Gość: Zolza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 17:20 Moe lepiej, gdyby sie napil, bo mialby alibi, ze bredzi, bo pijany. Ciekawe, co Czesny zrobil ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nxs Jurczyk sluchaj : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 19:24 Idz juz sobie tam chwasty i pędraki na tej twojej wiosce oporzadzac ... moze by tak juz emeryturka ... odpusc sobie dziadzia .. polityka nie jest dla ciebie ... bo sie nie nadajesz Ubeku jeden .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cięcia-cięcia-na o Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 21:21 czy to prawda że szykuje się ponowne stłoczenie uczniów szczecińskich liceów w klasach aby uczyć 33 osoby na raz języków bo miasto nie ma pieniędzy? czy ktoś to sobie wyobraża jak można jednocześnie uczyć osoby które nie znają w ogóle języka z tymi co się np.uczyli 5 lat? sądzę że to b z d u r a bo tego miasto nie jest w stanie narzucić? może sie mylę?CZY SZANOWNY PAN PREZYDENT NIE ZAMIERZA PORZYPADKIM ZBIERAĆ FUNDUSZY NA ODPRAWY? z chęcią usłyszę zaprzeczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek prezydent Marian Jurczyk nie pije alkoholu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:16 tak się składa, że sam byłem obecny na spotkaniu, gdzie pan prezydent Jurczyk wspomniał o wzniesieniu toastu i nie pogardził koniakiem. Natomiast obietnica, że poda się do dyisji jeżeli zostanie zebranych 54 tys. podpisów i wycofanie się z niej w chwili, gdy widzi, że jest to realne wydaje mu niestety jak najgorsze świadectwo. Natomiast jakim jest menadżerem to wystarczy fakt, że uwierzył, że za kilkadziesiąt milionów złotych można stworzyć 5 tysięcy stanowisk pracy. Gdyby tak rzeczywiście było to za dotacje do górnictwa mielibyśmy zlikwidowane całe bezrobocie w kraju, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: 212.14.0.* 18.03.04, 06:43 Bezczelnosc i totalne zeszmacenie bez precedensu w dziejach tego miasta !!! Pijacki blazen i lisia geba PZPR-owskiego kombinatora rodem z lat stalinowskich.Dziwie sie doprawdy,ze taczka jeszcze nie stoi pod UM...Mam gleboka nadzieje,ze wyborcy nie zawioda...przeciez nawet najglupsi nie moga byc az tak durni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosma Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 18.03.04, 08:00 wszyscy tacy jednomyslni na tym forum az milo!!ale stancie sobie kolo stolika referendalnego-zobaszcie ile ludzi jeszcze magazyniera nazywa" dobrym i uczciwym człowiekiem"??!!Powiedzcie jak ich przekonac ze ten Ubek pierdolony ,tajny wspolpracaownik jest calkowitym dramatem!!??Bo to ich musimy przekonac i to nie gadaniem...ARGUMENTAMI ,ktore trafią wszedzie!!tez do dzielnic dalszych i biedniejszych: STOLCZYN , Nad odrą i na te inne zadupia!! zreszta czego my chcemy w tym kraju dobrego ,jak Samoobronka idzie w gore a opalony Andrzej(ksywa Trądzik) cały czas robi z siebie wiekszego idiote!!a ludzie to łykaja jak młode pelikany!Słyszeliscie wczoraj wypowiedz opalonego Andrieja ze to sobie nie wyobraza Wojciechowskiego na blokadzie!!Ludzie calkowity dramat!! gdzie jest koniec( bo mam jeszcze nadzieje ze jest taki?!). Odpowiedz Link Zgłoś
sicil "Śnieżna Górka to 5 tys. miejsc pracy" -buhaha 18.03.04, 10:13 Jeśli Jurczyk wierzy w te 5 tysięcy to chyba naprawdę jest niespełna rozumu. Nie 5000 tylko 5 lub 50 panie Jurczyk! Według mnie człowiek ten wkrótce zasili szeregi Leppera i nadal będzie na swoim stanowisku bo jest zwykłą marionetką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 10:31 Jurczyk powiedział, że dziś sytuacja jest inna i dlatego nie poda się do dymisji. Jak przysięgam żonie wierność, to nie jej zdradzam, ale jak mnie zdradzi 5 razy, to sytuacja się zmienia. Mówię jej pa i robię to chcę dzisiaj, bo sytuacja się zmieniła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Leszek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 13:11 i tym samym niczym się od żony nie różnisz ;-) Skoro uważasz, że czyjaś zdrada upoważnia do złamania obietnicy... to czymże jest słowo, honor dla ciebie? Może lepiej wziąć najpierw rozwód a potem kochankę? Jak sytuacja się zmieniła od września?? Któż to zdradził Jurczyka? A może to Jurczyk zdradził mieszkańców? O.K. wtedy Jurczyk czuł się pewniej, więc rzucił słowa na wiatr. Jak niegdyś Miller. Za swoje słowa trzeba brać odpowiedzialność, a nie ukrywać się tchórzliwe za rzekomym dobrem społeczeństwa. Z takim podejściem nawet gdyby 100% uprawnionych podpisało listy, to i tak Jurczyk stwierdzi, że to przez manipulację PO ;-)), bo szczecinianie i tak go kochają ;-). Zawsze warto sobie samopoczucie poprawić ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Beata IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 18:54 e.beata, to chyba elektryzująca beata? A może elektroniczna?:-) Nie przeczytałaś dokładnie. Napisałem "Mówię jej pa i robię to co chcę dzisiaj, bo sytuacja się zmieniła..." Słowo honor jest dla mnie ważne, ale wolę lojalność - bardziej uniwersalne. Honor jest bardziej stanowe, warstwowe. CHociaż z Tobą to mogę się spotkać i przed rozwodem, aby przekonać Cię do Jurczyka oczywiście. Jestem pewien, że zaczniesz go bronić i to nie koniecznie dopiero rano przy śniadaniu:-) Nię będę pisał kto go zdradził, bo wolę bezpośrednią rozmowę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FP Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.anax.pl / *.anax.pl 18.03.04, 10:34 jak slysze i czytam wypowiedzi jurczyka, to wybucham smiechem, ael za chwile zaczynam sie martwic, bo przeciez wybrali go mieszkancy szczecina. i tak sie zastanawiam i martwie zeby znow nie powtorzyla sie sytuacja, ze ludziom nie bedize chcialo sie wyjsc z domu zeby zaglosowac za odwolaniem jurczyka i wszystkie starania rozbija sie o lenistwo i brak swiadomosci politycznej, jak i demokratycznej. wybbiegajac myslami troche dalej, usmiecha sie do nas usmiechniety, opalony cFaniaczek mr.Endrju L. ... sledzac wzrastajace poparcie dla panow w bialo-czerwonych krawatach - to dopiero bedzie kleska i to w skali krajowej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcooos Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji 18.03.04, 18:05 Oj Marianie, marianie jak sie juz klapie dziobem to warto pamietac co sie samemu robilo. Pewnie sie zaraz dowiem, ze sa balu charytatywnym w Radissonie w butelkach Bolsa byla woda mineralna niegazowana, pan prezydent byl calkiem trzezwy i nikt na sali nie komentowal tego, ze pani prezydentowa uznaje tylko czysta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji 18.03.04, 18:58 bendem trwał na stanowisku do samego konca póki wszystkiego nie zjem i nie wypijem ,tak mi dopomóż ..... -chciałoby się powiedzieć na wywiad jurczyka ,kolejny kompromitujący go tekst ,kabaret trwa dalej!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josh a moze na taczke go?? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 18.03.04, 18:54 jesli nie pomoga cywilizowane metody, to moze powinnismy sie uciec do metod troche bardziej drastycznych, ale skutecznych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancho Jest taka idea! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 18.03.04, 19:20 Niech wszyscy w urzędzie przestaną pracować z Marianem i sam ucieknie. Niech się zachowują tak, jakby go nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 08:41 burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pool Re: Jurczyk: Nie podam się do dymisji IP: *.telan.pl 23.03.04, 13:59 Nikt nie chce odchodzić z takiego stołka. Żaden pieniądz nie śmierdzi, więc trzeba trzymać się jak najdłużej. W tym mieście chyba nie będzie już dobrego gospodarza. Ci co chcą odwołania Jurczyka też nie zagwarantują lepszego jutra dla miasta, a właściwie to już chyba nie miasta, a wiochy bo na miano miasta to nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś