esroda Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 16:49 Kanapna jest ładna ale ta cena zabójcza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrongen to nie minimalizm, to... 23.02.06, 01:55 minimalizm? hm. tak mieszkania urzadzaja menagerowie i mózgi z agencji reklamowych. może jeszcze aktorzy. no i czai sie w tym pewna sprzecznosc. co to za mninimalizm, ktory wiąze sie z maksymalnymi wydatkami. ja nazwał bym ten styl troche inaczej. to zwykły biurwizm. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezkiedni Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 17:16 Okropne. Kwadratowy styl z lat 70-tych. Wszedzie rogi i krawedzie. To wcale nie jest przytulne i z minimalizmem ma malo wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezkiedni Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 17:17 mam na mysli zdjecie numer 3. Odpowiedz Link Zgłoś
freiko Ale sztampa!!! 22.02.06, 18:25 Niech GW pokaze cos co wybiega poza main stream projektownia. Istnieje tyle ciekawych projektow. Cos takiego to nawet moj synek by zbudowal i mialo by to wiecej polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Gorzej: brak pomyslow i zdzierstwo. W cenach 22.02.06, 21:14 porownywalnych np. do tych koszmarkow Kler w Wlk. Brytanii (ktora w EU wcale nie jest taka tania) da sie kupic niezly kawalek autorskiego miejscowego czy wloskiego (Linea etc)design. W Hiszpanii za ten sam szmal wybor daleko wiekszy:))) Meble ciagle maja byc w Polsce luksusem? Odpowiedz Link Zgłoś
send_me Fatalne wzornictwo 23.02.06, 21:11 Niestety mebelki Kler i inne polskie mebloidy źle świadczą o naszej szkole projektowania. Mam nadzieję, że jest to raczej efekt braku poczucia estetyki i znajomości w temacie u właścicieli meblo-biznesu , a nie braku talentu twórców. Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 20:21 Na żadnym z tych zdjęć nie ma ani jednej książki, o regale dla nich nie wspominając. Minimaliści nie czytają??? Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re:minimalizm czyli maksymalizm cenowy 23.02.06, 08:02 dla kogo te meble ? kawałek kuchni 22 tys. jedna szafka 1 ty. stolik 1 tys.- czy jest jakieś dofinansowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 23.02.06, 10:48 1 kanapa/sofa/whatever jest piekna :) i kolor taki jk mi sie marzy.... może ktoś widział meble - najlepiej narożnik właśnie w takim kolorze ale w wersji tańszej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 23.02.06, 11:41 nudy, czy na tych wszystkich zdjec nowoczesnych wnetrz musimy non stop ogladac to samo w dodatku z cenami z sufitu, czy to ma byc dla nas jakis nieosiagalny wzorzec sniacy sie po nocach czy tez moze ma to wpedzac w kompleksy polaka-szaraka? Odpowiedz Link Zgłoś
melle Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 23.02.06, 16:04 to wszystko, to nasz wszechobecny kompleks polski.. od tyylu lat juz sie nam to narzuca, rozumiem, supermarketowa homogenizacja w wersji exclusifff, ale DLACZEGO wszystkie deco czasopisma w tym kraju, ktorych obowiazkiem jest wychwytywanie nowych trendow, wmawiaja nam, ze minimal jeszcze cokolwiek znaczy?? wystarczy rozejrzec sie winternecie, kazde dziecko to potrafi. ale nie u nas. kazda wzorcowa willa pod wwa, krk czy wrcl wyglada TAK SAMO. moze jestem glupia i zawistna, ale ja bym chciala mies Swoj dom. zeby choc poogladac, dac sie zainspirowac do szukania substytutow, na co wiekszosc z nas jest skazana, polecam strone designersguild i pare innych. to jest fascynujace wnetrzarstwo z charakterem, nie, wrecz z Osobowoscia. bez gorsetu jedynego wlasciwego czarno-brazowo-bezowego, czasem z czerwonymi dodatkami poczucia estetyki.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrecki5 hala targowa lub supermarket 23.02.06, 17:39 te wnetrza wygladaja jak hala targowa lub supermarket przed wylozeniem towaru. w mojej firmie magazyn na czesci lepiej wyglada :-) faktycznie pieciolatek by to zaprojektowal. wystarczy linijka i olowek. no ale jak ktos lubi takie zimne i odpychajace wnetrza to jego sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
gattanera2 Re: troche jak wystawa sklepowa 16.09.06, 23:45 Jak sie przechadzam czasem po sklepach meblowych , to tak wlasnie urzadzone sa te przykladowe katy, niby ladne ale widac , ze tam nikt nie mieszka.Mieszkanie moze byc minimalistyczne ale ten minimalizm powinien miec jakis charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
annika-ja Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 27.12.06, 12:58 no ja bardzo przepraszam, ale jeśli meble kler czy vox mają być synonimem dobrego wzornictwa i minimalizmu :P to .... artykuł sponsorowany, rozumiem, ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś