Dodaj do ulubionych

Jedynki Krzystka

10.10.10, 15:05
Wkrótce Krzystek ma przedstawić kolejne "mocne" nazwiska kandydatów na radnych.

bi.gazeta.pl/im/2/7727/z7727242X,Po-nabozenstwie-specjalne-zyczenia-ksiezom-zlozyl.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Funio Re: Jedynki Krzystka to zera, Joker to Golema IP: *.globalconnect.pl 10.10.10, 15:25
      W Większości te jedynki to zera, poza Kolbowiczem który osiągnął wiele dzięki swej pracy reszta to wynik układów i układzików, taki Soska to kto? Czytał wiadomości i był na wizji i to jego zasługa, żenada, a gdzie Mecenas Kultury Krzystka, niejaki Edward Paweł Golema? Niszczył kulturę tyle lat, sprawy Colosseum, Ossolineum, Różanki, XIII Muz, Pleciugi i Kosmosu wołają o pomstę do nieba, jedyny pozytyw, ze prezentacja odbyła się nie w knajpach Golemy, czyżby zaczynało śmierdzieć korupcją, że Krzystek z dala go omija? Może też PIG winien wyciągnąć wnioski, że Komorowski wolał ominąć Wały niż wdać się w podejrzane spotkania?
      • Gość: Funio to psychol golema to joker IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 23:00
        chwala mu za to ze zlikwidowal ta meline w postaci ossolineum i tym samym zakonczyl wyzyskiwanie wroclawskiej firmy przez nieuczciwych ksiegarzy. cala reszte totalnych idiotyzmow i oskarzen pod adresem Pana Golemy nalezy traktowac jak chorobe psychiczna debila pod pseudonimem funio to jakis psychopata oskarza wszystkich o wszystko. wariat
        • Gość: Funio Re: golema to joker IP: 62.69.245.* 11.10.10, 16:20
          Dla analfabetów w rodzaju Goelmy i jego pomagierów ze zmywaka XIII Muz i Ossolineum należało sprowadzić do poziomu meliny, bo się czują swojsko. Taką melinę teraz przypomina Colosseum, i nikt nie chce tego obiektu ani za 9 mln, ani za 5 mln, ani nawet za dwa, więc poziom złości jest naturalny jak się umoczyło ileś tam baniek, ale to początek strat imć Golemy, mam taką nadzieję.
          • Gość: funio debil funio debil IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.10, 18:30
            funio debilu masz zle wiadomosci jak zwykle. colosseum wynajente 2miesiace temu jestes psycholem niewiwrygodnym ciagle klamiesz opowiedz lepiej jak zdobyles dyplom donoszac na kolegow funio kapusta
    • Gość: głosuję_bo_warto Re: Jedynki Krzystka IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 10.10.10, 15:28
      Hehe fajna fotka :D Jestem za Krzystkiem. Głosuję bo warto! Piszczcie co chcecie tylko merytorycznie bo później można mieć wrażenie, że szefostwo z konkurencyjnych komitetów mało wam płaci hehe.
      • Gość: . Re: Jedynki Krzystka IP: *.chello.pl 10.10.10, 15:33
        A tu plakat wyborczy

img514.imageshack.us/f/3525632157653.jpg/
      • Gość: Vlad.H. to znaczy ile IP: *.cable.quicknet.nl 10.10.10, 15:37
        jest to warto? ile krzystek zaplaci za moj glos? - od razu mowie - za bog zaplac to krzystek niech dalej dziedze laske obrabia
    • Gość: mmm każdy z nich zależny od decyzji Krzystka! IP: 188.33.77.* 10.10.10, 15:36
      każdy z nich żyjący z publiczego garnuszka, zależnego od Krzystka!
      Białoruś!!!
      • Gość: oleg Re: każdy z nich zależny od decyzji Krzystka! IP: *.chello.pl 10.10.10, 17:41
        Dokładnie tak "mmm": każda z osób popierających jest na utrzymaniu Krzystka. Aż wstyd. I zwiastun przegranej.
        • beatrix13 Re: każdy z nich zależny od decyzji Krzystka! 10.10.10, 21:16
          Gość portalu: oleg napisał(a):

> Dokładnie tak "mmm": każda z osób popierających jest na utrzymaniu Krzystka. Aż
          > wstyd. I zwiastun przegranej.

...............................
          nie bredź, na pewno ani Kolbowicz ani prof. Ilnicka , oni są w pełni samodzielni finansowo
      • zed.1 nie wiesz, nie gadaj 10.10.10, 19:56
        i po co tak drzec ryja, tym bardziej jak gada sie bzdury?

rucinski ma wlasna firme, wioslarz jest raczej zalezny od ministerstwa sportu, dyrektorka szpitala tez nie jest zalezna bo to nie jest szpital miejski. jedyny "zalezny" to soska, ale nie ma w tym nic dziwnego skoro jest wspolpracownikiem krzystka.
        • 1przeciwnik_glupoty Re: nie wiesz, nie gadaj 10.10.10, 21:40
          Z to naczelny cham forumowy jest niesamowicie doinformowany, jakby w dupie Szefunciowi siedział.
    • Gość: kolo Re: Jedynki Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 15:40
      a szmata zed?
      • zed.1 Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 19:57
        szmata zed nie startuje bo jest za bardzo zajety twoja stara.
        • 1przeciwnik_glupoty Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 21:40
          O, i się potwierdziło, że cham forumowy...
          • zed.1 Re: Jedynki Krzystka 11.10.10, 00:08
            wg ciebie cham to ten co jest wyzywany od szmat a nie ten co wyzywa? nie zaskakuje mnie to.
            • 1przeciwnik_glupoty Re: Jedynki Krzystka 11.10.10, 10:03
              Dla mnie cham to ten, który zwyzywał i nakłamał na forum a teraz udaje greka. Uważaj, bo razem z pryncypałem pójdziecie pod kościół żebrać...
    • ppiioo33 Jedynki Krzystka 10.10.10, 15:56
      babcia moja mówi:

stado lwów przegra jeśli rządzi nimi baran, stado baranów wygra gdy rządzi nimi lew
      i tyle w temacie

pozdrawiam
      • beatrix13 Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 15:59
        ppiioo33 napisał:

> babcia moja mówi:
        > stado lwów przegra jeśli rządzi nimi baran, stado baranów wygra gdy rządzi nimi lew i tyle w temacie
        > pozdrawiam

......................
        rację ma twoja babcia,ale gdzie ty lwa widzisz? bo ja same barany i owce do strzyżenia, niezależnie od komitetu
      • konspirant.0 Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 16:04
        ppiioo33 napisał:

> babcia moja mówi:
        >
        > stado lwów przegra jeśli rządzi nimi baran, stado baranów wygra gdy rządzi nimi
        > lew
        > i tyle w temacie
        >
        > pozdrawiam

tylko LWA ani widu ani słychu :(
      • Gość: ferde Re: Jedynki Krzystka IP: *.formlessnetworking.net 10.10.10, 19:58
        kPanie Marku Kolbowicz bardzo pana szanuję za sławę jaka spłynęła na nasze miasto, za pana i pana kolegów osiągnięcia sportowe. Jest pan człowiekiem wykształconym więc niech pan proszę przemyśli jeszcze raz swoją decyzję. Przecież pan Krzystek i inni politycy do pięt panu nie dorastają w zasługach dla kraju i naszego biednego miasta. Moim zadaniem polityka w wydaniu szczecińskim (niezależnie od opcji) to zwykłe szambo i brylant taki jak pan z pewnością w nim utonie.No chyba że świadomie chce się pan przyłączyć do watykanskiej grabieży majątku naszego miasta. Pozdrawiam pana serdecznie z przekonaniem ze jeszcze nasze miasto będzie na ustach świata dzięki pana i pana kolegów osiągnięciom
      • zed.1 Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 20:00
        przekaz babci, ze miasto to nie zoo.
        • Gość: ? Re: Jedynki Krzystka IP: *.szczecin.mm.pl 10.10.10, 20:15
          a ósemki też ma ?
        • 1przeciwnik_glupoty Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 21:41
          Fakt, w zoo jest porządek, małpy nie kierują firmą a gówna są regularnie sprzątanie. Nie to co w mieście - gówna leżą, gospodarka leży, małpy wpie...ją banany.
        • ppiioo33 Re: Jedynki Krzystka 10.10.10, 21:50
          zed.1 napisał:

> przekaz babci, ze miasto to nie zoo.
          >

rozumiem że jak nie jest jasno napisane to ty nie rozumiesz? czyli wkładam Cię do tego prcoentu ludzi którzy nie pojmują instrukcji obsługi utrządzeń

pozdrawiam
          • zed.1 Re: Jedynki Krzystka 11.10.10, 00:10
            ja swietnie rozumiem. tyle, ze ty nie zrozumiales. wyjasnic?
            • 1przeciwnik_glupoty Re: Jedynki Krzystka 11.10.10, 10:03
              A podatnik za czas tracony na Twoje "wyjaśnienia" zapłaci?
            • ppiioo33 Re: Jedynki Krzystka 11.10.10, 10:05
              zed.1 napisał:

> ja swietnie rozumiem. tyle, ze ty nie zrozumiales. wyjasnic?
              >

zed.1 ty już tyle rzeczy wyjaśniałeś tą swoja pokrętną logiką...

że dziękuje wysiadam
      • Gość: w Re: Jedynki Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 09:19
        Maria Ilnicka-Mądry tak mądra baba!
        Ciekawe gdzie parkuje przed szpitalem? Nic nie robi jak krzystek!
    • Gość: anton Kolbowicz jak Majdan :)))))))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 15:58
      następny celebryta na liście ,gó... nie lista tego ksyfka
      • Gość: Funio Re: Kolbowicz jak Majdan :)))))))))))))))))) IP: *.globalconnect.pl 10.10.10, 16:18
        Wszystkie listy jak i główni kandydaci są ciency, Kiedyś wydawało się, że Wolszczan coś znaczy, ale okazała się kapusiem i zniknął z życia miasta. Reszta to raczej żenada, a jeśli ktoś coś znaczy w Polsce, raczej się nie miesza w komitety. Szczecin to przewały Golemy, Gondora, Grochulskiego, długie zwolnienie lekarskie Sochańskiego, okna Jacyny dla Golemy, żerowanie na dziadku Zaremby, Litwińskiego walka z dopalaczami i garkuchnie dla emerytów jako pomysł na funkcjonowanie miasta, Wijasa odmrażanie dinozaurów i wiarusów PZPR-u, Krzystka kłamstwa i pozoranctwo, w tym mieście nic się nie zmieni poza zamianą stołków.
    • sew_pl moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 16:08
      Szczecin nie ma ani czasu ani pieniędzy na eksperymenty z Litwińskim, MJW czy zerwanym z choinki Zarembą. Mam nadzieję, że będziemy mieć kontynuację tej całkiem dobrej prezydentury! Szczecin od lat nie rozwijał się tak dobrze, jak dziś!!!

W samorządzie najważniejsze powinny być realne problemy mieszkańców, a nie władzy i wpływów posła Nitrasa.
      • Gość: pragmatyk Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 16:12
        sew_pl napisał:

> Szczecin nie ma ani czasu ani pieniędzy na eksperymenty z Litwińskim, MJW czy z
        > erwanym z choinki Zarembą. Mam nadzieję, że będziemy mieć kontynuację tej całki
        > em dobrej prezydentury! Szczecin od lat nie rozwijał się tak dobrze, jak dziś!!
        > W samorządzie najważniejsze powinny być realne problemy mieszkańców, a nie wład
        > zy i wpływów posła Nitrasa.

To czemu nie były do tej pory? Niby mamy teraz uwierzyć w cudowną przemianę pana Krzystka, tak jak Kaczyńskiego? Nie znami te sztuczki, Brunner!
        • sew_pl Re: moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 20:15
          pragmatycznie podchodząc do sprawy: jeśli najważniejsze dla Krzystka byłyby interesy posła Nitrasa czy Gawłowskiego, to dziś byłby kandydatem PO na prezydenta.
          • Gość: pragmatyk Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 20:35
            sew_pl napisał:

> pragmatycznie podchodząc do sprawy: jeśli najważniejsze dla Krzystka byłyby int
            > eresy posła Nitrasa czy Gawłowskiego, to dziś byłby kandydatem PO na prezydenta
            > .

Jak widać nie zrozumiałeś ani jednego słowa z tego co napisałem.
      • konspirant.0 Re: moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 16:12
        Goebbels by się nie powstydził :)
        • sew_pl Re: moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 16:31
          konspirancie, człowieku :) Strasznie mnie wkurza, że Gawłowski nie wystawił Krzystka, bo ten nie chciał się zgodzić na kilka stołków dla jego kolegów. Góra PO nie zajmuje się miastem, ale swoimi kumplami i to naszym, mieszkańców, kosztem. A teraz chcą nam wmówić, że najlepszy to jest Litwiński. A jakby tak wystawili kebaba czy bułkę wegetariańską na liście - to też byłby git? Grrr...

Wiem, co zrobił Krzystek i wiem, czego się po nim spodziewać. Merytorycznie jest też najlepszy z nich wszystkich, bo ma doświadczenie, ma wiedzę o mieście i nie będzie się musiał uczyć przez 1.5 roku czy dłużej. To właśnie rozwala Szczecin - ciągłe rotacje ludzi, ciągle nowe pomysły i brak konsekwencji w działaniu. Kontynuacja sprawdziła się w Gdyni, Poznaniu, Wrocku, Gdańsku, a nawet w małym Goleniowie - partie nie są tu potrzebne. :)
          • konspirant.0 Re: moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 16:35
            gdyby jeszcze słuchał krytyki zamiast ganiać do prokuratury, zatrudniał fachowców zamiast kolesi...
          • Gość: Funio Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: *.globalconnect.pl 10.10.10, 16:47
            Jeśli partie nie są potrzebne to dlaczego Krzystek zapisał się 4 lata temu do PO? Kontynuacja potrzebna, ale najpierw trzeba się sprawdzic przez 4 lata aby zasłużyć na mandat zaufania, Krzystek tego nie zrobił, więc won, może następny się nauczy, zresztą Krzystek to przebiegła bladź, zrobił sobie miejsce na radnego, jak taki świetny prawnik to niech zasuwa w swej kancelarii, zarobi kokosy jak jest dobry, ale jest byle jaki, Golemie dał Mecenasa Kultury, internautów chciał ścigać za pisanie prawdy, a kolesiami obstawił urząd. Nie zrobił porządku z magistracie więc jest cienki, ludzie tam torpedują jego rządy, arogancja się szerzy, nie dał rady, więc może niech idzie do rady parafialnej na Warszewie, będzie uczciwiej.
          • Gość: optymista Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 10.10.10, 17:18
            Sew_pl dobrze prawi i chyba o tym marzy każdy szczecinian - o czymś ciągłym a nie ciągłym narzekaniu. Na chwilę obecną jest dobrze i pozostawmy by tak było.

Ps. A skończone de*ile co obrażają nawet Abp. to niech już miejsce na psychiatryku sobie bukują!
            • beatrix13 Re: moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 21:12
              Gość portalu: optymista napisał(a):

> Sew_pl dobrze prawi i chyba o tym marzy każdy szczecinian - o czymś ciągłym a n
              > ie ciągłym narzekaniu. Na chwilę obecną jest dobrze i pozostawmy by tak było.
              > .................................................
              nie miałabym nic naprzeciwko kontynuacji, jakby była ona kontynuacją dobrego 4-letniego zarządzania miastem, a niestety Krzystek obudził się za 5 minut 12, bo przedtem zajęty był swoim miejskim mieszkaniem i targami z PO o stołki

> Ps. A skończone de*ile co obrażają nawet Abp. to niech już miejsce na psychiatr
              > yku sobie bukują!

................................
              a co to arcybiskup jest poza krytyką?
              ten przywieziony w teczce Dzięga aż nadto w moim mieście szarogęsi się,a my szczecinianie mamy pełno prawo krytykować intruza
              • sew_pl Re: moje miasto - mój Szczecin! 10.10.10, 22:16
                To nie była wzorowa, ale na pewno dobra, solidna prezydentura. Krzystek rozpoczął całą masę inwestycji i trzeba być bardzo mu niechętnym, żeby ich nie dostrzegać. Można mu zarzucić bezsensowną sprawę z mieszkaniem, niezrozumiałą sprzedaż szpitala boromeuszkom czy niemające większego celu ściganie internautów - rasowy polityk pewnie postąpiłby inaczej. Ale miasta nie rozwijają się, ponieważ burmistrzowie czy prezydenci są mistrzami PR.

Spójrzmy na to z innej strony: miasto działa, jeśli załatwia się tę trudną pracę organiczną: żeby mieć w mieście niskopodłogowe tramwaje, trzeba było najpierw stworzyć spółkę Tramwaje Szczecińskie, potem wyremontować zdezelowane przez dziesięciolecia torowiska, a na końcu znaleźć kasę na tramwaje i ogłosić przetarg. Mieszkańcy widzą jednak tylko dzisiejszy brak niskopodłogowych tramwajów, a przecież cała reszta też musi mieć miejsce - nie postawisz przecież domu, zaczynając od dachu.

Krzystek przez 4 lata wykonał sporo tej pracy- nowe inwestycje mają już solidne fundamenty (filharmonia, hala, Struga, biurowce, SPNT etc.).

Jestem gotowy pójść o zakład, że ten, kto rozpocznie swą kadencję po tych wyborach, będzie rządzić przez 8 lat (chyba, że będzie wyjątkowym partaczem). Kolejne lata to będzie ciągłe przecinanie wstęg i zjadanie wisienek z tortu, na który zapracował Krzystek z radnymi tej kadencji.
                • Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.10, 22:28
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Ktos Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 10:17
                  Ratunku!!! zed sie sklonował !!! :)))

Miasto sie nie rozwija tylko leży i kwiczy, bezrobocie jest tu takie jak na ścianie wschodniej, syf gdzie nie spojrzec, wiec nie pindol tu o wielkim rozkwicie miasta i ciagłości władzy. Ja znam miasta takie jak Łodz i Wałbrzych w których też jest ciągłość władzy.

Jaki ktoś jest dobry to należy dać mu szanse, a jak ktoś jest cienki to należy mu podziekować i powiedzieć wypad... a krzystek jest cienki jak barszcz, po nim i jurczyku (u którego był wickiem) Szczecin stał się miastem drugiej kategori mimo że w latach 90-tych był w ścisłej czołówce.
          • Gość: architekt Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: *.chello.pl 10.10.10, 17:46
            Krzystek na kontynuatora raczej się nie nadaje. Nie będzie miał kto potem po ośmiu latach gruzów po nim zbierać. Ten człowiek, wcale miły, nigdy nie wiedział czym jest miasto, zajmuje się co najwyżej wydarzeniami i wycinkami. Z kandydaytów, kt. narazie się zgłosili, posoztaje od biedy głosować na Sochańskiego. Ma też doświadczenie, radził sobie na własnym, na pewno jest człowiekiem o wiele bardzij otwartym na świat.
            • Gość: ivetes Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: 194.88.225.* 10.10.10, 21:18
              Za rządów Sochańskiego gdy był prezydentem wydarzyła się taka mała aferka pt.BRYZA (Castorama ,Geant) i moim skromnym zdaniem powinien za to odpowiadać, nie wspomnę o pieniądzach dla Gondora 30-40mln zł którego reprezentował przeciwko miastu. Dla mnie BRYZA tzn.nie dopilnowanie przekrętów radnych eliminuje tą osobę jako godnego kandydata na prezydenta naszego miasta.
              • Gość: Cie,Kawski Re: moje miasto - mój Szczecin! IP: 212.14.57.* 11.10.10, 09:23
                A z ta Bryza, to nie tak, ze Sochanski mial wykonac uchwale Rady Miasta?
    • andreas.007 Mozna zrobić, ale trzeba wiedzieć jak! 10.10.10, 16:35
      "- Z 22 pietra widać jak piękne, jak atrakcyjne jest nasze miasto i jak wiele jeszcze można zrobić - konferencję rozpoczął Piotr Krzystek."
      ------

Widać jak atrakcyjne i jak wiele mozna zrobić...
      tyko czemu panu Krzystku nie udało sie przekonać inwestorów do atrakcyjnosci miasta,
      tylko czemu przez te cztery lata nie zrobił "wiele"... tylko dopiero przed wyborami spina sie.

Zaglosowalbym na niego, choć jest człowiekiem który nie ma pojęcia
      o zarządzaniu, bo już wielokrotnie mówił coś co za trzy miesiące
      okazywało sie nic nie warte... Zaglosowalbym gdyby przez te cztery lata robił to
      co teraz próbuje pokazać przez te kilka miesięcy!

Niestety wziął kredyty i inwestycje ruszyły, ale to inwestycje, które
      bedą wymagały nakładów finansowych, a nie mówi pan Krzystek nic
      o tym skąd chce wziac pieniądze na spłatę kredytów, to jakieś ładnych kilkadziesiąt milionów,
      które ubedzie z budżetu (szacuje z kosztami eksploatacji hali 50-60 mln).
      Nie mówi nic o tym skąd w mieście będzie przybywać pieniędzy, bo na razie
      wpływy maleją, a kredyty trzeba będzie spłacać, a wiec czekaja nas lata
      w których nie tylko nie będzie sie nic robić, ale kasy będzie brakować!
      Podnoszenie opłat i podatków moze spowodować ucieczkę przedsiębiorców i mieszkańców.

Będzie hala i dlugi, to wariant znany tym którzy biorą kredyty na konsumpcję,
      a nie dbają o źródła dochodu...
    • 123rbr Oto jedynki Piotra Krzystka 10.10.10, 19:39
      Krzystek to narzędzie w rękach czarnych, działał w ich interesie mając interes miasta i jego mieszkańców w głębokim poważaniu.
      Sprawa tzw. sprzedaży szpitala miejskiego kurii szczecińskiej śmierdzi na odległość, i to z kilku powodów.
      1. Biskup wzywał do siebie radnych. W jakim celu? Czy były wywierane na radnych naciski?
      2. Wycena szpitala, powstała błyskawicznie ( zwykle na taką wycenę czeka się kilka tygodni ). Wartość nieruchomości nagle została obniżona ( wcześniej prasa wymieniała znacznie większą wartość nieruchomości ).
      3. Niejasna jest rola prezydenta Krzystka, który miał przeprowadzić dodatkowe negocjacje z kurią i tego nie zrobił. Rodzi się pytanie czyje interesy tak naprawdę on reprezentuje, gminy Szczecin czy może kurii?
      4. Umowa z kurią w oczywisty sposób nie zabezpiecza interesów gminy.
      ( Z informacji przedstawionych w prasie wynika, że interes gminy Szczecin jest wyjątkowo słabo chroniony).

PS.
      Zbliżają się wybory samorządowe. Warto zapamiętać jak interes miasta reprezentowali radni.

LISTA GŁOSUJĄCYCH W SPRAWIE SZPITALA
      za uchwałą o szpitalu:
      głosowało - 29
      za: - 19
      przeciw - 9
      wstrzymało się - 1

1. bazyli baran PO - wstrzymał się
      2. paweł bartnik PO - za
      3. stefania biernat PIS - za
      4. leszek duklanowski PIS - za
      5. robert dymkowski PO - przeciw
      6. władysław dzikowski PO - za
      7. marek goc PO - przeciw
      8. tomasz grodzki PO - za
      9 paweł gzyl PO - za
      10. tomasz hinc PIS - za
      11. paweł juras SLD - przeciw
      12. teresa kalina PO - za
      13. andrzej karut PIS - za
      14. piotr kęsik SLD - przeciw
      15. marzena kopacka PIS - za
      16. maciej kopeć PIS - za
      17. judyta lemm PO - przeciw
      18. jolanta balicka PO - przeciw
      19. katarzyna marlicz PO - za
      20. urszula pańka PO - przeciw
      21. arkadiusz pawlak PO - przeciw
      22. jan posłuszny PO - za
      23. adam rucińśki PIS - za
      24. jan stopyra NIEZRZESZONY - za
      25. artur szałabawka PIS - za
      26. jędrzej wijas SLD - przeciw
      27. jerzy serdyński PO - za
      28. jerzy sieńko PO -za
      29. witold dąbrowski PIS – za
    • Gość: donald lista pełen obciach IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 20:15
      przecież to pełen obciach startować z listy tego buraka.
      • Gość: ivetes Re: lista pełen obciach IP: 194.88.225.* 10.10.10, 20:55
        chyba lepiej na buraka który jest nam znany i wiemy co możemy po nim się spodziewać, niż np.POlitruka Litwińskiego ,szaloną Jacynkę albo POPISLIBERTADOS-ZAREMBOS człowiek sztandar (chorągiewka) nie wspomnę o naszych młodych populistach- czerwonoarmistach którzy przywracają starych druhów (towarzyszy).
        • Gość: Mono Re: lista pełen obciach IP: *.globalconnect.pl 10.10.10, 20:59
          Burak którego znamy i się nie sprawdził jest do odwałki, każdy nowy lepszy bo MOŻE zacznie coś robić dla miasta, Krzystek zaprzepaścił swe szansę, czas na innego buraka, i tak do oporu...
          • Gość: ivetes Re: lista pełen obciach IP: 194.88.225.* 10.10.10, 21:20
            powiedz mi dlaczego się nie sprawdził?
            • Gość: . Re: lista pełen obciach IP: *.szczecin.mm.pl 10.10.10, 21:51
              Masz racje, sprawdzil sie w rozdawnictwie nie swoich pieniedzy/nieruchomosci. Swietny kandydat.
            • Gość: zwolin Re: lista pełen obciach IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 22:20
              a co mu do kontynuowania zostało?stołki dla kolesi Balazsowych?
    • 1przeciwnik_glupoty Maria Ilnicka-Mądry i sprawa dziecka Patryka 10.10.10, 21:30
      A ja się zastanawiam, czy Pani Maria Ilnicka-Mądry nie powinna odpowiadać za to, że na jej oddziale zrobiono z Patryka warzywo? To zdaje się w jej szpitalu był oddział niewyposażony wg umowy z NFZ-etem? Czy to nie ona odpowiadała za kontrakt, który był realizowany sprzecznie z warunkami? I między innymi przez te warunki z dziecka zrobiono w jej szpitalu warzywo?

Pani dyrektor wzięłaby się za bajzel jaki panuje u niej w szpitalu a nie pchała się do polityki. Ledwie sobie radzi z tym, czym się zajmuje...
      • Gość: Vlad.H. Re: Maria Ilnicka-Mądry i sprawa dziecka Patryka IP: *.cable.quicknet.nl 11.10.10, 00:21
        > Ledwie sobie radzi z tym, czym się zajmuje...

No wlasnie sobie nie radzi dlatego probuje zajac sie czyms z czym rade sobie da - w Szczecinie najwieksza szanse dorwac sie do koryta maja beztalencia spolegliwe wykonujace polecenia lidera grupy
      • Gość: wyborca Re: Maria Ilnicka-Mądry i sprawa dziecka Patryka IP: *.szczecin.mm.pl 13.11.10, 17:32
        Nic dodać nic ująć. Pani Mądry - zajmij się wyplewieniem bałaganu w pierwszym klinicznym, a miasto zostaw innym. Skoro nie potrafisz tego zrobić na swoim małym podwórku, to po co pchasz się na większe. Do dzisiaj myślałem , że oddam głos na Krzystka, ale patrząc na jego jedynki na listach zmienilem zdanie i wszystkim podobnie myślącym jak ja też proponuję zmienić swoją decyzję.
    • Gość: mirek Czy będzie drugi Majdan? IP: 217.153.158.* 11.10.10, 00:47
      czy Marek Kolbowicz zakończył karierę? Jeżeli nie, to nieporozumieniem jest jego start w wyborach do Rady Miasta. Cztery lata temu przerabiialiśmy takiego radnego w postaci Radzia Majdana. Na szczęście sam zrezygnował, bo praktycznie nie brał udziału w pracach sejmiku. A Marek Kolbowicz prawdopodobnie jeszcze częściej bywa poza granicami Polski od Majdana.
      • Gość: gazik Re: Czy będzie drugi Majdan? IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.10, 07:54
        Kolbowicz juuż powiedział że będziie zlewał posiedzenia RM
    • baby_zgaga Re: Jedynki Krzystka 11.10.10, 01:06
      A kogo ma przedstawić? To "Jedyni Krzystka"
      • Gość: Sedina Re: Jedynki Krzystka IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 11.10.10, 02:57
        Dla dobra miasta teraz i w przyszłości, wyborcy nigdy nie powinni wybierać kandydatów, którzy ich okłamują. Oczywiście każdy polityk nie mówi do końca prawdy jednak klamać, a nie mówić wszystkiego to jest duża różnica. Wystarczy spojrzeć na program Krzystka z przed 4 lat; praktycznie niczego z niego nie zrealizował. Nie ma stadionu, obwodnic czy uzbrojonych terenów. Nie został zrealizowany, żaden punkt z tego programu i nawet nie było słowa przepraszam, czy sensownego wytłumaczenia.
        Szczególnie wymagane jest mówienie prawdy przez kandydata, który chce nam się sprzedać jako wzór moralny. Właśnie dlatego trzeba oddać głos na innego kandydata, bo inaczej zawsze nas będą okłamywali i będą mieli rację.
        Tak uważam, pomimo tego, że Krzystek dostał mój głos w poprzednich wyborach; w tych nie dostanie. Dwa lata temu Andreas napisałeś mi, że jestem bezkrytyczny dla Krzysta jak widzisz tak nie jest. Nie będę nikogo krytykował od początku; każdy ma 2 lata na wykazanie się, a po 4 jest rozliczenie. W tej chwili Krzystek jest na ostatnim miejscu u mnie wśród kandydatów. Inni może i są oszołomy, może i mają coś wspólnego z Golemą, zmieniali parte czy byli prawnikiem nie tego kogo trzeba.
        Jednak wiem na pewno, że Krzystek nas okłamał; a inni może i chcą to zrobić, ale chcieć,a to zrobić to jest duża różnica.
        • Gość: Dr humbolt Kolbowicz passe IP: *.chello.pl 11.10.10, 20:04
          Niestety jak oglądam Kulbowicza w reklamówkach, mam przed oczami jeden ostatni idiotyczny
          występ, jaki wykonał podczas wręczania medali na ostatnich mistrzostwach Europu w Portugalii.
          Podczas grania Hymnu Polskiego nie potrafił zachować stosownej powagi w takim momencie.
          kręcił sie, machał do publiczności, robił głupie małpie miny do kamery, ściągał okulary, albo je zakładał. Sodówa pieprznęła w dekiel .
          To brak szacunku do hymnu swojego państwa, to brak szacunku do pokonanych swoich rywali, którzy też stali na podium i w sposób stosowny patrzyli jak do góry idzie Polska flaga .
          To w końcu brzydki przykład jak powinniśmy zachować się w takim momencie dla jego najmniejszych fanów czyli dzieci.
          Dlaczego wszyscy w takim wspaniałym momencie potrafili sie powstrzymać i zachować godnie , tylko nie Klubowicz . To jeszcze nie zaczął się taniec z gwiazdami ...
          Dlatego drodzy wyborcy z całym szacunkiem do osiągnięć mistrzowskich , ale ja nie chcę szołmena, który ma reprezentować nasze miasto w radzie . Popychaczy wody za diety mamy aż nadto.
          • beatrix13 Re: Kolbowicz passe 11.10.10, 22:29
            może na dopalaczach był jednorazowo, tych, co twój prezes kaczy na stałe bierze
            • swarozyc Re: Kolbowicz passe 11.10.10, 22:32
              Majdan, Lato, i teraz ten..
              fajnie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka