Dodaj do ulubionych

Minimalizm trzyma się mocno - galeria

10.08.05, 01:30
O curwa, ale kyrk.
Obserwuj wątek
    • esroda Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 16:49
      Kanapna jest ładna ale ta cena zabójcza :)))
      • chrongen to nie minimalizm, to... 23.02.06, 01:55
        minimalizm? hm. tak mieszkania urzadzaja menagerowie i
        mózgi z agencji reklamowych. może jeszcze aktorzy. no i czai sie w tym pewna
        sprzecznosc. co to za mninimalizm, ktory wiąze sie z maksymalnymi wydatkami. ja
        nazwał bym ten styl troche inaczej. to zwykły biurwizm.
    • ciezkiedni Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 17:16
      Okropne. Kwadratowy styl z lat 70-tych. Wszedzie rogi i krawedzie. To wcale nie
      jest przytulne i z minimalizmem ma malo wspolnego.
    • ciezkiedni Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 17:17
      mam na mysli zdjecie numer 3.
    • freiko Ale sztampa!!! 22.02.06, 18:25
      Niech GW pokaze cos co wybiega poza main stream projektownia. Istnieje tyle
      ciekawych projektow. Cos takiego to nawet moj synek by zbudowal i mialo by to
      wiecej polotu.
      • kropek_oxford Gorzej: brak pomyslow i zdzierstwo. W cenach 22.02.06, 21:14
        porownywalnych np. do tych koszmarkow Kler w Wlk. Brytanii (ktora w EU wcale
        nie jest taka tania) da sie kupic niezly kawalek autorskiego miejscowego czy
        wloskiego (Linea etc)design. W Hiszpanii za ten sam szmal wybor daleko
        wiekszy:))) Meble ciagle maja byc w Polsce luksusem?
        • send_me Fatalne wzornictwo 23.02.06, 21:11
          Niestety mebelki Kler i inne polskie mebloidy źle świadczą o naszej szkole
          projektowania. Mam nadzieję, że jest to raczej efekt braku poczucia estetyki i
          znajomości w temacie u właścicieli meblo-biznesu , a nie braku talentu twórców.
    • michalroman Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 22.02.06, 20:21
      Na żadnym z tych zdjęć nie ma ani jednej książki, o regale dla nich nie wspominając.
      Minimaliści nie czytają???
    • maranka Re:minimalizm czyli maksymalizm cenowy 23.02.06, 08:02
      dla kogo te meble ? kawałek kuchni 22 tys. jedna szafka 1 ty. stolik 1 tys.-
      czy jest jakieś dofinansowanie ?
    • gioseppe Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 23.02.06, 10:48
      1 kanapa/sofa/whatever jest piekna :) i kolor taki jk mi sie marzy....
      może ktoś widział meble - najlepiej narożnik właśnie w takim kolorze ale w
      wersji tańszej ;-)
      • efad4d Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 23.02.06, 11:41
        nudy, czy na tych wszystkich zdjec nowoczesnych wnetrz musimy non stop ogladac
        to samo w dodatku z cenami z sufitu, czy to ma byc dla nas jakis nieosiagalny
        wzorzec sniacy sie po nocach czy tez moze ma to wpedzac w kompleksy polaka-szaraka?
    • melle Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 23.02.06, 16:04
      to wszystko, to nasz wszechobecny kompleks polski.. od tyylu lat juz sie nam to
      narzuca, rozumiem, supermarketowa homogenizacja w wersji exclusifff, ale
      DLACZEGO wszystkie deco czasopisma w tym kraju, ktorych obowiazkiem jest
      wychwytywanie nowych trendow, wmawiaja nam, ze minimal jeszcze cokolwiek
      znaczy?? wystarczy rozejrzec sie winternecie, kazde dziecko to potrafi. ale nie
      u nas. kazda wzorcowa willa pod wwa, krk czy wrcl wyglada TAK SAMO. moze jestem
      glupia i zawistna, ale ja bym chciala mies Swoj dom. zeby choc poogladac, dac
      sie zainspirowac do szukania substytutow, na co wiekszosc z nas jest skazana,
      polecam strone designersguild i pare innych. to jest fascynujace wnetrzarstwo z
      charakterem, nie, wrecz z Osobowoscia. bez gorsetu jedynego wlasciwego
      czarno-brazowo-bezowego, czasem z czerwonymi dodatkami poczucia estetyki..
      • piotrecki5 hala targowa lub supermarket 23.02.06, 17:39
        te wnetrza wygladaja jak hala targowa lub supermarket przed wylozeniem towaru. w
        mojej firmie magazyn na czesci lepiej wyglada :-)

faktycznie pieciolatek by to zaprojektowal. wystarczy linijka i olowek. no ale
        jak ktos lubi takie zimne i odpychajace wnetrza to jego sprawa...
    • gattanera2 Re: troche jak wystawa sklepowa 16.09.06, 23:45
      Jak sie przechadzam czasem po sklepach meblowych , to tak wlasnie urzadzone sa
      te przykladowe katy, niby ladne ale widac , ze tam nikt nie mieszka.Mieszkanie
      moze byc minimalistyczne ale ten minimalizm powinien miec jakis charakter.
    • annika-ja Re: Minimalizm trzyma się mocno - galeria 27.12.06, 12:58
      no ja bardzo przepraszam, ale jeśli meble kler czy vox mają być synonimem
      dobrego wzornictwa i minimalizmu :P to ....
      artykuł sponsorowany, rozumiem, ale bez przesady!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka