alapacz 08.08.07, 10:46 witam, poszukuję producenta min. szafek na buty z okolic Warszawy. Muszę zrobić sobie szafkę na wymiar - czy ktoś mógłby polecić taką firmę? pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena6m7 Re: szafka na buty 08.08.07, 11:07 W każdym zakładzie stolarskim ci zrobią .Do wyboru,do koloru.Poszukaj zakładu w google,bo nie wiem jaka konkretnie cię miejscowość interesuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
diana44 Re: szafka na buty 10.08.07, 15:13 Szafki na buty sa w komplecie pop w meblach brw Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: szafka na buty 14.08.07, 14:04 mam podobny problem z przedpokojem. owszem w BRW są meble do przedpokoju tylko, że w nie ma odcienia dębu (do kształtu też mam zastrzeżenia). pozostałe firmy też mają niewiele do zaproponowania dlatego chciałabym zamówić u stolarza taki zestaw który nie zagraciłby przestrzeni. może ktoś jednak poleci dobrego stolarza (Wa-wa i okolice) który za rozsądne pieniądze wykona szafkę Odpowiedz Link Zgłoś