Dodaj do ulubionych

Jurczyk: Nie podam się do dymisji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 17:20
Moe lepiej, gdyby sie napil, bo mialby alibi, ze bredzi, bo pijany. Ciekawe,
co Czesny zrobil ?
Obserwuj wątek
    • Gość: nxs Jurczyk sluchaj : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 19:24
      Idz juz sobie tam chwasty i pędraki na tej twojej wiosce oporzadzac ... moze by
      tak juz emeryturka ... odpusc sobie dziadzia .. polityka nie jest dla
      ciebie ... bo sie nie nadajesz Ubeku jeden ....
    • Gość: cięcia-cięcia-na o Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 21:21
      czy to prawda że szykuje się ponowne stłoczenie uczniów szczecińskich liceów w
      klasach aby uczyć 33 osoby na raz języków bo miasto nie ma pieniędzy? czy ktoś
      to sobie wyobraża jak można jednocześnie uczyć osoby które nie znają w ogóle
      języka z tymi co się np.uczyli 5 lat? sądzę że to b z d u r a bo tego miasto
      nie jest w stanie narzucić? może sie mylę?CZY SZANOWNY PAN PREZYDENT NIE
      ZAMIERZA PORZYPADKIM ZBIERAĆ FUNDUSZY NA ODPRAWY? z chęcią usłyszę
      zaprzeczenie...
    • Gość: mirek prezydent Marian Jurczyk nie pije alkoholu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:16
      tak się składa, że sam byłem obecny na spotkaniu, gdzie pan prezydent Jurczyk
      wspomniał o wzniesieniu toastu i nie pogardził koniakiem. Natomiast obietnica,
      że poda się do dyisji jeżeli zostanie zebranych 54 tys. podpisów i wycofanie
      się z niej w chwili, gdy widzi, że jest to realne wydaje mu niestety jak
      najgorsze świadectwo. Natomiast jakim jest menadżerem to wystarczy fakt, że
      uwierzył, że za kilkadziesiąt milionów złotych można stworzyć 5 tysięcy
      stanowisk pracy. Gdyby tak rzeczywiście było to za dotacje do górnictwa
      mielibyśmy zlikwidowane całe bezrobocie w kraju,
    • Gość: Derwisz Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: 212.14.0.* 18.03.04, 06:43
      Bezczelnosc i totalne zeszmacenie bez precedensu w dziejach tego miasta !!!
      Pijacki blazen i lisia geba PZPR-owskiego kombinatora rodem z lat
      stalinowskich.Dziwie sie doprawdy,ze taczka jeszcze nie stoi pod UM...Mam
      gleboka nadzieje,ze wyborcy nie zawioda...przeciez nawet najglupsi nie moga byc
      az tak durni!!!
      • Gość: Cosma Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 18.03.04, 08:00
        wszyscy tacy jednomyslni na tym forum az milo!!ale stancie sobie kolo stolika
        referendalnego-zobaszcie ile ludzi jeszcze magazyniera nazywa" dobrym i
        uczciwym człowiekiem"??!!Powiedzcie jak ich przekonac ze ten Ubek
        pierdolony ,tajny wspolpracaownik jest calkowitym dramatem!!??Bo to ich musimy
        przekonac i to nie gadaniem...ARGUMENTAMI ,ktore trafią wszedzie!!tez do
        dzielnic dalszych i biedniejszych: STOLCZYN , Nad odrą i na te inne zadupia!!
        zreszta czego my chcemy w tym kraju dobrego ,jak Samoobronka idzie w gore a
        opalony Andrzej(ksywa Trądzik) cały czas robi z siebie wiekszego idiote!!a
        ludzie to łykaja jak młode pelikany!Słyszeliscie wczoraj wypowiedz opalonego
        Andrieja ze to sobie nie wyobraza Wojciechowskiego na blokadzie!!Ludzie
        calkowity dramat!! gdzie jest koniec( bo mam jeszcze nadzieje ze jest taki?!).
    • Gość: sssssssstefan co Czesny zrobil? moze laske? IP: *.adb.pl 18.03.04, 08:38
    • sicil "Śnieżna Górka to 5 tys. miejsc pracy" -buhaha 18.03.04, 10:13
      Jeśli Jurczyk wierzy w te 5 tysięcy to chyba naprawdę jest niespełna rozumu.
      Nie 5000 tylko 5 lub 50 panie Jurczyk!

Według mnie człowiek ten wkrótce zasili szeregi Leppera i nadal będzie na swoim
      stanowisku bo jest zwykłą marionetką.
    • Gość: Leszek Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 10:31
      Jurczyk powiedział, że dziś sytuacja jest inna i dlatego nie poda się do
      dymisji. Jak przysięgam żonie wierność, to nie jej zdradzam, ale jak mnie
      zdradzi 5 razy, to sytuacja się zmienia. Mówię jej pa i robię to chcę dzisiaj,
      bo sytuacja się zmieniła...
      • Gość: e.beata Leszek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 13:11
        i tym samym niczym się od żony nie różnisz ;-)
        Skoro uważasz, że czyjaś zdrada upoważnia do złamania obietnicy... to czymże
        jest słowo, honor dla ciebie?
        Może lepiej wziąć najpierw rozwód a potem kochankę?

Jak sytuacja się zmieniła od września??
        Któż to zdradził Jurczyka?
        A może to Jurczyk zdradził mieszkańców?

O.K. wtedy Jurczyk czuł się pewniej, więc rzucił słowa na wiatr. Jak niegdyś
        Miller. Za swoje słowa trzeba brać odpowiedzialność, a nie ukrywać się
        tchórzliwe za rzekomym dobrem społeczeństwa.
        Z takim podejściem nawet gdyby 100% uprawnionych podpisało listy, to i tak
        Jurczyk stwierdzi, że to przez manipulację PO ;-)), bo szczecinianie i tak go
        kochają ;-). Zawsze warto sobie samopoczucie poprawić ;-).
        • Gość: Leszek Beata IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 18:54
          e.beata, to chyba elektryzująca beata? A może elektroniczna?:-)
          Nie przeczytałaś dokładnie. Napisałem "Mówię jej pa i robię to co chcę dzisiaj,
          bo sytuacja się zmieniła..." Słowo honor jest dla mnie ważne, ale wolę
          lojalność - bardziej uniwersalne. Honor jest bardziej stanowe, warstwowe.
          CHociaż z Tobą to mogę się spotkać i przed rozwodem, aby przekonać Cię do
          Jurczyka oczywiście. Jestem pewien, że zaczniesz go bronić i to nie koniecznie
          dopiero rano przy śniadaniu:-)
          Nię będę pisał kto go zdradził, bo wolę bezpośrednią rozmowę:-)
    • Gość: FP Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.anax.pl / *.anax.pl 18.03.04, 10:34
      jak slysze i czytam wypowiedzi jurczyka, to wybucham smiechem, ael za chwile
      zaczynam sie martwic, bo przeciez wybrali go mieszkancy szczecina. i tak sie
      zastanawiam i martwie zeby znow nie powtorzyla sie sytuacja, ze ludziom nie
      bedize chcialo sie wyjsc z domu zeby zaglosowac za odwolaniem jurczyka i
      wszystkie starania rozbija sie o lenistwo i brak swiadomosci politycznej, jak i
      demokratycznej. wybbiegajac myslami troche dalej, usmiecha sie do nas
      usmiechniety, opalony cFaniaczek mr.Endrju L. ... sledzac wzrastajace poparcie
      dla panow w bialo-czerwonych krawatach - to dopiero bedzie kleska i to w skali
      krajowej !!!
    • marcooos Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji 18.03.04, 18:05
      Oj Marianie, marianie jak sie juz klapie dziobem to warto pamietac co sie samemu
      robilo. Pewnie sie zaraz dowiem, ze sa balu charytatywnym w Radissonie w
      butelkach Bolsa byla woda mineralna niegazowana, pan prezydent byl calkiem
      trzezwy i nikt na sali nie komentowal tego, ze pani prezydentowa uznaje tylko
      czysta ;)
      • piotr33k2 Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji 18.03.04, 18:58
        bendem trwał na stanowisku do samego konca póki wszystkiego nie zjem i nie
        wypijem ,tak mi dopomóż ..... -chciałoby się powiedzieć na wywiad
        jurczyka ,kolejny kompromitujący go tekst ,kabaret trwa dalej!.
    • Gość: josh a moze na taczke go?? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 18.03.04, 18:54
      jesli nie pomoga cywilizowane metody, to moze powinnismy sie uciec do metod
      troche bardziej drastycznych, ale skutecznych??
    • Gość: mancho Jest taka idea! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 18.03.04, 19:20
      Niech wszyscy w urzędzie przestaną pracować z Marianem i sam ucieknie. Niech
      się zachowują tak, jakby go nie było ;)
    • Gość: g Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 08:41
      burak
    • Gość: Pool Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.telan.pl 23.03.04, 13:59
      Nikt nie chce odchodzić z takiego stołka. Żaden pieniądz nie śmierdzi, więc
      trzeba trzymać się jak najdłużej. W tym mieście chyba nie będzie już dobrego
      gospodarza. Ci co chcą odwołania Jurczyka też nie zagwarantują lepszego jutra
      dla miasta, a właściwie to już chyba nie miasta, a wiochy bo na miano miasta to
      nie zasługuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka