big.cabrio 23.06.10, 20:12 gracie? ja uwielbiam tylko za daleko mam do Pilchowa czy wreszcie znajdzie sie jakis squash na prawobrzezu? (tylko nie ta padlina na mtsie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: let squash ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:21 W nowym "Turzynie" będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
big.cabrio Re: let squash ! 23.06.10, 20:29 zawsze to blizej niz Pilchowo a wiesz ile kortow? zeby zabawa jakas byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: let squash ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:37 Podobno całe piętro, więc pewnie sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: let squash ! IP: *.internet.szczecin.pl 23.06.10, 22:08 Będzie też w budynku na Wawrzyniaka, obecnie budynek w przebudowie. Na Mierzynie też ma powstać z tego co słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED pod slowianinem IP: *.ipspace.xilinx.com 23.06.10, 23:28 pod slowianinem ponoc cos powstaje. ale nie wiem jak sie nazywa i ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda0909 Re: let squash ! 24.06.10, 19:42 Witam, Powstaje nowy klub do squash'a na ul. Żyznej 17 /Krzekowo. Już w lipcu powinien zostać otwarty. Będą 4 korty, masaż, sauna. Także wkrótce będzie gdzie pograć w normalnych warunkach. Jest też strona www ale jest jeszcze w fazie tworzenia: www.squash-szczecin.com Do zobaczenia na kortach, Odpowiedz Link Zgłoś