Dodaj do ulubionych

Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarlam...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:15
Cytuję:"Prof. Chmielewski udowodnił swoją pracą, że jest w stanie godnie
reprezentować Zachodniopomorskie w Parlamencie Europejskim, może przysłużyć
się rozwojowi nauki i edukacji w regionie."

No to ciekawe czemu na US poziom jest denny, bida piszczy, nie ma kasy na
nowych pracowników naukowych a rektorat cały w marmurach?
Obserwuj wątek
    • Gość: ABC ekipa z łapanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:19
      Cytuję:"Druga na liście z okręgu zachodniopomorsko-lubuskiego jest szefowa
      klubu radnych PO z Zielonej Góry Bożenna Bukiewicz, trzeci - tenor Marek
      Torzewski. Z naszego województwa na liście znajdują się jeszcze lekarz-
      ginekolog z Koszalina Paweł Stanisławski, szef wydziału promocji Urzędu Gminy w
      Kamieniu Pomorskim Marek Kawa (należy do PO), dyrektor muzeum w Stargardzie
      Szczecińskim, członek PO Sławomir Preiss oraz szczecinecki radny PO Wiesław
      Suchowiejko."

EKIPA z łapanki? Ginekolog? Usuwa ciąże czy "sumienie mu nie pozwala"? Dyrektor
      muzeum?

Ale kicha!!!
    • Gość: zorientowany Układy,układziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:23
      Chmielewski? To ten dzieki któremu Nitras, Wraga i Łuczak (wszyscy PO) mogli
      robić przekręty samorządzie studenckim US?

Układy, układziki!

Panie Nitras i panie Chmielewski! Czy wam się wydaje że nikt wam tych przewałów
      nie wyciągnie podczas kampani???

Joko były członek samorządu studenckiego z miłą chęcią udostępnie informacje i
      kopie dokumentów świadczących o waszych machlojach!!!
      • Gość: Derwisz Re: Układy,układziki IP: 212.14.0.* 21.03.04, 23:08
        masz w 100% racje...czekamy na argumenty i konkrety...tez mamy niezle
        informacje.Rektor jak to rektor...zna jezyki? Jakie? UE to nie szkolka!! To
        powazna sprawa dla sprawnych managerow
      • Gość: annabelle Re: Układy,układziki IP: 212.14.48.* 22.03.04, 08:27
        a p. Marek Kawa tak naprawde powinien nazywac sie Marek Spirytus. To ze ten
        czlowiek przy takich ilosciach spozywanego alkoholu potrafi jeszcze utrzymac
        sie na jakiejkolwiek posadzie, to cud! Lista PO to zenada!
        • Gość: ABC Re: Układy,układziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:28
          Marek Kawa to kumpel z roku Łuczaka - obaj byli też w SKL.
      • Gość: gość Re: Układy,układziki IP: *.espol.com.pl 22.03.04, 10:55
        Oczywiście, że były machloje ze stypendiami, również ukończyłem politologię i
        wiem, jakie były przewały. A tak na marginesie wyszło szydło z worka. Tak
        zwane "elity" US popierające referendum przeciw Jurczykowi pokazali o co im
        chodzi. My poprzemy referendum, Wy nas upchniecie na listy do Parlamentu
        Europejskiego.

Zwykła żenada.

PS.
        Po co na zdjęciu w "Wyborczej" z 21.03.1004. pan S. NItras wystawił swój jęzor.
        Czy ktoś może wie?
      • Gość: gość Re: Układy,układziki IP: *.espol.com.pl 22.03.04, 11:03
        Oczywiście, że wałki ze stypendiami były. Ja również kończyłem politologię na
        US i wiem, co się tam ze stypendiami wyrabiało. A tak na marginesie wyszło
        szydło z worka, dlaczego tak zwane "szczecińskie elity" US poparły referendum
        przeciw Marianowi Jurczykowi. Otóż nasuwa się to od razu: My się podpiszemy pod
        wnioskiem o referendum, a Wy nas upchniecie na listy PO do Parlamentu
        Europejskiego, bo potrzebujemy kasy.

Zwykła żenada

PS.
        Czy wie ktoś czemu p S. Nitras wystawił język podczas konferencji prasowej PO?
        Zdjęcie na pierwszej stronie w "Wyborczej na Pomorzu" z 19.03.2004r.
      • Gość: ania s Re: Układy,układziki IP: 212.14.14.* 23.03.04, 18:05
        Joko były członek samorządu studenckiego z miłą chęcią udostępnie informacje i
        kopie dokumentów świadczących o waszych machlojach!!!

Też byłem w samorządzie studenckim na US wiem jedno dzięki Nitrasowi i Wradze
        dużo dobrego na uczelni zrobiono. Jeśli miałeś informacje o przekrętach
        powinieneś to ujawnić samorządowi studenckiemi i odwołać owych nieuczciwców.
    • Gość: adelajda Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:33
      nitras to zwykly cham

oto jak zwraca sie do internautow:

Daruj sobie kolego małostki.
      Moj konserwatyzm polega np. na tym o czym pisze dzisiaj Rybiński. mam nadzieję,
      że nie uwazasz, że tylko Ty masz prawo mądrego czlwieka cytować. Podpiszesz się
      pod tym? wątpię.
      Czerwona lampka częściej Ci się zapala młody człowieku.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=11403329&a=11432990
      • Gość: anty SLD Brawo Platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 22:34
        Hahaha! Ale go Nitras protekcjonalnie skasował!Po co się gówniarz czepia.
        Ani Nitras ani Łuczak czy Wraga wcale nie robili żadnych przekrętów na uniwerku
        ile wam można głupki tłumaczyć. Co też się czepiacie Chmielewskiego. Czepiajcie
        sie SLD albo Jurczyka.
        • Gość: anty SLD Re: Brawo Platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 22:37
          I jeszcze jedno. Myjcie się dziewczyny nie znacie dnia ani godziny. Jak Zaremba
          zostanie prezydentem Szczecina to pozamiatamy w tym magistracie. A od Domagały
          zaczniemy.
          • Gość: Derwisz Re: Brawo Platforma IP: 212.14.0.* 21.03.04, 23:11
            Nie zostanie kolego...nie zostanie...zostanie natomiast powiadomiona opinia
            publiczna na tematy skrzetnie do tej pory skrywane...czekamy na ta
            kandydature!!!
            • Gość: anty SLD Re: Brawo Platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 00:23
              A co ty wiesz młokosie o naszej partii. W wyborach zmiażdżymy wszystkich!
    • absztyfikant Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl 22.03.04, 07:20
      Jego Magnificencja czy tenor ? Ciekawy jestem niezmiernie na kogo gmin odda
      wiecej glosow...
      • Gość: c++ Brakuje kogoś z Big Brothera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:36
        Brakuje kogoś z Big Brothera!
    • Gość: m Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.LKSnet.org / 80.48.215.* 22.03.04, 09:33
      Żenada.Straszna kicha. Nie moge uwierzyć, że PO nie stac na kogoś lepszego.
      Jestem tym bardziej rozczarowana, bo w wyborach do Europarlamentu, chciałam
      wybierać własnie między kandydatami PO. Ale kiedy wiem, kto na liscie, na pewno
      tego nie zrobię.
      • Gość: siem Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.arkonskie.v.pl 22.03.04, 09:37
        czy lista jest już zamknięta?
    • blackexit Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl 22.03.04, 09:46
      jesli o mnie chodzi to decyzje podejme miedzy panem chmielewskim a panem kawa.
      pana kawe znam i jest ok. mlody sensowny czlowiek. a pan chmielewski natomiast
      godnieby nas reprezentowal ale czy ma jakies pomysly poza spedzeniem tam
      emerytury? pozdrawiam blacexit
      • Gość: c++ Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:13
        Masz klapki na oczach rado? Krzyczysz na Napieralskiego czy Jurczyka a oni przy
        takim przekręcie jak Chmielewski to małe piwo. No tak ale twój świat to świat
        opisywany przez media a afery na US nie były nagłaśniane.

Kawa? Też znam i myślę że spoko chłop ale do Parlamentu Europejskiego pasuje
        jak pięść do nosa.
        • blackexit Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl 22.03.04, 10:16
          Gość portalu: c++ napisał(a):

> Masz klapki na oczach rado? Krzyczysz na Napieralskiego czy Jurczyka a oni
          przy
          >
          > takim przekręcie jak Chmielewski to małe piwo. No tak ale twój świat to świat
          > opisywany przez media a afery na US nie były nagłaśniane.

nie znam zadnej afery z udzialem chmielewskiego ale mozesz mnie oswicic. to
          jednak nie jest skala jurczyka czy napieralskiego.

>
          > Kawa? Też znam i myślę że spoko chłop ale do Parlamentu Europejskiego pasuje
          > jak pięść do nosa.

czemu? jest wyksztalcony ma jezyk mlody same atuty. pozdrawiam blackexit
          • Gość: c++ Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 12:34
            > nie znam zadnej afery z udzialem chmielewskiego ale mozesz mnie oswicic. to
            > jednak nie jest skala jurczyka czy napieralskiego.

Skala Chmielewskiego jest bliższa Lepperowi.

Mało wiesz i nie pierwszy raz to udowadniasz.
            Zacznijmy od sprawy najbardziej znanej a wiec kolegów Nitrasa, Wragi i Łuczka w
            samorządzie US - to dzieki protekcji Chmielewskiego mogli oni prowadzić swe
            niecne "biznesy".

Dalej sprawa lokalu (jak on tam się nazywa) w akademiku "Belferek".

Ustawione przetargi na remonty: rektoratu, biblioteki (ex politologia) że o
            budynku na Cukrowej nie wspomnę.

To na razie tyle a jest tego więcej i są na to papiery które w odpowiednim
            czasie trafią do prasy.
            • blackexit Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl 22.03.04, 13:19

>
              > Skala Chmielewskiego jest bliższa Lepperowi.

jasne. moze begerowej?

>
              > Mało wiesz i nie pierwszy raz to udowadniasz.
              > Zacznijmy od sprawy najbardziej znanej a wiec kolegów Nitrasa, Wragi i Łuczka
              w
              >
              > samorządzie US - to dzieki protekcji Chmielewskiego mogli oni prowadzić swe
              > niecne "biznesy".

jaki ma z tym zwiazek chmielewski? na czym mialaby polegac ta protekcja i co
              mozna oficjalnie zarzucic tym gosciom?

>
              > Dalej sprawa lokalu (jak on tam się nazywa) w akademiku "Belferek".

cos slyszalem ale to raczej dotyczy pana wragi.

>
              > Ustawione przetargi na remonty: rektoratu, biblioteki (ex politologia) że o
              > budynku na Cukrowej nie wspomnę.

mocne slowa. jakies dowody?

>
              > To na razie tyle a jest tego więcej i są na to papiery które w odpowiednim
              > czasie trafią do prasy.

a no to bedzie mozna cos wiecej i konkretniej powiedziec. pozdrawiam blackexit
              • Gość: c++ Afery z udziałem Chmielewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 15:23
                > > Zacznijmy od sprawy najbardziej znanej a wiec kolegów Nitrasa, Wragi i
                > > Łuczka w
                > > samorządzie US - to dzieki protekcji Chmielewskiego mogli oni prowadzić swe
                > > niecne "biznesy".

> jaki ma z tym zwiazek chmielewski? na czym mialaby polegac ta protekcja i co
                > mozna oficjalnie zarzucic tym gosciom?

A co można zarzucić Jurczykowi?
                Albo jesteś rrado głupi albo głupiego udajesz.

> > Dalej sprawa lokalu (jak on tam się nazywa) w akademiku "Belferek".
                >
                > cos slyszalem ale to raczej dotyczy pana wragi.

Wragi czyli przewodniczącego Smorządu Studenckiego US który podlega
                kontroli.... no kogo pacanie?

Co do reszty to sobie poszukaj sam kto wygrywał przetargi i na jakiej zasadzie.
                Ciekawe co znajdziesz.
              • Gość: tomixxxx Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: 212.14.14.* 23.03.04, 17:59
                Nie wiem co macie do chmielewkiego kiedyś byłem na jego wykładzie gadane ma
                super, a tak wogóle to coś reprezentuje i z pewnością oddam ja i moja cała
                rodzina na niego głos.
                Odnośnie afer wymienionych "kolegów" jeśli ktoś miał dowody na wręczanie kasy
                czy jej pranie powinien zawiadomić policję, prokuraturę. Jesli tego nie zrobił
                to tylko oczernia ludzi.
                I o jakich przekrętach tu się mówi ogólniki coś zasłyszane "mam papiery" typowa
                leperiada i zachowanie jak znanego stana tymińskiego. Gadanie dla gadania.
                Miałem doczynienia tylko z dwona z tych Panów : Wraga - tłumaczył na wydziale
                dlaczego warto założyć konto osobiste (to był chyba 1996 albo 1997 rok) na
                które będą wpłacane stypendia. Pamiętam że wówczas mówiuono wariat cwaniak itp
                a tu chłop był do przodu,
                Drugi z panów to Łuczaj głosowałem na niego w wyborach do sejmiku.

JAK BYŁO BY W POLITYCE WIĘCEJ TAKICH JA CI DWAJ BYŁO BY LEPIEJ A TAK MAMY W
                KRAJU JAK MAMY.

DRODZY ZWOLENNICY NIE OCZERNIAJCIE PO - BO ONI TO ŚWIĘCI PRZY WAS
                CHIELEWKI I TAK WYGRA
                a wasze "afery" to poszukajcie sobie w SLD.
              • Gość: kot Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: 212.14.14.* 23.03.04, 18:10
                a co to za afera z lokalem jak mieszkałem była jedna tzn dziadki z bakałarza
                pisali skargi ze jest za głośno nawet byłem na jednym spotkaniu Starsza Pani
                mówiła swmieszne rzeczy. Potem wydydowano inne wejscie ale afera. pozdrowienia
                dla ikf
                • Gość: xxx Chmielewski nadaje się na śmietnik historii a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:25
                  tomixxxx czy kot - jak ty się w końcu nazywasz.
                  Twój post można by skwitować krótko: "Łubu dubu. Łubu dubu. Niech żyje nam,
                  prezes naszego klubu."

Jak na mój góst jesteś podstarzałym prykiem - przydupasem papcia Chmiela -
                  który nawet nie potrafi się odpowiednio zamaskować zmieniając tożsamość.

Żenada. Chmielewski nadaje się na śmietnik historii a nie do PE!!
          • Gość: c++ Co to za kandydaci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 12:37
            > czemu? jest wyksztalcony ma jezyk mlody same atuty.

Ja też mam język. Mogę ci go nawet pokazać :P
            • Gość: c++ Re: Co to za kandydaci!???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:12
              up
            • blackexit Re: Co to za kandydaci! 22.03.04, 13:21

> > czemu? jest wyksztalcony ma jezyk mlody same atuty.
              >
              dzieki nie jestem zainteresowany. pozdrawiam blackexit

> Ja też mam język. Mogę ci go nawet pokazać :P
              • Gość: c++ Re: Co to za kandydaci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:36
                No fajnie! Nie masz żadnych argumentów na obronę Chmielewskiego? I co teraz?
                Kryzys światopoglądowy czy irracjonalnie pójdziesz w zaparte?
                • blackexit Re: Co to za kandydaci! 22.03.04, 15:10

> No fajnie! Nie masz żadnych argumentów na obronę Chmielewskiego? I co teraz?
                  > Kryzys światopoglądowy czy irracjonalnie pójdziesz w zaparte?

ja nie mam argumentow na obrone a ty nie masz na atak. jak mam go bronic skoro
                  nie przedstawiles zadnych konkretow. mowisz chmielewski to zlodziej i co panie
                  blackexit udowodnij ze nie. zreszta ja nie jestem jego adwokatem niech sam sie
                  broni. ja nie mam mu nic do zarzucenia. us nie jest sorbona i dlugo nie bedzie.
                  to wiadomo.pozdrawiam blackexit.
                  • Gość: xxx Lipa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 17:26
                    no to może jakieś argumenty za?
                  • Gość: xxx Lipa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 17:26
                    no to może jakieś argumenty za?
          • Gość: xxx Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 15:12
            rrado (członek PO) napisał:

> nie znam zadnej afery z udzialem chmielewskiego ale mozesz mnie oswicic. to
            > jednak nie jest skala jurczyka czy napieralskiego.

Skoro nie znasz żadnej afery z udziałem Chmielewskiego rrado to skąd możesz
            znać skalę tych afer?
            • blackexit Re: Sprzeczność 22.03.04, 15:26
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> rrado (członek PO) napisał:
              >
              > > nie znam zadnej afery z udzialem chmielewskiego ale mozesz mnie oswicic. t
              > o
              > > jednak nie jest skala jurczyka czy napieralskiego.
              >
              > Skoro nie znasz żadnej afery z udziałem Chmielewskiego rrado to skąd możesz
              > znać skalę tych afer?

rrado nie zyje. afer nie znam a chmilewski to inna skala c z l o w i e k a niz
              jurczyk i napieralski.pozdrwiam blackexit
              • Gość: c Re: Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 16:31
                To sobie przeczytaj bo chcesz głosować na przekręta w garniturku z tytułem
                profesora (historyk! - pewno pisał pracę o walkach kawaleri albo czymś takim)
                • Gość: c++ Re: Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 16:32
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=11502366&a=11517752
                • blackexit Re: Sprzeczność 23.03.04, 09:33
                  Gość portalu: c napisał(a):

> To sobie przeczytaj bo chcesz głosować na przekręta w garniturku z tytułem
                  > profesora (historyk! - pewno pisał pracę o walkach kawaleri albo czymś takim)

historyk to mi sie wydaje calkiem dorbe wyksztalcenie do tego. co do przekretow
                  to juz o tym rozmawialismy nie ejstes w stanie podac szczegolow uznaje ze to
                  pomowienia chyba ze jak mowisz niedlugo juz cala prasa o tym napisze. ze w
                  graniturku tez dobrze bo przeciez nie bedzie nas reprezentowal w dresie.
                  pozdrawiam rado
                  • Gość: xxx Re: Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:26
                    Rrado (vel.blackexit - czyli odbytnica?) dajesz tymi wypowiedziami dowody
                    swojej ignorancji albo sciemniactwa!

Promujesz w sposób nieudolny Platformę Obywatelską jako uczciwą
                    wytykając "nieuczciwość" innym. Tym czasem PO jest jednym z najbardziej
                    skorumpowanych ugrupowań w Szczecinie!
                    • Gość: EKG Re: Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 13:04

Hehehe - odbytnica!!!
                    • blackexit Re: Sprzeczność 23.03.04, 14:03
                      Gość portalu: xxx napisał(a):

> Rrado (vel.blackexit - czyli odbytnica?) dajesz tymi wypowiedziami dowody
                      > swojej ignorancji albo sciemniactwa!
                      >
                      > Promujesz w sposób nieudolny Platformę Obywatelską jako uczciwą
                      > wytykając "nieuczciwość" innym. Tym czasem PO jest jednym z najbardziej
                      > skorumpowanych ugrupowań w Szczecinie!

mozna nawet twierdzic ze to kosmici. trzeba tylko udowodnic. pozdrawiam rado
                      • Gość: XYZ Re: Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:46
                        To niech PO udowodni swoje ostatnie stwierdzenia nt. interesów radnych!

• Gość: wuj sam Re: Sprzeczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:50
                        Ta! Najlepiej zwalić wszystko na kosmitów! Jurczyk też zwala na kosmitów czy
                        terrorystów.

PO to banda złodziei i cwaniaków!!!!

Głosujcie na Samoobrone!!!
                        • blackexit Re: Sprzeczność 23.03.04, 21:54
                          Gość portalu: wuj sam napisał(a):

> Ta! Najlepiej zwalić wszystko na kosmitów! Jurczyk też zwala na kosmitów czy
                          > terrorystów.
                          >
                          > PO to banda złodziei i cwaniaków!!!!
                          >
                          > Głosujcie na Samoobrone!!!

bo to najwieksze w polsce zgromadzenie ludzi uczciwych i wyksztalconych
                          zapomniales dodac. pozdrawiam blackexit
                          • Gość: wuj sam Nie róbcie ludzim wody z mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:43
                            Mamy wśród swoich kandydatów więcej profesorów niż wy w PO!
                            My nie wystawiamy śpiewaków operowych! Jakie kompetencje do zasiadania w
                            parlamencie europejskim ma tenor!? Toż to kpina! Nie róbcie ludzim wody z mózgu
                            farbowanicy z AWS-u! Mało żeście napsuli w tym kraju!
                            • blackexit Re: Nie róbcie ludzim wody z mózgu 25.03.04, 10:42
                              Gość portalu: wuj sam napisał(a):

> Mamy wśród swoich kandydatów więcej profesorów niż wy w PO!
                              > My nie wystawiamy śpiewaków operowych! Jakie kompetencje do zasiadania w
                              > parlamencie europejskim ma tenor!? Toż to kpina! Nie róbcie ludzim wody z
                              mózgu
                              >
                              > farbowanicy z AWS-u! Mało żeście napsuli w tym kraju!

nie wiem czemu piszesz to do mnie ja nie bylem w aws. powiedz mi tylko kto "my
                              mamy lepszych kandydatow" chetnie ich poznam. pozdrawiam blackexit
                              • Gość: wuj sam Re: Nie róbcie ludzim wody z mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 23:40
                                No oczywiście że my w Samoobronie Rzeczpospolitej Polskiej!
                                Wy (ty też) farbowańcy z PO uprawiacie tutaj polityczne hucupy wystawiając jak
                                wynika z poprzednich wypowiedzi skorumpowanego rektora i artystów , morderców
                                nienarodzonych dzieci i jakichś pijaków!

My mamy np. profesora Mariana Grzędę z Uniwersytetu Szczecińskiego (uczciwy
                                człowiek i znawca europeistyki), Mateusza Piskorskiego doktoranta na
                                Politologii i specjalistę w sprawach ustrojowych, a wręcz konstytucjonaliste!

A wy z czym wychodzicie! Wstydu chcecie nam Polakom w Europie narobić!!!
                                Po to żeście nas pchali do uni żeby teraz wstawić tam kierowców rajdowych!!!

My was (PO i SLD!) już rozliczymy z tej hucupy! Już niedługo!
    • Gość: Europeista Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 14:00
      Marek Torzewski! A czemuż nie Maryla Rodowicz? Dołożyć jeszcze kilku piłkarzy.
      Autorytety porażające jak cała Platforma. Oj, da wam w dupę Samoobrona, aż się
      próchno posypie.
      • Gość: PogońFAN Radek Majdan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 15:25
        RADEK MAJDAN!!! RADEK MAJDAN!!! - ale radek należy do... SLD :(
    • Gość: Otwórz oczy Re: Kandydaci Platformy Obywatelskiej do Europarl IP: *.fnet.pl 22.03.04, 14:14
      Kandydaci warci tyle co całe PO.
      DNO!

• Gość: józiek JM Rektor - nie sprawny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 16:41
      Rektor to zly pomysl. Historyk jest oderwany od rzeczywistosci, udowodnil to
      swoim zlym zarzadzaniem i dziura w budzecie US. Potem oczywiscie cala wine
      zrzucil na Fundacje US zapominajac ze zasiada w radzie tej instytucji i o
      wszystkich decyzjach i sprawach wiedzial. Jak wiec czlowiek ktory zmienia
      zdanie jak choragiewka na dachu kierunek moze nas reprezentowac?
      Ludzie z PO to lipa, jest to dowod na to ze w naszym regionie nie ma prawdziwej
      elity.
      • Gość: EKG Re: JM Rektor - impotent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 13:06
        zgadzam się w 100%%
        • albert_c ponizej moich oczekiwan 23.03.04, 14:11
          jako potencjalny elektorat PO pozwole sobie napisac, ze przedstawiony sklad
          osobowy jest ponizej moich oczekiwan.
          chyba tylko prof. Chmielewski ratuje ta liste, ale zeby to byl no1, no to nie
          wiem czy to sluszne, ale nie znam czlowieka wiec nie pisze juz wiecej.
          Panie Slawku: a gdzie Pan na tej liscie? czemu Pana nie ma?

pozdrawiam,
          albert_c

----
          "Pokusa najbardziej niebezpieczna: nie być podobnym do niczego."
          • absztyfikant Re: ponizej moich oczekiwan 23.03.04, 15:52
            Nitras tutaj na forum deklarowal, ze interesuje go Sejm RP. A ja tego
            komentowac nie mam zamiaru.:)))
            • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 23.03.04, 15:56
              absztyfikant napisał:

> Nitras tutaj na forum deklarowal, ze interesuje go Sejm RP. A ja tego
              > komentowac nie mam zamiaru.:)))

* Absztyf, ale przy okazji deklarowal, ze rowniez wybory do europarlamentu go
              interesuja. nie dlatego, zeby liczyl ze wygra, ale juz czas nazwisko rowniez
              poza Szczecinem promowac. w Szczecinie idzie Panu Slawkowi bardzo dobrze, wiec
              wybory do europarl sa dobra okazja pokazania sie poza miastem.
              no wiec bedzie Pan Slawek numer 6 na liscie czy nie? moim zdaniem bedzie, no
              moze nie no6, ale bedzie.

nie komuntujesz, bo nie znasz czy wrecz przeciwnie:) (ja nie komentowalem osoby
              kandydata prof Chmielewskiego bo nie znam)

pozdrawiam,
              albert_c

----
              "Jakkolwiek ludzie nie zawsze są zdolni
              do nadawania sensu historii, mogą zawsze
              starać się nadać sens swemu życiu"

• absztyfikant Re: ponizej moich oczekiwan 23.03.04, 15:58
                Listy PO sa juz zamkniete i zatwierdzone. :))))))))

okręg 13
                www.platforma.org/?sub=aktualnosci&ID=321
                lubuskie i zachodniopomorskie
                1 Zdzisław Chmielewski - Szczecin
                2 Bożenna Bukiewicz - Zielona Góra
                3 Marek Torzewski - Bruksela
                4 Grażyna Lasik - Gorzów Wielkopolski
                5 Paweł Stanisławski - Koszalin
                6 Waldemar Szadny - Gorzów Wielkopolski
                7 Sławomir Preiss - Stargard Szczeciński
                8 Marek Kawa - kamieński
                9 Marcin Jabłoński - Słubice
                10 Wiesław Suchowiejko - Szczecinek
                • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 23.03.04, 16:03
                  absztyfikant napisał:

> Listy PO sa juz zamkniete i zatwierdzone. :))))))))
                  >
                  > okręg 13
                  >> lubuskie i zachodniopomorskie
                  > 1 Zdzisław Chmielewski - Szczecin
                  > 2 Bożenna Bukiewicz - Zielona Góra
                  > 3 Marek Torzewski - Bruksela
                  > 4 Grażyna Lasik - Gorzów Wielkopolski
                  > 5 Paweł Stanisławski - Koszalin
                  > 6 Waldemar Szadny - Gorzów Wielkopolski
                  > 7 Sławomir Preiss - Stargard Szczeciński
                  > 8 Marek Kawa - kamieński
                  > 9 Marcin Jabłoński - Słubice
                  > 10 Wiesław Suchowiejko - Szczecinek
                  >

* Absztyf coz bym ja bez Ciebie na tym forum:)

no to coz sie stalo, ze Pan Slawek sie nie zalapal, a Suchowiejko jest (tez nie
                  znam wiec bez komentarza)?
                  hmm, a mial takie plany, interesujace czemu nie sa realizowane.

pozdrawiam,
                  albert_c

----
                  "Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy."
                  Kłapouchy

• Gość: poinformowany Chmielewski zamiast Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 16:06
                    Oddał miejsce Chmielewskiemu za to że ten przymykał olczy na jego machloje w
                    samorządzie US. Inaczej Chmielewski mógł by coś na niego wyciągnąć. Ale na
                    CHmielewskiego są lepsze kwity? Czyż by Chmielewskiemu się wydawało że nikt mu
                    tego nie wyciagnie? A możę Chmielewski ma układy ponadpartyjne!??!
                    • albert_c Re: Chmielewski zamiast Nitrasa 23.03.04, 16:22
                      chyba Twoja teza nie bardzo jest. udana i prawdziwa.

pozdrawiam,
                      albert_c

----
                      „We wszystkim jesteśmy tylko mniej – więcej”
          • Gość: peowiec Re: ponizej moich oczekiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:54
            i ty albercie_c przeciwko nam!!!
            zdrajco!
            • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 23.03.04, 16:20
              Gość portalu: peowiec napisał(a):

> i ty albercie_c przeciwko nam!!!
              > zdrajco!

* Szanowny Panie Peowcu, zarty jakies? zdrajco? coz za lekkosc ciezkich slow,
              ktoz je Tobie warzy Szanowny Panie?

pozdrawiam,
              albert_c

----
              "Czy się świat wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy
              wkurwieni?"
              Jonasz Kofta
              • Gość: peowiec Re: ponizej moich oczekiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:27
                Albo jesteś z nami albo przeciwko nam bez wyjątku!
                Nie potrzebujemy cwaniaczków twojego pokroju.
                • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 24.03.04, 13:38

> Albo jesteś z nami albo przeciwko nam bez wyjątku!
                  > Nie potrzebujemy cwaniaczków twojego pokroju.

* z Wami, z Wami, spokojnie, easy man:)
                  tylko nie bardzo wiem co znaczy "jestes z nami".
                  i znow te ciezkie slowa w lekkim stylu. coz za maniera - ponizej moich
                  oczekiwan:)
                  a Tobie jak sie podobaja kandydaci PO do europarlamentu. mi jako wyborcy PO nie
                  bardzo.
                  co do potrzeby cwaniaczkow: za takowego sie mie mam, ciezko zrozumiec? i w
                  jakim sensie potrzeby? znow nie rozumiem.

pozdrawiam,
                  albert_c

----
                  • Gość: peowiec Re: ponizej moich oczekiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:04
                    Wygladasz na lawiranta. Podszywasz się że niby popierasz PO a tak naprawdę to
                    komu kibicujesz?
                    Albo jestś wyborcą PO i popierasz jej listy albo nie ściemniaj.
                    To się nazywa lojalność.
                    • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 24.03.04, 15:12

> Wygladasz na lawiranta. Podszywasz się że niby popierasz PO a tak naprawdę to
                      > komu kibicujesz?
                      > Albo jestś wyborcą PO i popierasz jej listy albo nie ściemniaj.
                      > To się nazywa lojalność.

* pod nikogo o nic sie nie podszywam, mam wlasne zdanie, z ktorym w dodatku sie
                      zgadzam.
                      czy jezeli jestem wyborca PO, to nie moge wyrazic mojego stosunku krytycznego
                      do przedstawionej listy PO lub czesci osob ktore sie na niej znajduja? czyzby
                      to bylo tak problematyczne pyatnie?
                      to jak w takim przypadku nazwac Olechowskiego - tak jak robia to niektorzy
                      czlonkowie wladz PO - zdrajca, bialoflagowiec? nie obraz sie, ale to bardziej
                      brzmi jak lpr niz PO i takie sprawy mi rowniez nie pasuja w PO.

lojalny jestem w stosunku do swoich przekonan. do czasu az przekoania PO beda
                      sie pokrywac z moimi lub beda im co najmniej bliskie bede glosowal na PO.

no wiec jak: jest Olechowski w Twoim mniemaniu zdrajca?

pozdrawiam,
                      albert_c

----
                      • Gość: peowiec Re: ponizej moich oczekiwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:29
                        Olechowski to co innego - zresztą on i tak jest już na wylocie.

Kiepski z ciebie wyborca. Już widzę jak piesek będziesz biegł głosować na
                        Samoobrone!
                        • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 25.03.04, 09:53

> Olechowski to co innego - zresztą on i tak jest już na wylocie.

* takis dobrze poinformowany? sam wyleci czy tez Rokita po tym jak go ostatnio
                          wypunktowal go wyrzuci. mi sie to wydaje zalosne, ze Ty tak piszesz, ze on
                          wyleci, no ale coz na to moge poradzic:(
                          dla mnie to akurat Olechowski jest najbardziej wiarygodna twarza PO.

> Kiepski z ciebie wyborca.

* nie mi to oceniac, ani Tobie tym bardziej Szanowny Peowcu.
                          jestem jaki jestem:)

>Już widzę jak piesek będziesz biegł głosować na Samoobrone!

* a w tym momencie pozwole sobie na skomentowanie Ciebie Szanowny, bez
                          zlosliwosci Peowcu, tym co kiedys powiedzial do swego rozmowcy Oskar
                          Wilde: "Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
                          unikam kłótni."
                          mimo to:

pozdrawiam,
                          albert_c

----
                          "O, Królik jest mądry. I ma Rozum. I myślę, że on właśnie dlatego nigdy nic nie
                          rozumie."
                          Kubuś Puchatek
                          • ja_aska Re: ponizej moich oczekiwan 25.03.04, 11:09
                            Głosowanie na listę a nie na człowieka? Pysznie:-)
                            • albert_c Re: ponizej moich oczekiwan 25.03.04, 12:21
                              ja_aska napisała:

> Głosowanie na listę a nie na człowieka? Pysznie:-)

* Asiu, ale wybory proporcjonalne na tym polegaja, ze nawet jak glosujesz na
                              czlowieka to i tak przede wszytskim liczone jest to jako glos na liste:-)
                              moze nie pyszne, ale realny smak wyborow proporcjonalnych.

pozdrawiam,
                              albert_c

----

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka