w_iwona1 17.03.06, 16:48 Poszukuję osób do pracy w systemie MLM. mile widziane umiejętności obsługi komputera w środowisku MS Internet Explorer, MS Word, obsługa poczty oraz stałe łącze kontakt e-mail: w_iwona1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniap28 Re: dodatkowa praca 22.03.06, 10:36 Dzień dobry! Ja odpowiadam na ogłoszenie związane z dodatkową pracą. Jestem Ania i szukam pracy. Znjam się na komputerze i internecie, szybko piszę. Na razie nie mieszkam w Krakowie, ale z dojazdem nie mam problemów. Czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
12gogo Re: dodatkowa praca 23.03.06, 07:48 proszę o dokładne informacje na temat pracy dodatkowej Odpowiedz Link Zgłoś
legann Re: dodatkowa praca 01.04.06, 15:01 w_iwona1 napisała: > > Poszukuję osób do pracy w systemie MLM. > mile widziane umiejętności obsługi komputera w środowisku MS Internet > Explorer, MS Word, obsługa poczty oraz stałe łącze > > kontakt e-mail: w_iwona1@gazeta.pl dziękuję z góry i czekam - Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś