strzelecb 22.10.06, 12:34 Zamierzam na taki kolor pomalować pokój dzienny (nieduży,narożnik ecru,meble wenge,czerwone dodatki).Myślicie,że będzie pasować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna_28 Re: caffe latte duluxa 23.10.06, 08:29 U mnie malarz właśnie maluje naszą sypialnie tym kolorem. Jak na razie nie jestem zachwycon,ale to dopiero pierwsza warstwa. Zobaczymy jak bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: caffe latte duluxa 23.10.06, 18:50 W czerwcu pomalowałem Jasnym beżem duluxa , po miesiącu przemalowałem na caffe... i jestem bardzo zadowolony :) choć wyszedł jasniejszy niż sie wydawało z wzornika Odpowiedz Link Zgłoś
shmoo Re: caffe latte duluxa 26.10.06, 00:09 Justyna! Daj znać jak już pomalujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: caffe latte duluxa 30.10.06, 20:54 Mam juz tym kolorem pomalowane 2 ściany, a jedną ciemnym brązem. Ja nie jestem zachwycona, chyba pokoik jest za malutki do tych kolorów, zwłaszcza do tego ciemnego brązu. Myślę jeszcze o przemalowaniu, lub jesli kolory zostaną to mam problem jaki kolor mebli do tego wybrać, chyba jasne drewno? Postaram się jutro zrobić fotkę, to mogę Ci wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelecb Re: caffe latte duluxa 31.10.06, 14:24 Fajnie,będę wdzięczna za fotkę.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fefka01 Re: caffe latte duluxa 02.11.06, 13:07 jesli duzy pokoj masz to ciemne i zdecydowane kolory jesli masz mały pokoj to jasne kolory i drewno tez jasne - tylko uwazaj, zeby sie wszystko nie zlało i nie zrobiło za mdłe musisz ozywic dodatkami: zasłony, dywan lub dywanik, i inne duperelki - kolory czerwony zdecydowanie ozywi ja widze to oczami duszy mojej :D chociaz jesli jasne sciany to ja meble zrobiłabym ciemne i dodatki czerwone Odpowiedz Link Zgłoś