedz Link