Gość: + IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 14:54 szukam żony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: szukam żony 26.03.04, 14:57 Podobno Mediamarkt ma zony w promocji. Pakowane po dwie sztuki. Chyba za 124.99 PLN. Moim zdaniem jest to cena bardzo przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Żbik Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:03 taaaaaa, ale wiesz jak to jest z takimi promocjami. Co tanie to potem drogie. A gwarancję dają? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Żbik Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:06 raty spałacasz dożywotnio... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: szukam żony 26.03.04, 15:11 Ale za to karmic nie trzeba. Jak sie znudzi, to wystarczy spuscic powietrze i schowac do szafy. A jak bedziesz mial plusie fantazje, to mozez ja napelnic helem. To dopiero bedzie pelen odlot!!! Pomylilem sie, to jednak nie Mediamarkt. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: szukam żony 26.03.04, 15:15 a ja mam zestaw naprawczy od roweru! w razie nadziania na widelec bedzie jak znalazl > Ale za to karmic nie trzeba. Jak sie znudzi, to wystarczy spuscic powietrze i > schowac do szafy. A jak bedziesz mial plusie fantazje, to mozez ja napelnic > helem. To dopiero bedzie pelen odlot!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: szukam żony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 15:36 a czyjej żony? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ana 26.03.04, 15:38 No wlasnie, a moze plusowi sie po prostu zona zgubila, a my pomyslelismy, ze sie rozglada za wybranka. Plusie odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonaty men Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:07 Raty spłacasz dożywotnio, a w ich skład wchodzą: częste kłutnie, niezrozumienie całkowite, zszargane nerwy, zawał, wylew i choroba psychiczna. DO tego doprowadza spędzanie całego życia z jedną kobietą. Nic dziwnego, że wielu kolesi pije i bije te ropuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx gdyby moj men pisal KLUTNIE a nie kłótnie IP: 212.14.60.* 27.03.04, 09:19 to na pewno byłyby kłótnie ahhahaha:)))) weż się kochany za siebie,albo i nie bierz, bo twoje żale zamieniaja sie w komplementy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żonaty men Re: gdyby moj men pisal KLUTNIE a nie kłótnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:32 To błąd przypadkowy. Jeśli czepiasz się o szczegóły, a nie widzisz treści, to współczuję twemu menowi, jest bity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 26.03.04, 16:03 A moze dodatni po prostu jest dodatni i mysli, ze ktos sie domysli o co chodzi (tzn. ktoras), a mimo to sie zglosi jako kandydatka w zamian za szczerosc, czy cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: szukam żony IP: *.comnet.krakow.pl 26.03.04, 22:05 Tyś chyba bracie wariat ? oddałbym Ci swoją alem sie troche przyzwyczaił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: 212.14.60.* 27.03.04, 09:23 tej "odwagi" ........ nikt z Was nie zdobyl sie na pochwalenie swojej zony. A szkoda, naprawde szkoda. Poszukajcie głębiej i wyjdżcie poza swoje uprzedzenia, a na pewno niejeden z Was zobaczy w swoich zonach przyjaciela prawdziwego wiernego i..... ukochanego. No i oczywiscie slodka kochankę:)))) co moze byc lepszego? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żonaty men Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 09:30 Dziękujemy ci słodka mężatko. To że ty potrafisz zadawalać swego męża i on cie nie zdradza jest żadkością - gratuluję. NIestety rzeczywistość wygląda inaczej. Faceci nie wytrzymują seksu wciąż z tą samą partnerką i zdradzają. Następnie dowiaduje sie o tym żona, któa również w odwecie zdradza i rogi rosną. Potem rozwód, zgrzyty, bitwy i rany - oto finał małżeństwa. Doradzam wszystkim, niezapomniane przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:01 Oj ty jeteś "Żadki". Do nauki, nie kompromituj się na forum. Jak się nauczysz poprawnie pisać - wróć do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonaty men Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:19 wal sie na ryj cweliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZÓnaty men Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:27 TY jesteż żadki, zwlaszcza jak robiż kópe na klate swej rzonie frajeże. I co teraz mi odpiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: a swoja droga gratuluje Wam,panowie, odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 09:13 do kur.wy nedzy, debilu spier.... dalaj frajerska mordo. Nauczyciel sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba rozpruwacz Re: szukam żony IP: 217.153.168.* 27.03.04, 10:13 weź se plus jakiegos złotówe i leć do hokus pokus albo wiśniowego sadu podłe, obmierzłe babsko pożerające owoce twojej katorżniczej pracy do końca życia jest zdecydowanie drastyczniejszym przykładem prostytycji niźli te naiwne dzierlatki w profesjonalych domach miłości. zdecydowanie tam tańsze są złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zónaty men Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:26 Popiram cie Kuba rozprówacz, masz talent - brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba rozpruwacz Re: szukam żony IP: 217.153.168.* 27.03.04, 10:46 dziękuję Menie na słowa otuchy ;) czy zauwazyłeś, że kobieta po trzydziestce przywołuje niemiłe jesienne impresje, pożółkłe, pomarszczone, zeschłe liście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonaty mien Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 10:57 Tak, zwłaszcza gdy jej brzuch wisi niby worek liści zgniłych, a jędzowatość do nieskończoności dąży. Wokół tyle pięknych młodych kobiet a ty się ciesz, że możesz pobzykać swą jędzę, jak tu jedna fruzia doradzała, żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:06 doprawdy nie spodziewałem się tylu wpisów szkoda tylko że nie na temat. "żona" to oczywiście etykieta zastępcza, przez "żonę" rozumiem przyjaciółkę i kochankę, kogoś komu można zaufać, zbudować coś no i ... nie wychodzić z łóżka. z drugiej strony to zasmucające jaki jest części z was stosunek do żon (rozumiem że to taka instytucja), w końcu nie żeni sie z przymusu a ten kto tak robi robi to nieszczerze, okłamuje siebie i partnerkę, niestety takich małżeństw jest baaardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:12 Ciekawe jak chcesz cos zbudowac nie wychodzac z lozka? Chyba ze to przenosnia na plodzenie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:17 a w łóżku to sie nie da? dzieci w to nie mieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:38 A niby dlaczego, uczulenie masz na nie? Kolejny facet, co to nie wychidzic z lozka, ale bez zobowiazan-dzieci w to nie mieszaj. Tylko chlopczyku tak sie sklada, ze dzieci sie czasami same w to mieszaja, chyba, ze znasz jakis 100% srodek antydzietny oprocz wstrzemiezliwosci i zimnego prysznica na ochlode, co w twoim przypadku nie wchodzi w rachube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:46 nie wiem dziewczynko skąd u ciebie takie wzburzenie na żone pewnie sie nie nadajesz przynajmniej moją. dzieci oczywiście same sie nie rodzą i każdy o tym wie a zatem niepotrzebnie robisz na ten temat uwagi i niepotrzebnie oskarżasz mnie o brak wyobraźni zwanej tutaj nieodpowiedzialnością. jeśli natomiast zakładasz że każdy twój partner chętnie zostanie ojcem twoich dzieci to.... cóż. poza tym wytrysk nie jest czynem nieodpowiedzialnym wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:51 oj, biedaku, nie kazdy tylko rzekomo ten , co sie oglasza ,ze szuka zony. Ale przepraszam, jak ty to mowiles to tylko "etykieta" dla przyjaciolki (lozkowej), to po co te propagandowe klisze? Moz szczerze, ze szukasz kochanki. Mnie Boze bron od ciebie na meza!!!Bez odbioru, bo juz mnie znudziles,sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 16:46 Aha, a w lozku to budowac mozna glownie pozycje z kamasutry. Zajecie o tylez mile, co nie zapewniajace zbudowania czegokolwiek poza nim. Bo chocbys moj drogi chcial inaczej to trzba czasmi tez isc do pracy i jeszcze pare innych takich drobiazgow i wtedy wychodzi, czy poza lozkiem ludzi cos jeszcze laczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 16:48 ale po co ty mi to mówisz? to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:12 po niemiłej przygodzie z eve wracam do tematu i kierując się pozytecznymi wskazówkami doprecyzowuje apel: szukam żony mniej spiętej od rzeczonej eve. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: szukam żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:19 To szukaj na czatach lub w jakimś serwisie randkowym naprzykład na interii, czy gdziekolwiek sie nie ruszysz. Tu na forum znajdziesz tylko złośliwe pindy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam żony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:23 prawde powiedziawszy nie chciałem tego usłyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:27 Spojrz doradco na samych zlosliwych fiutow, ktorych wypowiedzi znajdzesz powyzej, a potem sie wypowiadaj frustracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owen Re: szukam żony IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:24 "szukam zony mniej spietej od rzeczowej eve", czyli doprecyzowujac tylko kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + szukam kochanki to brzmi żałośnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:32 ależ to oczywiste a jak ktoś myśli że żyje taki biedak co żony na forum gw szuka to uprzejmie informuje że niestety nie żyje, jeśli dziewczyna myśli że można być znalezioną żoną to niedobrze z nią być zaczyna. żona może być tylko mrożona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: szukam kochanki to brzmi żałośnie IP: *.espol.com.pl 27.03.04, 17:36 Ojejejku, dobrze ,ze nie jestem dziewczyna, bo jeszczem by sobie do serca wziena luwagi twoje. A propo mrozonek, to twoja wypowiedz jest bardzo plyciutko- glupiutka i tym optymistycznym akcentem zakonczmy juz rozmoee na rzucone haslo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + niebo złote ci otworze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 17:44 i w taki oto sposób "szukam żony" poruszyło serca i umysły wrażliwych mieszkańców miasta szczecina. howgh ps a tak przy okazji to wiecie... szukam żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belmondo Kocham cię o tajemnicza a! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:08 Zakochałem sie w twych kąśliwych uwagach i zadziorności równej indykom. Rozmroź sie o śpiąca królewno, niech mój pocałunek kwiat w twym sercu obudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re młodą żonę zamienię.. IP: *.ksiazat.v.pl 28.03.04, 12:56 na stary rower.Może być balonówka bo ona jest... no, jaka jest. Oczekuję propozycji tylko poważnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Re młodą żonę zamienię.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 16:16 żona musi być ładnie opakowana i na gwarancji, w komis nie biorę, a najlepiej to by było bez pośredników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Re młodą żonę zamienię.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 00:25 no tak. to ja w najlepszych intencjach a tu rzeczywiscie same politykiery działaczki i wszelkiego rodzaju udawani aktywiści. kochanko moja odezwij sie ! nie marnuj czasu na jurczykoradne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Re młodą żonę zamienię.. 01.04.04, 13:07 Przestańcie pieprzyć (od pieprzu, pieprznych rzeczy). W łóżku można jeszcze gadać. Takie gadanie jest bardzo fajne. Może plusie poszukasz zamiast żony partnerki? Taniej i przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Re młodą żonę zamienię.. 01.04.04, 13:07 Przestańcie pieprzyć (od pieprzu, pieprznych rzeczy). W łóżku można jeszcze gadać. Takie gadanie jest bardzo fajne. Może plusie poszukasz zamiast żony partnerki? Taniej i przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + żona = dobre dziewczę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:40 ile razy mam mówić że żona to przenośnia nasz taki polski znak wywoławczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Re młodą żonę zamienię.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:20 Kochanie! To właśnie mnie szukasz! Ty tylko zadbaj o te przyziemne pierdoły - gotowanie, zmywanie, sprzątanie, a ja ci obiecuję, że będzie nam jak w niebie. I o jurczyku ani słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: szukam żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 19:33 ja tam wierzę, że znajdziesz... Świat jest pełen chętnych kobiet...:) Poza tym wymagania masz rozsądne :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś