Dodaj do ulubionych

szukam żony

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 14:54
szukam żony
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: szukam żony 26.03.04, 14:57
      ja sie nie nadaje
      gotowac nie umiem
    • absztyfikant Re: szukam żony 26.03.04, 14:57
      Podobno Mediamarkt ma zony w promocji. Pakowane po dwie sztuki. Chyba za 124.99
      PLN. Moim zdaniem jest to cena bardzo przyzwoita.
      • Gość: kpt. Żbik Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:03
        taaaaaa, ale wiesz jak to jest z takimi promocjami. Co tanie to potem drogie. A
        gwarancję dają?
        pozdr
        • skuter70 Re: szukam żony 26.03.04, 15:04
          a ile rat?
          • Gość: kpt. Żbik Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:06
            raty spałacasz dożywotnio...
            • absztyfikant Re: szukam żony 26.03.04, 15:11
              Ale za to karmic nie trzeba. Jak sie znudzi, to wystarczy spuscic powietrze i
              schowac do szafy. A jak bedziesz mial plusie fantazje, to mozez ja napelnic
              helem. To dopiero bedzie pelen odlot!!!

Pomylilem sie, to jednak nie Mediamarkt.
              • skuter70 Re: szukam żony 26.03.04, 15:15
                a ja mam zestaw naprawczy od roweru!
                w razie nadziania na widelec bedzie jak znalazl

> Ale za to karmic nie trzeba. Jak sie znudzi, to wystarczy spuscic powietrze i
                > schowac do szafy. A jak bedziesz mial plusie fantazje, to mozez ja napelnic
                > helem. To dopiero bedzie pelen odlot!!!
                >

>
                • Gość: Ana Re: szukam żony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 15:36
                  a czyjej żony?
                  • absztyfikant Ana 26.03.04, 15:38
                    No wlasnie, a moze plusowi sie po prostu zona zgubila, a my pomyslelismy, ze
                    sie rozglada za wybranka. Plusie odpowiedz!
            • Gość: Zonaty men Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:07
              Raty spłacasz dożywotnio, a w ich skład wchodzą: częste kłutnie, niezrozumienie
              całkowite, zszargane nerwy, zawał, wylew i choroba psychiczna. DO tego
              doprowadza spędzanie całego życia z jedną kobietą. Nic dziwnego, że wielu
              kolesi pije i bije te ropuchy.
              • Gość: xxx gdyby moj men pisal KLUTNIE a nie kłótnie IP: 212.14.60.* 27.03.04, 09:19
                to na pewno byłyby kłótnie ahhahaha:)))) weż się kochany za siebie,albo i nie
                bierz, bo twoje żale zamieniaja sie w komplementy:)
                • Gość: Żonaty men Re: gdyby moj men pisal KLUTNIE a nie kłótnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:32
                  To błąd przypadkowy. Jeśli czepiasz się o szczegóły, a nie widzisz treści, to
                  współczuję twemu menowi, jest bity.
    • Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 26.03.04, 16:03
      A moze dodatni po prostu jest dodatni i mysli, ze ktos sie domysli o co chodzi
      (tzn. ktoras), a mimo to sie zglosi jako kandydatka w zamian za szczerosc, czy
      cos....
      • Gość: H56 Re: szukam żony IP: *.comnet.krakow.pl 26.03.04, 22:05
        Tyś chyba bracie wariat ? oddałbym Ci swoją alem sie troche przyzwyczaił.
        • Gość: xxx a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: 212.14.60.* 27.03.04, 09:23
          tej "odwagi" ........ nikt z Was nie zdobyl sie na pochwalenie swojej zony. A
          szkoda, naprawde szkoda. Poszukajcie głębiej i wyjdżcie poza swoje uprzedzenia,
          a na pewno niejeden z Was zobaczy w swoich zonach przyjaciela prawdziwego
          wiernego i..... ukochanego. No i oczywiscie slodka kochankę:)))) co moze byc
          lepszego? pozdr.
          • Gość: Żonaty men Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:30
            Dziękujemy ci słodka mężatko. To że ty potrafisz zadawalać swego męża i on cie
            nie zdradza jest żadkością - gratuluję. NIestety rzeczywistość wygląda inaczej.
            Faceci nie wytrzymują seksu wciąż z tą samą partnerką i zdradzają. Następnie
            dowiaduje sie o tym żona, któa również w odwecie zdradza i rogi rosną. Potem
            rozwód, zgrzyty, bitwy i rany - oto finał małżeństwa. Doradzam wszystkim,
            niezapomniane przeżycia.
            • Gość: Sceptyk Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:01
              Oj ty jeteś "Żadki". Do nauki, nie kompromituj się na forum.
              Jak się nauczysz poprawnie pisać - wróć do nas!
              • Gość: Zonaty men Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:19
                wal sie na ryj cweliku
              • Gość: ZÓnaty men Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:27
                TY jesteż żadki, zwlaszcza jak robiż kópe na klate swej rzonie frajeże. I co
                teraz mi odpiszesz?
              • Gość: bruner Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 09:13
                do kur.wy nedzy, debilu spier.... dalaj frajerska mordo.
                Nauczyciel sie znalazl
    • Gość: kuba rozpruwacz Re: szukam żony IP: 217.153.168.* 27.03.04, 10:13
      weź se plus jakiegos złotówe i leć do hokus pokus albo wiśniowego sadu

podłe, obmierzłe babsko pożerające owoce twojej katorżniczej pracy do końca
      życia jest zdecydowanie drastyczniejszym przykładem prostytycji niźli te naiwne
      dzierlatki w profesjonalych domach miłości.

zdecydowanie tam tańsze są złudzenia.
      • Gość: Zónaty men Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:26
        Popiram cie Kuba rozprówacz, masz talent - brawo!
      • Gość: kuba rozpruwacz Re: szukam żony IP: 217.153.168.* 27.03.04, 10:46
        dziękuję Menie na słowa otuchy ;)

czy zauwazyłeś, że kobieta po trzydziestce przywołuje niemiłe jesienne
        impresje, pożółkłe, pomarszczone, zeschłe liście ?
        • Gość: Zonaty mien Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:57
          Tak, zwłaszcza gdy jej brzuch wisi niby worek liści zgniłych, a jędzowatość do
          nieskończoności dąży. Wokół tyle pięknych młodych kobiet a ty się ciesz, że
          możesz pobzykać swą jędzę, jak tu jedna fruzia doradzała, żałosne.
          • Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:06
            doprawdy nie spodziewałem się tylu wpisów szkoda tylko że nie na temat. "żona"
            to oczywiście etykieta zastępcza, przez "żonę" rozumiem przyjaciółkę i
            kochankę, kogoś komu można zaufać, zbudować coś no i ... nie wychodzić z łóżka.
            z drugiej strony to zasmucające jaki jest części z was stosunek do żon
            (rozumiem że to taka instytucja), w końcu nie żeni sie z przymusu a ten kto tak
            robi robi to nieszczerze, okłamuje siebie i partnerkę, niestety takich
            małżeństw jest baaardzo dużo.
            • Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:12
              Ciekawe jak chcesz cos zbudowac nie wychodzac z lozka? Chyba ze to przenosnia
              na plodzenie dzieci...
              • Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:17
                a w łóżku to sie nie da? dzieci w to nie mieszaj
                • Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:38
                  A niby dlaczego, uczulenie masz na nie? Kolejny facet, co to nie wychidzic z
                  lozka, ale bez zobowiazan-dzieci w to nie mieszaj. Tylko chlopczyku tak sie
                  sklada, ze dzieci sie czasami same w to mieszaja, chyba, ze znasz jakis 100%
                  srodek antydzietny oprocz wstrzemiezliwosci i zimnego prysznica na ochlode, co
                  w twoim przypadku nie wchodzi w rachube
                  • Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:46
                    nie wiem dziewczynko skąd u ciebie takie wzburzenie na żone pewnie sie nie
                    nadajesz przynajmniej moją. dzieci oczywiście same sie nie rodzą i każdy o tym
                    wie a zatem niepotrzebnie robisz na ten temat uwagi i niepotrzebnie oskarżasz
                    mnie o brak wyobraźni zwanej tutaj nieodpowiedzialnością. jeśli natomiast
                    zakładasz że każdy twój partner chętnie zostanie ojcem twoich dzieci to....
                    cóż. poza tym wytrysk nie jest czynem nieodpowiedzialnym wręcz przeciwnie.
                    • Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:51
                      oj, biedaku, nie kazdy tylko rzekomo ten , co sie oglasza ,ze szuka zony. Ale
                      przepraszam, jak ty to mowiles to tylko "etykieta" dla przyjaciolki (lozkowej),
                      to po co te propagandowe klisze? Moz szczerze, ze szukasz kochanki. Mnie Boze
                      bron od ciebie na meza!!!Bez odbioru, bo juz mnie znudziles,sorry
                • Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:46
                  Aha, a w lozku to budowac mozna glownie pozycje z kamasutry. Zajecie o tylez
                  mile, co nie zapewniajace zbudowania czegokolwiek poza nim. Bo chocbys moj
                  drogi chcial inaczej to trzba czasmi tez isc do pracy i jeszcze pare innych
                  takich drobiazgow i wtedy wychodzi, czy poza lozkiem ludzi cos jeszcze laczy.
                  • Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:48
                    ale po co ty mi to mówisz? to oczywiste
                    • Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:12
                      po niemiłej przygodzie z eve wracam do tematu i kierując się pozytecznymi
                      wskazówkami doprecyzowuje apel: szukam żony mniej spiętej od rzeczonej eve.
                      • Gość: Doradca Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:19
                        To szukaj na czatach lub w jakimś serwisie randkowym naprzykład na interii, czy
                        gdziekolwiek sie nie ruszysz. Tu na forum znajdziesz tylko złośliwe pindy.
                        Pozdr.
                        • Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:23
                          prawde powiedziawszy nie chciałem tego usłyszeć
                        • Gość: a Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:27
                          Spojrz doradco na samych zlosliwych fiutow, ktorych wypowiedzi znajdzesz
                          powyzej, a potem sie wypowiadaj frustracie.
                      • Gość: owen Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:24
                        "szukam zony mniej spietej od rzeczowej eve", czyli doprecyzowujac tylko
                        kochanki.
                        • Gość: + szukam kochanki to brzmi żałośnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:32
                          ależ to oczywiste a jak ktoś myśli że żyje taki biedak co żony na forum gw
                          szuka to uprzejmie informuje że niestety nie żyje, jeśli dziewczyna myśli że
                          można być znalezioną żoną to niedobrze z nią być zaczyna.
                          żona może być tylko mrożona
                          • Gość: a Re: szukam kochanki to brzmi żałośnie IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:36
                            Ojejejku, dobrze ,ze nie jestem dziewczyna, bo jeszczem by sobie do serca
                            wziena luwagi twoje. A propo mrozonek, to twoja wypowiedz jest bardzo plyciutko-
                            glupiutka i tym optymistycznym akcentem zakonczmy juz rozmoee na rzucone
                            haslo..
                            • Gość: + niebo złote ci otworze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:44
                              i w taki oto sposób "szukam żony" poruszyło serca i umysły wrażliwych
                              mieszkańców miasta szczecina. howgh

ps
                              a tak przy okazji to wiecie... szukam żony
                              • Gość: Belmondo Kocham cię o tajemnicza a! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:08
                                Zakochałem sie w twych kąśliwych uwagach i zadziorności równej indykom. Rozmroź
                                sie o śpiąca królewno, niech mój pocałunek kwiat w twym sercu obudzi!
                                • Gość: oszukany Re młodą żonę zamienię.. IP: *.ksiazat.v.pl 28.03.04, 12:56
                                  na stary rower.Może być balonówka bo ona jest... no, jaka jest. Oczekuję
                                  propozycji tylko poważnych
                                  • Gość: + Re: Re młodą żonę zamienię.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 16:16
                                    żona musi być ładnie opakowana i na gwarancji, w komis nie biorę, a najlepiej
                                    to by było bez pośredników.
                                    • Gość: + Re: Re młodą żonę zamienię.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 00:25
                                      no tak. to ja w najlepszych intencjach a tu rzeczywiscie same politykiery
                                      działaczki i wszelkiego rodzaju udawani aktywiści. kochanko moja odezwij sie !
                                      nie marnuj czasu na jurczykoradne pierdoły.
                                      • ja_aska Re: Re młodą żonę zamienię.. 01.04.04, 13:07
                                        Przestańcie pieprzyć (od pieprzu, pieprznych rzeczy). W łóżku można jeszcze
                                        gadać. Takie gadanie jest bardzo fajne. Może plusie poszukasz zamiast żony
                                        partnerki? Taniej i przyjemniej.
                                      • ja_aska Re: Re młodą żonę zamienię.. 01.04.04, 13:07
                                        Przestańcie pieprzyć (od pieprzu, pieprznych rzeczy). W łóżku można jeszcze
                                        gadać. Takie gadanie jest bardzo fajne. Może plusie poszukasz zamiast żony
                                        partnerki? Taniej i przyjemniej.
                                        • Gość: + żona = dobre dziewczę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:40
                                          ile razy mam mówić że żona to przenośnia nasz taki polski znak wywoławczy
                                      • Gość: pipi Re: Re młodą żonę zamienię.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:20
                                        Kochanie! To właśnie mnie szukasz!
                                        Ty tylko zadbaj o te przyziemne pierdoły - gotowanie, zmywanie, sprzątanie, a
                                        ja ci obiecuję, że będzie nam jak w niebie. I o jurczyku ani słowa...
    • Gość: Lilka Re: szukam żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:33
      ja tam wierzę, że znajdziesz... Świat jest pełen chętnych kobiet...:)
      Poza tym wymagania masz rozsądne :)Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka